Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TRANSILVANIA ADVENTURE TROPHY 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: TRANSILVANIA ADVENTURE TROPHY 2009

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
    Имат зачетени всички състезателни дни -значи не сме последни.

Герои са ! Браво , че са устискали
    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
      Малеййй, не ми се мисли в горния клас какво е
      Ми кво. весело е и много газ и лебедки.
      Честито завършване, мястото догодина по-напред.
      Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 11-07-09, 09:27. Причина: Правопис и пунктуация !

Коментар

Само така.Истински хора.Само пълна газ и това е.
        Ще има да разказват много!

А да попитам някой да може да каже нещо повече за тоз самурай?
        Прикачени файлове
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Току що се чухме с Пърси. Вече са на родна земя, живи и здрави, което не може да се каже за техниката. Последно Благой чупи нещо я по камиона, я по ремаркето. И то в Гюргево..... Пърси каза че има МНОГО снимки, та чакаме рассказитите и снимките.

И Таргов е жив, не е за вярване.....
          Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 11-07-09, 20:22.
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
            Току що се чухме с Пърси. Вече са на родна земя, живи и здрави, което не може да се каже за техниката. Последно Благой чупи нещо я по камиона, я по ремаркето. И то в Гюргево..... Пърси каза че има МНОГО снимки, та чакаме рассказитите и снимките.

И Таргов е жив, не е за вярване.....
            Герои мамини, сега като извадят тия снимки.... Да им е честито завършването на това приключение и догодина пак. Още веднъж браво!!!
            Последно редактирано от zzlatev; 11-07-09, 21:14.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

11-ти....

Гледам Тарга е тук. Нека разсказа да започне СЕГА!!!!
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Къв разказ бре? Ебаси в какъв филм влязох. Като краен резултат сме на 11то място. Чак на мен ми е чудно. С другия навигатор видяхме роудбук за пръв път преди състезанието. А последния ден беше збъркан с около 500 метра още на първа точка. Даже се върнахме на старта да ги питаме, какво по дяволите се случва? А после се замотахме окончателно, а и Пърси остана без задно. Естественно преди раздатката се забавлявахме с крива кормилна щанга. Не за пръв път.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Имам много снимки от трасето. Оказа се, че имам дарба да дрънкам глупости и да правя снимки. Колко са качествени ще видим. Всичко е при Пърси и Богито. Така и не се научих да качвам във FTPто. То не съм и опитвал де. Золтан само обещава, ама ме лъже.

Коментар

Имаше много наточени автомобили. Имаше и големи недоразумения. Като например, едни около 18 годишни в профитата, с Дайхатцу. Мязаше на кула, а хлапетата нямаха идея за кво служи волана. И се обърнаха още на траяла. Или като тоя оранжевия Дифендър. На гумите му пише-ДЛЯ ЗИЛ. За сметка на това нямаше никаква мощност и не знаеше на къде да върти геврека. Та трябваше публиката да му казва. Отивам да спинкам.

Коментар

Добрах се до интернет най-после.
                      Много съм щастлив, че успях да участвам в такова преживаване каквото беше Трансилвания трофи.
                      Не бях виждал толкова дъжд. Валеше всеки ден, но на различни места. Ту навън е 30 градуса и изпукваш от жега и изведнъж по някакъв азимут се изкачваш на 1500 метра и там темпертурата е 10-15 градуса и вали порой и се оказва, че следващата точка е 900 метра по-нататък, но вертикално.
                      Видях и преживях много неща. Видях хобита, които финишират сутринта в 8:30 и стартират отново в 10:30. Видях екипаж, който последните три дена беше само с теглене и при последния ден теглената кола остана и без двигател. Момчетата не бяха спали повече от 48 часа. Видях коли в саморазпад ( включително и моята ).
                      Преживах разочарованието да те подведе техниката. Записах си уроците и догодина пак.
                      Утре ще кача повече снимки ( особено тези на Таргата ).
                      Прикачени файлове
                      Последно редактирано от Pursie; 12-07-09, 00:56.
                      Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                      NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Ето още няколко.
                        Прикачени файлове
                        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Поздравления Пърси, браво за представянето благородно ви завиждам за емоциите които сте изпитали

Коментар

Абе Тарга ти верно си много дърт ! Чак очила носиш
                            Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение

Ей, нЕма да обиждаш на ЕГН!
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение

Къде без очите бре? Петьо като даде сичката газ, не мога да разбера в коя ръка ми е роудбука.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X