Здравейте, може ли някой да ме информира по конкретно за условията, за участие в Еврос и Тесалоники трофи, или поне да ми даде някой сайт на английски с информация.
Иво.
Иво.
Не забравяй, че там се кара САМО отборно, т.е. ще ти трябва "спарка" (както казват в авиацията) в случая най-добре ще ти пасне на Киров машината с Петър или Йосиф Лагадов с "риболовния траулер"
, изпаратил съм заявка за записване в Евротриал 2009, ще участваме през Април в едно много ХАРД състезание в Франция имаме и голямо желание да отидем на трофито в Солун. Вече разбрах за отборното участие и ще говоря с близнака за евентуален отбор с Киров, но бих се радвал ако освен Солун по тези дати комбинираме участие в още нещо в България или Турция за да се оправдае пътуването.
, изпаратил съм заявка за записване в Евротриал 2009, ще участваме през Април в едно много ХАРД състезание в Франция имаме и голямо желание да отидем на трофито в Солун. Вече разбрах за отборното участие и ще говоря с близнака за евентуален отбор с Киров, но бих се радвал ако освен Солун по тези дати комбинираме участие в още нещо в България или Турция за да се оправдае пътуването.В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар