Обява

Свий
Няма добавени обяви.

II GIP ROAD 4X4- SPAIN

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: II GIP ROAD 4X4- SPAIN

само при факта че Петър е дошал от 3.500км заслужава много да не говорим че аз навъртях над 1000км трите дена за да бъда там и помагам с каквото мога
    поздрави

Коментар

Лудница.
      Къде са снимките с окачването.

Коментар

Пешо здрасти,

Не се сърди братле, аз лично следя с огромен интерес всичките ти писания, щото са безплатни а са БЕЗЦЕННИ!!!

Бъди сигурен тук доста хора ги оценяват, аз лично никога не крия и благодарността си към Пешо, Иво и навигатора му защото те ни показват едни неща които тук скоро няма и да сънуваме...

Моля те пиши повечко, прати и снимки и аз лично имам една молба да споделиш относно УНИМОГовите мостове, какви предимства и особено какви слабости забеляза в Испания???

А впрочем от мен Пешо имаш бутилка бърбън или скоч, само назови марка ако споделиш повечко за МОГовите мостове.

Имам предвид Петър Близнака, Пешо Зенит не, че не заслужава ама рядко идва наблизо

Много поздрави,
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Иво се е справил страхотно. Дано и така да се е представил, ако е участвал. Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
            Като гледам какъв голям интерес предизвиква темата във форума се чудя дали въобще да пускам още нещо. Днес с Иво бяхме на още едно оф-роуд събитие но от различен характер. Но вече нямам мерак да споделям каквото и да било................
            Пичове пишете повече в темата - Зумер за забравени светлини........или...........т.н
            Моля те, недей да ни прекъсваш мечтите в "зародиш", всички знаем , колко мъки си изтърпял (Малайзия,Париж-Дакар и Мексико), за да ни осведомиш възможно най-обективно и подробно от най-горещите точки на състезанията по Офроуд. Пожелавам ти и за напред да ни ОСВЕТЛЯВАШ с репортажите си все така (по-добре не може) и да ни направиш свидетели от близо и на "Бочка Ладога"--- най-трудното състезание според мен, докато не видях репортажа ти от Рейнфорест, ти просто "разби всичко детско в мен". Само не знам какъв ти е бил мотива, за да си рискуваш живота, за да направиш този вълнуващ репортаж.

Коментар

Мотива ли.
              Ми същия като на тези които се качват на Еверест.

Коментар

Абе незнам колко мнения има ма съм убеден че темата се чете и препрочита от много от нас аз поне 6 пъти съм седял като гламав да зяпам машините и вобще абе както каза Гере каквото и да напиша е малко и трудно мога да изразя мислите си в думи,браво на Близнака и на Дорзи че споделят това с нас и ни правят макар и не преки участници в това събитие евалата за труда момчета.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X