Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Instroi Rally team гараж.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Instroi Rally team гараж.

Днес приключи монтаж, обучение и първите изпитания. Техниката е уникална ! Мисля , че в Бургас е първия от този клас. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2538.jpg
Прегледи:1
Размер:104.6 КБ
ID:5642585Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2537.jpg
Размер:108.4 КБ
ID:5642586
    Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
    Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
      Днес приключи монтаж, обучение и първите изпитания. Техниката е уникална ! Мисля , че в Бургас е първия от този клас.
      И ние сме със същия. До сега за три месеца нямам забележки, работи повече от добре.
      Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
        И ние сме със същия. До сега за три месеца нямам забележки, работи повече от добре.
        Надявам се да можем да обменяме опит , че ние сме много зелени още . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2540.jpg
Размер:116.9 КБ
ID:5642626Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2539.jpg
Размер:128.2 КБ
ID:5642627Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2526.jpg
Размер:111.9 КБ
ID:5642628
        Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
        Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=LSv4aXc5J18 https://www.youtube.com/watch?v=9i4NN8-A8LE
          Нали сме на зимна тематика Руската баха
          Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
            https://www.youtube.com/watch?v=LSv4aXc5J18 https://www.youtube.com/watch?v=9i4NN8-A8LE
            Нали сме на зимна тематика Руската баха
            Северната гора е чудесно състезание за хората с много
            пари . Гумите са уникални ... с шипове ... никъде другаде не можеш да ги ползваш. Това е причината да не се пробвам в таз годишното издание. Иначе аз съм най-големия фен на финландските изпълнения.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
              Надявам се да можем да обменяме опит , че ние сме много зелени още .
              Едва ли ще съм ти особено полезен, от години не задълбавам в детайлите - силата ми е в организационната дейност, вземането на решения и делегирането на задължения - с това и се занимавам. И мойто е за срам ама опознавам техниката само принципно и бегло, колкото да си поддържам нивото на минимума технически познания и обща култура, необходими ми за да си изпълнявам професионално задълженията. За съжаление комерсиалната страна взема превес в тоя бизнес, но пък и за занаятчия ще е трудно да се сдобие с подобен уред, да му се изплати пък и да е на печалба. Макар че в не малка степен съжалявам, че не поех по пътя на занаятчията, но тогава преследвах други цели и заровете вече са хвърлени. Може би някой ден като си надвия на масрафа ще започна да се уча почти от нулата и старото ми хоби ще се превърне в занаят, където да си влагам душата и да изпипвам нещата както смятам за редно. Ама това са други теми...
              Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Донев Преглед на мнение
                ,,,,,,
                Коментaрa е зaщото мисля ,че.снимкaтa е постнaтa от нетa,може и дa не съм прaв рaзбирa се!
                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

"Краля" Льоб . Онборд.

Коментар

Не че не е нещо по-скоро посредствено, ама идеята за такава мама е възбуждаща

Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                      Не че не е нещо по-скоро посредствено, ама идеята за такава мама е възбуждаща
                      Това да не е жената на Кен Блок
                      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpg
Размер:120.2 КБ
ID:5642755Натиснете снимката за да я уголемите

Размер:97.8 КБ
ID:5642756Натиснете снимката за да я уголемите

Размер:109.7 КБ
ID:5642757Натиснете снимката за да я уголемите

Размер:115.6 КБ
ID:5642758Натиснете снимката за да я уголемите

Размер:75.4 КБ
ID:5642761Натиснете снимката за да я уголемите

Размер:89.7 КБ
ID:5642764Днес пристигна и спирачната система за новата кола.

Коментар

Красота!
                          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Очаквам още четири доставки с основните и най-важни компоненти. Другите ще са за довършителните щрихи ... демек ... салатата. Интерес към проекта вече има. . .

Коментар

Шестбутални апарати ммм здрава захапка
                              Всеки трети е шести

Коментар

Спирането в офроуд режим не е, както на писта. Сцеплението почти напълно отсъства, а и гумите да доволно "рошави", но модела на спирачките е предпоставка за търговски успех на проекта, което искрено пожелавам.
                                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X