Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"TRANSCARPATIC RАLLY ROMANIA 2009" 26 ЮЛИ-1 АВГУСТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "TRANSCARPATIC RАLLY ROMANIA 2009" 26 ЮЛИ-1 АВГУСТ

Поздравления за Успеха !
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Чак сега прочетох ваш'те мат'ряли по темата и много Ви се кефя. Ужасно съм горд с Вас двамата, също се кефя, че имам щастието да Ви познавам!

РЕСПЕКТ!
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
        ....

...основно макадам, супер равен и скоростен, като повечето пътища си бяха от републиканската им мрежа между селата ...

Ето защо всичко им е специален етап! Ми то просто липсва асфалт! Вие двамата сте луди, к'ви тетрадки, к'ви баничарки, и то в Румъния!!

Коментар

Честито и браво още веднъж доказахте качествата на БГ офроудърите.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

НАШЕТО ПРЕДСТАВЯНЕ

Още при тръгването ни от България нашата основна цел бе да проверим себе си и техниката на тази близо 3000 км. дистанция
            Бяхме се подготвили добре според нас, но впоследствие открихме още много неща, които биха ни били полезни.
            Петър вече разказа за неговото представяне и лошия късмет, който имаше, но аз искам да ви кажа, че Петър има страхотен напредък, кара много силно и единственото, което още му трябва е рутина и още участия
            Аз лично започнах състезанието с темпо малко над средното, за да се огледам и ослушам...
            От опит знам, че на дълги състезания не печели винаги най-бързия...
            След отпадането на Мишо 1 нещата станаха по-прости и започнахме да се състезаваме с Петър и с мотористите за OVERALL
            Аз се движех основно със сигурно темпо и заложих на навигацията.
            Това ми донесе успех в критичната точка, на която всички са загубили над 30-40 минути, а аз заедно с двамата лидери мотористи взехме голяма преднина.
            В този етап Петър претърпя всичките си злини накуп и това ми даде лежерна преднина от 1.30 мин. от четвъртия и аз заложих на по-бавно, но сигурно темпо за последните два дена.
            В тези състезания е важно да не се предобряш и запазиш себе си и машината, все пак километрите са доста...
            Сутрин стартирахме в 7.40 и финиширахме след 12-13 часа каране.
            Доволен съм, че издържахме и сега ще гоним следваща цел - пустинно състезание над 5000 километра
            Машините се оказаха издържливи, аз нямах никакъв проблем с моята, а ако Петър беше сменил ремъка преди състезанието и той щеше да е безгрижен...
            Нашето представяне беше оценено високо от самите участници и организатори, станахме добри приятели, повечето от тях през септември ще карат на "Балкан Оффроуд Маратон" !
            Зароди се идея с техния организатор да направим 4-5 дневен рали-рейд "Добруджа Трофи" (в смисъл за Трофея на Добруджа) през май догодина като ще се кара в Румъния и България около 300-350 км. на ден между Констанца, Русе, Силистра и Каварна и после пак в Констанца
            Аз лично съм много доволен от представянето си и най-вече от третото място в OVERALL с моторите

Награждаването беше на една баржа, оригинално, но нямаше тържественост, закъсняха с един час, публиката се разотиде и заваля дъжд...

При АТВ-та знаете вече резултатите...

При джиповете победи жълтото МитсуИзбуши, втори станаха италианците с ISUZU TROOPER, а трети румънците с ARO RALLY ( щото не се счупиха нито веднъж, не че са толкова бързи )

И ето всички, които стигнаха до брега на Черно Море...

И Българския отбор заедно с Мишо 2 на финала

Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 03-08-09, 12:10.

Коментар

За нашите "джипари" малко инфо за италианското ISUZI D-MAX има ето тук с много снимки - http://www.flickr.com/photos/sky-com...th/3748097085/
              Снимал съм и няколко страници от пътната книга, за да добиете представа

Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 03-08-09, 20:59.

Коментар

ПОЗДРАВЛЕНИЯ за целият български отбор
                Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 05-08-09, 09:00.

Коментар

Сниимки от румънския форум, все още са малко, но ще излязат още...

Коментар

Получих снимки от колежката от Румънската телевизия, има доста интерсни попадения
                    Ще придобиете по-пълна представа за трасетата...

Започвам с "най-тежката" оффроуд част, кални локви

Макадамовите пътища в Карпатите...

И безкрайните полета и ниви в Добруджа...

Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 05-08-09, 17:13.

Коментар

Ето и моите снимки - с малко коментар - тук-таме....

Мисля че всичко е ясно

Тошко като шофьор на тир

Старта в Сату Маре

Тук се записахме

Преди първият старт.....чисти и непорочни....

Тука е сервизната зона - вече е след катастрофата ми....както се вижда кормилото е доста криво.....

Вторият сс.....

Край на ден 1.....Време е за техниците да ремонтират....

Стреми се към звездите. Ако не ги достигнеш, поне ще се научиш да летиш....
                      Петър Ценков - Спортен клуб Рали Рейд.БГ
                      www.dakarbg.bg
                      www.rallyraid.bg

Коментар

Ден 2......

Тука са чака времето за завършване на лиезона....преди сс2

Тук е лагера в Брашов....

Тук е най-трагичния момент за мен - когато ме тегли камион със спукана гума и скъсан ремък /още не знам /

Разпраната гума.....

Ремъка на парчета......

"Бързата" асистенция донесе гума/и/ и установи че съм монтирал добре ремъка...))

Повече снимки от ден 4 нямям.....
                        Стреми се към звездите. Ако не ги достигнеш, поне ще се научиш да летиш....
                        Петър Ценков - Спортен клуб Рали Рейд.БГ
                        www.dakarbg.bg
                        www.rallyraid.bg

Коментар

Колегите от румънската телевизия ме уведомиха, че 30 мин. филм ще се излъчи по сателитната "TVR2" на 15 август в 19.30 часа

Моля, ако някой колега има сателит да запише предаването, пък аз после ще черпя...

Коментар

И днешната преса, "Монитор", а по-късно ще кача и "24 часа"

Коментар

[URL="http://www.4x4bg.com"]www.4x4bg.com[/URL]

Коментар

И в "24 часа"

Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 25-08-09, 08:25.
                                [URL="http://www.4x4bg.com"]www.4x4bg.com[/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X