Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"BRESLAU ADVENTURE RALLYE 2009"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "BRESLAU ADVENTURE RALLYE 2009"

Вчера говорих с Марги и Десо.
    В класирането бяха 10-ти до онзи ден, вчера са се движили към 3-та позиция, но са прегряли двигателя в някви блата.

По думите на Шуши: "Такова трофи извращение не бях виждала, днес минахме през 6 реки и 3 блата. Роудбука има такива грешки, че ако беше в България, картографа щеше да е линчуван . Мотористите вече като ме видят до кръста в блатото с въже в ръка и спират за да ме извадят . Моля се да оправим колата, защото всичко се е задръстило с гадна черна кал. Всички ни се радват много и много ни уважават, дори ОРЦ-тата ни правят път. В утрешния роудбук пише, че може да има изостанали коли от предния ден ..... ужас, пак ще ни връщат в тая гадост. Добре че финиширахме поне днес"

Само мога да си представям какво става ))) дано им издържи колата до равните етапи.

Коментар

Maй и на миналогодишното състезание имаха подобен проблем с прегряването и заради него отпаднаха,дано го отстранят и завършат,успех.

Коментар

Първоначално публикуван от S.Doychinov Преглед на мнение
        ... Такова трофи извращение не бях виждала ...
        Още като видях информация за пролога се поусъмних в разбиранията на организаторите за понятието "рали" ...

Дано да успеят да опазят колата! Успех!
        Ние не сме неутрални!

Коментар

След вчерашния хард трофи етап Десо и Шуши са финиширали и в момента са 7-ми.Пред тях са сузукита /Самурай и Джимни/ Вранглер и един мерцедес Г, всичките коли са леки и подготвени за трофи.
          Нашите се надяват да свърши трофито ида се върнат на Немското ралиджийско трасе.Дано да издържат до тогава.
          Днешния им етап е само 60км.,за да могат организаторите да "оберат" закъсалите по трасето автомобили.
          --------------------------------------------------------------
          Ал. Иванов
          +359888561561

Коментар

5-то МЯСТО в ГЕНЕРАЛНОТО до момента.Резултатите са обявени преди минути.
            Ал. Иванов
            +359888561561

Коментар

Защо ли ми е познато това. На това състезание всичко зависи от времето не от организатора. Когато вали става уникално трофи, а когато е сухо става страхотно рали. Имало е пътища дето сме ги минавали в две различни години и по нищо не си преличаха, а средните скорости бяха доста различни.
              В северната или южната част на Полша карат ако са в северната част има шанс в южната да е по-добре, ако е обратното не им завиждам.
              Важното е да пазят колата и ако стане по-сухо да дават много газ. Ако е сухо са малко колите дето да вървят с Българското темпо.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
                ...
                Важното е да пазят колата и ако стане по-сухо да дават много газ. Ако е сухо са малко колите дето да вървят с Българското темпо.
                А и като си го познаваме Десо колко го слуша главата...
                Ал. Иванов
                +359888561561

Коментар

Първоначално публикуван от alexmotors Преглед на мнение
                  А и като си го познаваме Десо колко го слуша главата...
                  ... Направо ще ги разкове!

Коментар

Най-накрая се появи и тяхна снимка

Коментар

ааа няма такава надухваща работа ... ще следя с нетърпение !

Коментар

''Отворих вратата за да изляза,да опъна лебедка и колата се напълни до таблото с тиня''-това сподели Шуши.
                        Днес не е най-добрия ден за тях.След дълго време престой в блатата /лебедки и буксуване/ радиатора се задръства тотално и колата започва да грее.Наложило се е да излизат от трасето да търсят вода от реките за да мият радиатора и охлаждат мотора.
                        До момента са 10 и 11мин зад колите на 3-то и 4-то място.Дано не са загубили много време от прегряването.
                        Очакваме официалните резултати.
                        Ал. Иванов
                        +359888561561

Коментар

интересно какви са тези сузукита отпред самука и джимни не е за вярване.наште хора като са имали тези ядове преди този радиатор що не го метнаха отзад гледам мегдан колко искаш в този камион.
                          успех радвам се че екипа върви добре макар и екстремните участъци.
                          поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
                            интересно какви са тези сузукита отпред самука и джимни не е за вярване.наште хора като са имали тези ядове преди този радиатор що не го метнаха отзад гледам мегдан колко искаш в този камион.
                            успех радвам се че екипа върви добре макар и екстремните участъци.
                            поздрави
                            ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРОБЛЕМА С РАДИАТОРА НЕ Е САМО ПРИ НАС. КОЛАТА Е ПРЕДВИДЕНА ЗА МАРАТОНСКО РАЛИ, А НЕ ЗА ЗВЕРСКО ТРОФИ.
                            ВРЕМЕННИЯ ВОДАЧ (С ЛИЛАВОТО G) ОТ ОТБОРА НА LILA Q ХВЪРЛИ МОТОРА, НОЩЕС СЕ КАНЕХА ДА КАЧВАТ ДРУГ, ЩЕ ВИДИМ

А ЕТО И ОЩЕ МАЛКО СНИМКИ
                            Прикачени файлове

Коментар

БРАВООО !!! ..... Просто с думи не мога да изразя нищо по-конкретно , но съм сигурен в успеха и стискам палци !
                              0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от S.Doychinov Преглед на мнение
                                Вчера говорих с Марги и Десо.
                                В класирането бяха 10-ти до онзи ден, вчера са се движили към 3-та позиция, но са прегряли двигателя в някви блата.

По думите на Шуши: "Такова трофи извращение не бях виждала, днес минахме през 6 реки и 3 блата. Роудбука има такива грешки, че ако беше в България, картографа щеше да е линчуван . Мотористите вече като ме видят до кръста в блатото с въже в ръка и спират за да ме извадят .
                                Интересно ми е как се справят АТВ-та и мотори в тая ситуация, минават ли през блатата и реките ?!?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X