Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Райнфорест Португалия 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Райнфорест Португалия 2008

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
    Ако се абстрахираме от папратите, терена е абсолютно същия като в Източна Африка в галерийните гори. Страхотно място - кал, скали и разкошна растителност. В кой край на Португалия е точно? Аз съм бил в Лисабон и околността и в Алгарве. И пак питам, това квалификация за Малазия ли е?
    Можеш да го видиш точно къде е на картата,северната част на страната.А дали е квалификация за Малайзия-това бе една от изненадите.Всички знаеха ,че е така докато накрая се оказа Челандж-Мароко.
    А сега да се върнем към калта.

Коментар

Пешо е избързал малко със снимките от калта,но както и да е,помага човека!
      Ако трябва да свържа темата с последното писано,ще добавя само,че след като приключиха всички(около22:30) -под конвой в следващия лагер.Палатки,ядене и нощен сеир за публиката ,която се оказа доста упорита да чака до към дванадесет-един часа посред нощ.Дори не съм снимал,беше съвсем елементарно показно,а и имах проблем със зареждането на батериите,за това и снимките са малко.
      С Андрей откарахме до 6:30 с ремонта на един от екипажите-силни претенденти,но с кофти късмет от самото начало.До сега не бях виждал как се заварят дебели железарии само на акумулатори,жалко ,че нямам снимки дори и Андрей не вярваше ,но се справи категорично.Тия батерии са невероятно издръжливи,4мм електроди.Устройството е много просто -двата кабела на електрожена ,масата и ръкохватката директно върху клемите.
      На развиделяване легнахме да поспим с нагласата,че на тоя ден тръгването щеше да се забави заради екипажи които не са завършили предния ден зони.
      Ташак,още към 8:00часа буря с проливен дъжд ,палатката издържа по-малко и от час.Излива се,та не се и вижда чак.Евакуирах се!
      Така добре подгизнали още от сутринта в един часа вече бяхме на входа на така нареченото езеро.Дъжда си продължава.Имам чувството ,че някой го поръча точно за тоя етап.

Настроението е на лице,всичко е ок.

Често се оказваше най-лесния начин за прекосяване.Един ако не те пусни ,то следващия.

Стигна се до решение,напред да пуснат най-малките да пробиват и така по големина мерак до края.

Този етап не се точкува,но трябва да си го минал.

Започна се с влизането по стари римски канали доста добре запазени.

И постройките си стояха ,дори.

Изглежда полянка ,но между тия високите треви си над коляното загазил.

Много е добра тая кола ,но беше дошъл с гуми за мъгла.Имаше желание едва ли не да ги изгори на място.

Все още съм само мокър,после цвета бе един.Но пак мокър!

Тоя тип пак извади мачете-то .

Нещата придобиваха характер.

Нали казах ,че се продават!!!

Мармалад на корем ще има за всички.

А освен цапортията ,капак са и тия къпинаци,на мокро са безпощадни.

Оператора!!!

Добре дошли на карнавала!Маските ги раздават по навътре,ама всичките са еднакво кафяви.

Терена е доста широк,няма конкретно място от където трябва да се мине.Избора е индивидуален и на никой не можеш да се сърдиш.Импровизациите са на ход.

Имаше моменти когато всичко наподобяваше електрическата мрежа по гарите.Лебедки се опъваха и кръстосваха по всевъзможни начини и системи.

Коментар

Нещата загрубяват с всеки метър.

Да напомня за къпините! А това петно мъгла е от обектива ,влезе вода и се запоти,няма как!

(трябва да прекъсна,но има още доста материа.до после)

Коментар

абе то май от самото начало избързах с много снимки но нали все пак са на заем ако бяха мой гарантирам че нямаше да са мешана скара.
          тази горица Иво като ми каза за колко време сте е минавали ми стана лошо а на вас незнам сигорно кал не ви се вижда поне една година ха ха
          поздрави

Коментар

http://s154.photobucket.com/player.s...fs=1&os=1&ap=1

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Ееее Пешо, сега и прасето ако покажеш,ще те призная!!!

Коментар

айде действаи аз от кога те чакам
                      поздрави

Коментар

Коментар

Другата година трябва да проявиш такова желание и при идването с нас.........разбира се с разрешение на жената

Коментар

Днес към 14 часа пристигна Вранглера , всичко е ОК не са почупили нищо, след обед го подложих на лека козметика

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от spark & ivo Преглед на мнение
                                Другата година трябва да проявиш такова желание и при идването с нас.........разбира се с разрешение на жената

ok.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X