Аз не успях да снимам на това състезание, че имах други ангажименти, но Иван Иванов ( ITI) се справи отлично с поставената задача и е запечатал уникални моменти
Снимките са около 8 GB само неговите + на Румен и Пламен ( Въшимура)
Ще маркирам само основните моменти от състезанието с наколко думи и снимки, а като се върнат ще има още много
И така...
ИЗПРАЩАНЕТО
ЛАГЕРА
ПРЕС-ЦЕНТЪРА
КЕТЪРИНГА И КУХНЯТА
МАЖОРЕТКИТЕ И МАСАЖИСТ ЗА МАЖОРЕТКИТЕ
ЧАСТ ОТ АСИСТЕНЦИЯТА
СТАРТЪТ В 5.40
Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 13-04-09, 22:39.
Не гледайте само класирането, а и представянето на състезателите.
Например Пламен Йоцов пропусна Контролна Точка и за това не зае полагащото му се първо място иначе си ги разби с каране.
Руси прецака новия двигател за съжаление на 15км преди финала, като твърдо бе втори, а можеше и да поизпоти Сашо (да му е честита победата).
Близнаците бяха на не повече от 3км. от финала и 4-тото място, но малшанс дори и тази кола не издържа на екстремното им представяне.
Борко беше може би най-радостен от всички, защото ще може да раздава автографи на снимка с победителя от Дакар, който за малко да е зад него.
Фиков въпреки проблемите се бори до край, но и той спря в последната обиколка.
Адмирации заслужава и най-младия АТВ-ист в лагера, който въпреки несполуките продължи надпреварата до края. (на негово място доста по опитни състезатели да се бяха отказали)
За нас добре стартира състезанието, но рано приключихме заради проблеми с инсталацията и компютъра на мотора.
Организатора тества новата система за времеизмерване и като всяко ново нещо имаха големи проблеми с класирането, не че други организатори го нямат.
За мен едно хубаво състезание, но много прашно и добро запомнящо се представяне на Българите въпреки несполуките.
Системата си много хубава и върши работа, но организаторите имаха софтуерен проблем, а не информационен. Ако някой не е разбрал всеки си получаваше фиш с времето и преминатите контроли.
В опита си да дадат повече екстри на системата, програмистите са направили пълна боза, но няма загуба на информация.
Разлката на тази система с тази ползвана от Киро е, че информацията се пази и в чипа и се събира централизирано от устройствата. И по-голямата разлика е, че имаше съдии, които да ти подават устройството.
Идеята е добра и се надявам скоро да можем да ползваме подобна и в България, като ще я тестваме на други състезания за да няма проблеми с класиранията.
А и да не забравяме разликата в броя състезатели на това състезание и нашите състезания.
Когато критикуваме другите да не забравяме, че когато се ползваше за първи път една отработена система пак се получиха аномалии с класирането на Троян, заради различните обиколки. И се правиха корекции на генералното класиране на другия ден. За това нека не критикуваме другите, а да си гледаме нашите проблеми.
Петър Ценков - успешен дебют на първото си състезание въобще
Аз...
Извънземния Мачачек...Направо ни промени представите
Трасето беше изключително скоростно, прашно и трудно за изпреварване от пушилката...
Аз не се представих добре, имах грижи в навигацията през първия етап, загубих се около 15 мин., което микостваше излизане от контролното време и наказание 2 часа за две контроли...
През втория ден стартирах добре, нямах грижи с навигацията и до 3-та oбиколка се движех с много добро темпо !
Изтървах два завоя, като на единия излетях в камъни и изкривих носач, а за капак попаднах в инцидента с ударения моторист...
Там ни задържаха около 30-ина минути и всички ни застигнаха...не знам дали са ни ги приспадали, но мисля, че не...
За капак свърших горивото на 800 метра преди финала...след тунинга явно апетита на машината се е отворил още...
Повече снимки ще пусна като се върне Иван, взех само едната карта...
Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 14-04-09, 08:54.
Когато критикуваме другите да не забравяме, че когато се ползваше за първи път една отработена система пак се получиха аномалии с класирането на Троян, заради различните обиколки. И се правиха корекции на генералното класиране на другия ден. За това нека не критикуваме другите, а да си гледаме нашите проблеми.
Ще си критикувам колкото си искам, защото имам право да критикувам
Направиха се огромни разходи, за да се участва, плаща се висока такса ( 250 евро за мотори и АТВ) и за нея трябва да се получи аналогичната услуга
И мотористите и АТВ-истите бяха ощетени - Събин и Петър визирам,
защото Петър можеше да е четвърти, ако не го изкара от трасето безхаберна контрола и после да му казва "Sorry"
Събин си търси 10 минути тубата, защото друг безхаберник му я забравил в някакво ремарке и т.н.
Ще говориш за себе си и за твоето представяне и ще изразваш твоето мнение, всеки си има гледна точка
Ако имаш нещо да казваш за Троян, има си специална тема за това
П.П.
Познавам се с един от организаторите от 2002 година и нямам нищо против, знам, че са искали на-доброто и миналата година се справиха с транспондерите перфектно !
Не съм му мрънкал на главата, споделих със Сашо, но как да реагират на глупостите на контролите ?!?
Миналата година бяха 150 участника, тази бяха 193-ма, не е голяма разликата, ако си бяха оставили транспондерите и бяха инструктирали контролите по-добре !
Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 14-04-09, 10:54.
Причина: лични квалификации
Руси е с новия мотор и него е счупил. Лично говорих с него. Много жалко
Бах м...а му, Руси е заварил газта. Много ме е яд, наистина. Утре ще му звънна да разправя.
