Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ето и моето бъги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ето и моето бъги

Конструкцията е странна, откъдето и да я погледнеш, ама щом фърфи...
    диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg

Коментар

Бъгито май е правено по чертежите на Pirania. Бях ги загледал преди време, но не ми допадна. Задното окачване е променено заради двигателя и не ми се вижда много удачно за екстремно каране, предното - и то не ми харесва, както каза Пламен ще тръшка волана не само в завой, но и при преминаване през неравности. Както и да е - важното е да се забавляваш!. Успех!

Коментар

да по чертежи на pirania e правено

Коментар

един амортисьор е много кофти но това му е първото може би и сега се учи човека

Коментар

Зверски е браво даи инфо за проходимостта ,ако ще се ползва за това де?

Коментар

Поздравления колега рамата сия докарал чудесно. Това е Sidewinder налинебъркам,аз също съм започнал нещо подопбно самоче двуместно.

Поздрави добресисе справил. Скоро може дадоиде и моето време да кача снимки.
              Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

Защо да е кофти с един амортисйор?

Коментар

Здравей!
                  Та да попитам и аз!
                  Колко килограма е цялото возило в това състояние?
                  Не беше ли по-добре да се сложи предница от Трабант ,и ще извършва същите и даже по-добри функции от тази?
                  За двигателя не се безспокойте,не е хич от слабите и ще върви доста доволно.Ако още могат да се намерят части за него,което ще е малко трудно,но който търси намира,ще е наистина доста добър избор.Може да го направиш с магнет от пусков двигател за ЮМЗ и ще си пъркаш с него по поляните.Ако този двигател свърши курса спокойно може да си сложиш един от планета 3 и пак ще върви за страх.
                  Гумите от какво са,ако мога да попитам?
                  Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от achito Преглед на мнение
                    Защо да е кофти с един амортисйор?
                    Задното ти окачване ако може да се каже че има такова и на мен не ми харесва.Ще ти върши работа до толкова че да не се чувстваш като в трактор.Демек цялата работа трябва да върши предното-в момент който едната задна гума ти попадне в по дълбока дупка оставаш на 3 гуми.Имаш да махнеш резервоара от там-направи си подходящ и го скрий някъде същото направи и с кюнеца.Иначе като замисъл ми харесва.

Коментар

Моето е със същото окачване отзад,само дето е с два ама,но....ще имаш проблеми с веригата.Ще и липсва ход.Двигателя трябва да се движи със задната ти вилка.Освен ако не и сложиш допълнителен обтегач.При мен двигателя е хванат за задния мост и се движи с него.

Коментар

И аз искам да се включа с едно въпросче- от какво са предните амортисьори и издържат ли на по-голямо натоварване?
                        А по отношение на двигателя и веригата и аз също съм решил проблема като колегата СИСКО.Двигателя е поставен върху задния мост и се движи заедно с него.
                        Поздрави
                        Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

Веригата е с обтегач и досега не ми е правила проблем.

Коментар

Предните амортисьори са от ИЖ спорт.
                            аа и шъобще не вози като трактор окачването е доста добро - резервоара е разкаран естествено ама кюнеца остава
                            Някой нчмали двигател за продаване????

Коментар

Какъв двигател ти трябва?

Коментар

Днес за пръв път се возих и карах бъги!Бъгито на Кольо!Вече съм зарибен...Надявам се скоро и аз да се похваля тук.
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X