Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"TRANSCARPATIC RАLLY ROMANIA 2009" 26 ЮЛИ-1 АВГУСТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "TRANSCARPATIC RАLLY ROMANIA 2009" 26 ЮЛИ-1 АВГУСТ

Какви са събитията от последните два дни? Някой знае ли нещо?

Коментар

Вчерашният етап също е завършил добре, единият от румънските участници е пред Христов с 8 минути, а пред Петър с около 20. Днес и утре ще карат около Брашов. По информация от асистенцията им, машините за сега са добре, а физическото натоварване е много сериозно, защото карат по много часове. Важното е, че за сега се справят. Малко по-късно ще пусна повече информация, изчаквам ги да се обадят за да разкажат каква е ситуацията след днешния състезателен ден.

Коментар

Браво!!!
        Нека им покажат какво могат българските старчета.
        Смятайте ако бяха от добрите ни състезатели и ако имаха опит в такива състезания.
        WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

Първоначално публикуван от Dandi Преглед на мнение
          Браво!!!
          Нека им покажат какво могат българските старчета.
          Смятайте ако бяха от добрите ни състезатели и ако имаха опит в такива състезания.
          Аз не се сещам за по добри състезатели и с повече опит от тях двамата. Естествено в този формат състезания, нямат равни. Или ще ми кажеш някои друг!!!???

Коментар

Класирането след трите състезателни дни изглежда така:

Петър Ценков вчера е направил много добро време, наваксал е изоставането от предишните два дена и в момента е първи. Единият от румънските участници с ATV е претърпял инцидент и е със счупена ръка, което автоматично го изважда от състезанието.
            Последно редактирано от МАРИЕЛА ХРИСТОВА; 30-07-09, 10:12.

Коментар

На база класирането което е оверал с моторите, Петър е първи, а Христов е втор, нали?

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                Аз не се сещам за по добри състезатели и с повече опит от тях двамата. Естествено в този формат състезания, нямат равни. Или ще ми кажеш някои друг!!!???
                Знам ,че няма други .Просто всички са големи състезатели ,но никой не ходи да кара навън.Освен Пепи и Тодор разбира се.Сигорен съм ,че като се върнат пак ще се намери някой да ги пита "а вие кои бяхте в Румъния".
                WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

Първоначално публикуван от Dandi Преглед на мнение
                  Знам ,че няма други .Просто всички са големи състезатели ,но никой не ходи да кара навън.Освен Пепи и Тодор разбира се.Сигорен съм ,че като се върнат пак ще се намери някой да ги пита "а вие кои бяхте в Румъния".
                  В последната година, две се появиха различни дисциплини и е нормално всеки да си има предпочитания за тип състезания. Мен не ми допада Роуд бука и не желая да карам подобни състезания, но това сме го дъвкали доста.
                  Наистина аз лично много се възхищавам на Пепи и на Христов за упоритоста която показват участвайки на почети всички чужди състезания от подобен род и печелеики призови места. ЕВАЛА - както вика един приятел на чист Български!

Да са живи и здрави и да се приберат със купи!
                  Последно редактирано от Desislav Cekov; 30-07-09, 10:38.

Коментар

Медиите в Румъния пак са успели да открият Христов, който си е като магнит за тях и са го хванали за интервю: http://www.infoms.ro/home/detalii-st...e/5361/48.html

С гугъл преводач почти се разбира, от какъв тип е състезанието, какво предстои и какво е мнението на участниците за надпреварата !

Коментар

Класирането след вчерашния най-тежък ден е следното:

Христов води много убедително при ATV-тата, а днешния етап се очертава доста кратък и сравнително лесен на фона на предходните, така че да се надяваме, че няма да има изненади.

Коментар

По данни на асистенцията състезанието е приключило. Сега са в очакване на награждаването, което ще се проведе на брега на морето. По предварителни данни Тодор Христов е първи , а Петър Ценков втори . БРАВО!
                        За пореден път показахте, че сте най - добрите! Очакваме завръщането ви и разбира се снимков материал!

Коментар

Всичко приключи успешно, днес се прибираме към България
                          При АТВ-та аз съм първи, а Петър е втори, а в overall с моторите аз съм на трета позиция...
                          Състезанието беше уникално, заболя ме палеца да карам на пълна газ
                          Само за инфо, преди да пусна подробен репортаж искам да отбележа, че средната ми скорост във всички етапи не е падала под 60 км/ч.

Коментар

ЧЕСТИТО. БРАВО.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

БРАВО!!!
                              Хайде прибирайте се ,че трябва да черпите.
                              WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

Класирането след вчерашния последен ден:

Поздравления за отличното представяне на Христов и Петър Ценков.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X