Четейки пак наистина ме гризе отвътре, пустата техника ни предаде. Я си представете, че всичко беше наред с всички и Долфи и Фиков караха на макс... Здраве да е, другия път
Състезанието беше супер! Много се изкефихме с Пламен и си извадихме много изводи за допуснатите от нас грешки. От германия до България сме анализирали траковете и грешките си, сравнявайки времената ни. Пламен е карал супер и по-бързо от мен, но не извади късмет
Иначе някой от контролите и най вече тези с горивото не бяха в час. Абсолютно не е допустимо да му зарежеш на състезател тубата на майната си далеч от определеното място за зареждане (или под някакъв брезент в случая с близнаците). Борехме се със зъби и нокти за всяка секунда, а те ни отнеха стотици секунди от некомпетентност! И аз и Иво близнака се наложи да "таражим" организаторските камиони и ремаркета да си намерим тубите след неуспешни опити да се разберем с тях, защото почти никои не говореше английски. Нагласата им беше все едно, че обслужват някакъв преход на бабички.
А това където няма времена е направо върха! В класирането е възможно да има много грешки, но няма как да го разберем. Отделно не е ясно как са се справили със спирането на състезанието където мен ме държаха 37м на последната ми обиколка а Тодор дори повече, защото беше попаднал в капана преди мен.
Абсолютно съм съгласен с Тодор, че за състезание с 250Е такса, която не включва нищо освен шапка, фланелка и торба за боклук е недопустимо такова отношение. Също искам да отбележа че дори и времето си не получиха някой - примерно Пламен. Трябваше от GPS-са да му вадя времето за да придобием представа как се е справил спрямо мен(защото спрямо други няма как да сравним)
С горните си забележки единственото което упреквам организаторите, е че не са наели достатъчно адекватен персонал с боен дух, който да действа експедитивно и безгрешно, а някакви мърди, които въобще не осъзнаваха концепцията "състезание".
Както и предполагах не са направили нищо със спирането на състезанието. При подобно спиране, което е равносилно на тапа при нашите състезания последните стават първи, защото са стартирали примерно 20 минути след теб, а финишират 5 мин след теб, защото са те застигнали на тапата. Благодаря на Baja-Saxonia че ми натовариха времето с над 40 минути за 2-та дена Сещате ли се защо не извадиха резултатите докато бяха там състезателите
Сашо Ковачев ми каза, че ще го махнат времето на задържане, но явно и той нещо не е разбрал
Чуствам се все едно съм ходил на състезание в Гърция
Ще се окаже че тук си вършим много по-добре работата като организатори на състезания
Ами то какво излезе, по-добре е нашите организатори да се хванат да направят едно или две яки състезания, и да привлекат състезатели от други държави. Какъв е смисъла да биеш път до Германия, да си строшиш колата, и на всичкото отгоре да си донесеш горчивината от разочарованието от неадекватната организация.
Ще си критикувам колкото си искам, защото имам право да критикувам
Направиха се огромни разходи, за да се участва, плаща се висока такса ( 250 евро за мотори и АТВ) и за нея трябва да се получи аналогичната услуга
И мотористите и АТВ-истите бяха ощетени - Събин и Петър визирам,
защото Петър можеше да е четвърти, ако не го изкара от трасето безхаберна контрола и после да му казва "Sorry"
Събин си търси 10 минути тубата, защото друг безхаберник му я забравил в някакво ремарке и т.н.
Ще говориш за себе си и за твоето представяне и ще изразваш твоето мнение, всеки си има гледна точка
Ако имаш нещо да казваш за Троян, има си специална тема за това
П.П.
Познавам се с един от организаторите от 2002 година и нямам нищо против, знам, че са искали на-доброто и миналата година се справиха с транспондерите перфектно !
Не съм му мрънкал на главата, споделих със Сашо, но как да реагират на глупостите на контролите ?!?
Миналата година бяха 150 участника, тази бяха 193-ма, не е голяма разликата, ако си бяха оставили транспондерите и бяха инструктирали контролите по-добре !
Тази система има доста разлики спрямо старата защото тук имаш и времена на преминаване през всяка контрола и ако се наложи да премахнеш даден етап от състезанието може да се направи без проблем, докато при старата система се отчиташе време само на старт финала.
Държанието на зоната за презареждане и контролите е едно и също и при едната и при другата система така, че когато говорим за системите не ги намесвай. Напротив тук може да се махне времето за стоене в тапата при спирането за падналия АТВ-ист, докато при стария вариант трябва да се махне цялата обиколка, а тук само между контролите където е станал проблема. Друг е въпроса дали организатора го е направил.
Направих съпоставка с твоето "състезание" защото при теб ги имаше същите гафове за 20 състезатели, но никой не тръгна да прави от мухата слон като теб.
Не заблуждавай хората, защото организацията на това мероприятие няма нищо общо с едно наше състезание. Единствено "Балкан трофи" се доближава до някъде като начин на организация.
А за Пламен Йоцов си знаем ако не беше изтървал тази контрола и без 4 часа наказание е първи. Той си е направил изводите и догодина да му мислят.
Вече го има и официалното класиране и нека си направим изводи защото гледам, че 9-та при АВТ-тата е жена Събине.... Нека вместо да плюем по организаторите да си направим изводите за нашите възможности. И да не си го изкарваме на организаторите.
Последно редактирано от IvanMarinov; 14-04-09, 12:50.
Ами то какво излезе, по-добре е нашите организатори да се хванат да направят едно или две яки състезания, и да привлекат състезатели от други държави. Какъв е смисъла да биеш път до Германия, да си строшиш колата, и на всичкото отгоре да си донесеш горчивината от разочарованието от неадекватната организация.
Балкан офф роуд маратон е добър повод да се покаже какво можем да спретнем в България. Като помогнем на Тодор, щи докажем и покажем и на разните немци кое как се прави
Коментар