Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"BRESLAU ADVENTURE RALLYE 2009"

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #91
    До: "BRESLAU ADVENTURE RALLYE 2009"

    Поздрави и от мен и още по големи успехи за в бъдеще.

    Коментар


    • #92
      До: "BRESLAU ADVENTURE RALLYE 2009"

      Здравейте Всички, които с мислите си бяхте с нас!
      Вече сте разбрали как изглеждаше състезанието. Затова накратко ще Ви кажа личното си мнение.
      Състезанието е ГРАНДИОЗНО по отношение на мащаб и организация. Не че нямаше пропуски или грешки. Имаше, даже и в роудбука. Стартовете понякога закъсняваха дори и с час. Това, особенно, когато си си ремонтирал автомобила цяла нощ е много. Но никой не си позволи да наругае НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ОРГАНИЗАТОРА!
      Изключително тежко трасе. То не пропусна и ден да не вали. За да преминеш етапите е нужен перфектен автомобил и силен физически и психически екипаж. На такова състезание екипажите трябва да са поне два. Да си помагат дори и в логистиката.
      Имаше етапи, особено Маратонския етап, в който се състезаваш дори и на асфалта, който пристигне по- напред се чекира и влиза в трасето. На това състезание е много важно да си от първите влезли в трасето, защото после стават тапи, минават камиони и трасето коренно се променя.
      Другото, което силно ме впечатли е взаимоотношенията между състезателите. Разберат ли, че си добър, пускат те в трасето, ако могат ти помагат, независимо, че после ти може да излезнеш преди тях. Ние карахме с едно от ORC – та почти с еднакви резултати. На една от връзките, бяхме спрели за зареждане. Нашите момчета ни чакаха извадили компресора и вода, колкото могат да почистят радиатора. ORC – та си носеха водоструйка, която по принцип беше забранена за използване. Когато ги попитах може ли да я ползваме, направо ми казаха „Докарай колата”.
      На един от първите стартове, край един от мостовете, където си е дълбоко блато, мина зелената СКАНИЯ, която всички познавате. На въпроса, може ли да се вържа, Пилота каза: „Найн”. По късно, когато вече се разбра кой как кара, на една от реките, (на която миналата година намокрихме електрониката), аз бях в реката и си закачах предварително коланите. СКАНИЯТА дойде след нас и направо ни каза:”Връзвайте се за мен!”
      Ето това е БРЕСЛАУ – тежко състезание и спотсменски дух! Пожелавам на всички офроудери в България да вкусят от това ПРЕЖИВЯВАНЕ!
      Благодаря за подкрепата!
      Десо и Шуши

      Коментар


      • #93
        До: "BRESLAU ADVENTURE RALLYE 2009"

        Шуши, Десо, браво за коравия дух и отличното представяне. Тук има голям интерес към Вашето участие и много ще се радваме, ако постнете и някоя снимка, сигурно колегите Ви от екипа са Ви снимали. Та да видим и ние още от хрониката на тия гладиаторски борби.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X