Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Instroi Rally team гараж.
Свий
X
-
От: Instroi Rally team гараж.
И ние сме със същия. До сега за три месеца нямам забележки, работи повече от добре.Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнениеДнес приключи монтаж, обучение и първите изпитания. Техниката е уникална ! Мисля , че в Бургас е първия от този клас.Всеки трети е шести
Коментар
-
Надявам се да можем да обменяме опит , че ние сме много зелени още .Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеИ ние сме със същия. До сега за три месеца нямам забележки, работи повече от добре.
Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=LSv4aXc5J18 https://www.youtube.com/watch?v=9i4NN8-A8LE
Нали сме на зимна тематика
Руската баха
Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар
-
Северната гора е чудесно състезание за хората с многоПървоначално публикуван от pelivano Преглед на мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=LSv4aXc5J18 https://www.youtube.com/watch?v=9i4NN8-A8LE
Нали сме на зимна тематика
Руската баха 
пари . Гумите са уникални ... с шипове ... никъде другаде не можеш да ги ползваш. Това е причината да не се пробвам в таз годишното издание. Иначе аз съм най-големия фен на финландските изпълнения.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Едва ли ще съм ти особено полезен, от години не задълбавам в детайлите - силата ми е в организационната дейност, вземането на решения и делегирането на задължения - с това и се занимавам. И мойто е за срамПървоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнениеНадявам се да можем да обменяме опит , че ние сме много зелени още .
ама опознавам техниката само принципно и бегло, колкото да си поддържам нивото на минимума технически познания и обща култура, необходими ми за да си изпълнявам професионално задълженията. За съжаление комерсиалната страна взема превес в тоя бизнес, но пък и за занаятчия ще е трудно да се сдобие с подобен уред, да му се изплати пък и да е на печалба. Макар че в не малка степен съжалявам, че не поех по пътя на занаятчията, но тогава преследвах други цели и заровете вече са хвърлени. Може би някой ден като си надвия на масрафа ще започна да се уча почти от нулата и старото ми хоби ще се превърне в занаят, където да си влагам душата и да изпипвам нещата както смятам за редно. Ама това са други теми...
Всеки трети е шести
Коментар
-
Коментaрa е зaщото мисля ,че.снимкaтa е постнaтa от нетa,може и дa не съм прaв рaзбирa се!Първоначално публикуван от Георги Донев Преглед на мнение,,,,,,
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Това да не е жената на Кен БлокПървоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеНе че не е нещо по-скоро посредствено, ама идеята за такава мама е възбуждаща
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Коментар
-
Очаквам още четири доставки с основните и най-важни компоненти. Другите ще са за довършителните щрихи ... демек ... салатата.
Интерес към проекта вече има. . .
Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Коментар
-
Спирането в офроуд режим не е, както на писта. Сцеплението почти напълно отсъства, а и гумите да доволно "рошави", но модела на спирачките е предпоставка за търговски успех на проекта, което искрено пожелавам....TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар