От: Направи си сам - Теснопътна железница "Стара Планина"
Здравей Ивелине,
Щом твоят приятел е жп моделист, вероятно знае за нея. Иначе съм готов да му помогна ако има нужда споделяне на опит. Аз като цяло се движа малко по периферията на клубовете, защото там моделистите работят предимно макети и готов подвижен състав. Ако трябва да съм точен, това което съм вложил като средства в моето начинание е може би съизмеримо със средствата в един голям хубав макет. Благодаря за оценката!
Първоначално публикуван от ivelin7133
Преглед на мнение
Щом твоят приятел е жп моделист, вероятно знае за нея. Иначе съм готов да му помогна ако има нужда споделяне на опит. Аз като цяло се движа малко по периферията на клубовете, защото там моделистите работят предимно макети и готов подвижен състав. Ако трябва да съм точен, това което съм вложил като средства в моето начинание е може би съизмеримо със средствата в един голям хубав макет. Благодаря за оценката!
! Между другото, на 2-ри и 3-ти юни, в София , в бившето ПЖИ/ сега ВТУ"Тодор Каблешков"/ , ще има моделистка изложба. Домакини са жп.моделистите от София/предоставят за изложбата,дадените им за клубни цели помещения/. Ако имаш възможност да отидеш, сигурно ще има и жп.моделисти, които биха ти помогнали, и с идеи, и информация, и т.н. Един от приятелите жп.моделисти от Варна, мисли да прави нещо подобно, но малко в по-малък мащаб. Ако искаш, пиши ми да Ви свържа, да обмените информация!
...И батерията на апарата е заредена.Как си с времето в Събота по обяд да кажем?
Коментар