Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко помощ за бъгито

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Малко помощ за бъгито

Здравейте колеги , малко се позабавиха нещата с бъгито защото си намерих рамка за 919-ка та и я вкарах в пътя . За бъгито намерих много запазен двигател от ямаха фзр 1000 145Hp 108Nm , сега само чакам фланеца за венеца , понеже стария не става на ямаховия венец . Ето и едно клипче на бъгито . http://vbox7.com/play:88760fbb9d

Коментар

Супер е! Гумите тези ли ще са?
      ;-)
      Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
      нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

За сега ще са тея . По на там ще търся други , за сега нямам пари за по-добри гуми

Коментар

ето и няколко снимки . Ако нещо не ви изглежда наред казвайте . Винаги може да се преправи

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:06102013573.jpg
Прегледи:1
Размер:236.1 КБ
ID:5523815Натиснете снимката за да я уголемите

Име:06102013577.jpg
Размер:212.7 КБ
ID:5523816Натиснете снимката за да я уголемите

Име:06102013579.jpg
Размер:224.0 КБ
ID:5523817Натиснете снимката за да я уголемите

Име:06102013570.jpg
Размер:224.0 КБ
ID:5523818

Коментар

Ще чакам да видя как е минал тест драйва. И да се покаже в действие Поздрави

Коментар

Браво за положения труд.Според мен резултатът е много добър и чакам да го видим в действие.Поздрави.

Коментар

Поздравления за положеният труд машината сее получила много добре. Остава само да я позапушиш малко за да има естетика.
                Според мен не е много добре че предницата ти е по-тясна от задницата, аз затова не съм завършил моето сега ми предстои да правя нова поради същата причина.

Поздрави. И да не забравиш видеото.
                Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

Здравейте колеги . Днеска стана готов фланеца за зъбака , сложих го после скъсих веригата закачихя и веднага му направих един тест даже и без оптяжната ролка за веригата . Останах направо умопомрачен !!! мислих че разликата с тоя двигател няма да е голяма но явно съм грешил , ускорението е доста по-добро както и тръгването от место по баир . нямаше прекъсвания и заглъхвания по пресечена местност . Бъгито стана по скоро за драг състезания а не толкова за офролд . единственото което не ми хареса е че не можеш да го настъпиш на 1-ва скорост както трябва , след 6 хиляди оборота гумите губят сцепление с асвалта и почва да поднася задницата дори и на грапав асвалт , а на първа скорост дига към 110-120 км/ч . за сега е това от мен , клип ще има тия дни . Ако някои го интересува нещо за машината нека пита

Коментар

Здравей refleks и поздрави за машината!
                    Бих искал да задам няколко въпроса към теб и грамотните, тъй като виждам, че има хора които наистина разбират. Ще се радвам ако petroffbg същи изкаже мнение. Та накратко, започнах изработката на същата концепция бъги (piranha с двойни предни А рамена и PIRCV -баракуденско окачване). Няма да измислям топлата вода и съм решил да се придържам към концепцията на 100%. Повечето от елементите са вече събрани и рамката заварена. Обаче тук идва проблемът. Забелязвам, че се е получило усукване на долната и основната рама. За да ме разберете правилно ще уточня: диагоналите са ОК, височините са ОК,двете рамки са заварени една за друга, но явно при самото заваряне материала е отдал и когато рамката е поставена на равна повърхност (доколкото е възможно да е напълно равна) се получава,че единия край (от 4 съответно) зяпа с около 2мм.
                    Дали това разминаване ще окаже огромно влияние на края. Все пак търся съосие и е желателно да няма 4 следи след мен ))

Коментар

здравей и на теб . С толкова малка разлика няма да има проблем , това е нещо нормално се пак не излиза от матрица . Важното е да имат сходимост гумите една с друга и всичко ще е наред . Имай в предвид че на тоя чертеж пасажерското място е доста ограничено , на мене ми се наложи да я удължа с 20см . Предвиждай място за седалката и педалите . Ако слагаш шенкели с задно разположени хебели кормилната рейка ще ти ограничи мястото на педалите с доста . Също така разбрах че 1000цц двигател идва малко множко за такова бъги . Двигател от ЦБР 600 е напълно достатъчен ! Снощи счупих вътрешното каре на бъгито но вече пак е на пътя и мисля утре да му направя един клип

Коментар

Благодаря ти за информацията refleks. Удължил съм с по 5 см и кокпита и двигателния отсек, като се надявам това да е достатъчно, но от това което намерих като инфо, за моя ръст ще е ок. Чакаме клипчето!

Коментар

ето два клипа колеги , за жалост нямаше кои да ме снима по черния път . Наложи се да му сложа и вътрешни карета от вън за да се удължи хода на носача . Ще кача и снимки тия дни . Бъгито се държи стахотно както по черен път с дупки така и по асвалт с над 200км/ч http://vbox7.com/play:f92bdc6016 http://vbox7.com/play:fb65558794

Коментар

здравейте колеги , мисля да сменя амортисиорите с някакво реголируемо окачване но не знам точно какво ще е подходящо и се надявам да помогнете малко с правилния избор

Коментар

Здравейте колеги , какво ще кажете за това окачване ? Мисля да използвам само задните амортисиори и да зема четири броя . http://autoparts.bg/окачване , това за голф 3
                              Последно редактирано от refleks; 01-11-13, 18:04.

Коментар

Първоначално публикуван от refleks Преглед на мнение
                                Здравейте колеги , какво ще кажете за това окачване ? Мисля да използвам само задните амортисиори и да зема четири броя . http://autoparts.bg/окачване , това за голф 3
                                Лъскави амортисьори,би трябвало да вършат работа.Провери преди да ги закупиш колко е диаметърът на стержена(хромираната пръчка),за да вършат работа трябва да е най-малко ф14мм,инак се гънат като спагети и се късат при горното ухо.
                                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X