До: "BRESLAU ADVENTURE RALLYE 2009"
Вчера говорих с Марги и Десо.
В класирането бяха 10-ти до онзи ден, вчера са се движили към 3-та позиция, но са прегряли двигателя в някви блата.
По думите на Шуши: "Такова трофи извращение не бях виждала, днес минахме през 6 реки и 3 блата. Роудбука има такива грешки, че ако беше в България, картографа щеше да е линчуван
. Мотористите вече като ме видят до кръста в блатото с въже в ръка и спират за да ме извадят
. Моля се да оправим колата, защото всичко се е задръстило с гадна черна кал. Всички ни се радват много и много ни уважават, дори ОРЦ-тата ни правят път. В утрешния роудбук пише, че може да има изостанали коли от предния ден ..... ужас, пак ще ни връщат в тая гадост. Добре че финиширахме поне днес"
Само мога да си представям какво става
))) дано им издържи колата до равните етапи.
Вчера говорих с Марги и Десо.
В класирането бяха 10-ти до онзи ден, вчера са се движили към 3-та позиция, но са прегряли двигателя в някви блата.
По думите на Шуши: "Такова трофи извращение не бях виждала, днес минахме през 6 реки и 3 блата. Роудбука има такива грешки, че ако беше в България, картографа щеше да е линчуван
. Мотористите вече като ме видят до кръста в блатото с въже в ръка и спират за да ме извадят Само мога да си представям какво става
))) дано им издържи колата до равните етапи.

Коментар