Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бъги със задно разположен двигател
Свий
X
-
До: Бъги със задно разположен двигател
дам наистина е интересна и аз имам интерес към такива возила а тук http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=364 има доста хора с интерес към старите возила може да пишете за нея там да не разводняваме тук харесаха ли ти приспособленията за държане на тръбите
Коментар
-
Към Alex72:
Проветствам начинанието. Искам да ви споделя една интересна конструкция. При нея двигател със скорости и спирани апарати и дискове е в един блок. Инвестицията не е голяма, става въпрос за Citroen Visa или Oldsit Club (румънската версия) на модела 1100 сс. Двигателя е V-образен, 4 цилиндров с въздушно охлаждане (няма радиатор,маркучи и какво ли още не) На автомобила е разположен отпред, а ти просот го местиш отзад върху каквато си избереш рама. За рамата мога да ти помогна с идеи и съвети. В момента правя второ бъги от трабантов двигател, а първото ми беше от шкода. Мога и снимки да ти изпратя
0889 38 43 67 Милен
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнениеКъм Alex72:
Проветствам начинанието. Искам да ви споделя една интересна конструкция. При нея двигател със скорости и спирани апарати и дискове е в един блок. Инвестицията не е голяма, става въпрос за Citroen Visa или Oldsit Club (румънската версия) на модела 1100 сс. Двигателя е V-образен, 4 цилиндров с въздушно охлаждане (няма радиатор,маркучи и какво ли още не) На автомобила е разположен отпред, а ти просот го местиш отзад върху каквато си избереш рама. За рамата мога да ти помогна с идеи и съвети. В момента правя второ бъги от трабантов двигател, а първото ми беше от шкода. Мога и снимки да ти изпратя
Поздрави.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
С удоволствие ви показвам снимките на старото ми бъги с шкодов двигател, централно разположен. Съжалявам, че не пазя чертежите и не мога да ви го покажа на живо, защото го продадох, но по памет мога да въстановя повечето неща. Имам повече идеи за конструкции със заден двигател от колкото бих могъл да реализирам, без да ви се натрапвам бих искал да ги споделя и ще се радвам ако някой прояви интерес. От София съм, в Банишора ми е сервиза, където се занимавам с хобито ми да правя бъгита в свободното ми време. Имам идея и за триколка.
0889 38 43 67 Милен
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнениеКъм Alex72:
Коментар
-
Ееее,голям майтап,всякя сутрин като,карам детето на училище минавам,покрай твоя сервиз.Верно,че на двора и сега има едно бъги,а и един Трабант за донор..
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар