Обява
Свий
Няма добавени обяви.
II GIP ROAD 4X4- SPAIN
Свий
X
-
До: II GIP ROAD 4X4- SPAIN
вече зоните са почти готови ще стане голямо шоу днес се пробвах по зоните за начинаещи и мойта машина не успя да премине по трудните участаци ще стане весело
защото зоните са натурални което значе че след преминаването на няколко машини те си остават същите има доста камъци което не е никак за малки гуми....
а и най важното очаква се да пристигне една никога до сега виждана машина в траял
поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнениеЩе ходя да го гледам това състезание и ще поснимам.Ако и дадът малко вътрешна информация(в което не се съмнявам)ще спретна едно репортажче.
Коментар
-
Първоначално публикуван от валентин попов Преглед на мнениеНикакви дертове нямаш,само си приготви разговорника.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнениеутре започва купона с нетърпение чакам да започне че ще дойдат бегачки extrem
поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеСнимай малко окачване ако можеш.не можах да видя кой знае колко но пък за сметка на това проумях че мястото ми е не е там а зад волана на нещо по различно от едно джимни и затова и ше се работи по въпроса.
имайте търпение че за отразяването на сабиетието бяха на среша колеги тук от форума които бяха ваоражени със страшна техника така че ама хич няма да ви липсват мойте картинки.
имах удоволствието да се запозная с тях и трябав да си призная че ше ми липсват на следващите съсетзания все пак друго е като си кажеш побъбриш с някой наш сънародник.
поздрави
Коментар
-
Вчера завърши състезанието организирано от Иво II GIP ROAD 4X4 на около 100 км. от Мадрид в посока Португалия. След студената Германия испанският климат ми се отрази много добре. Мероприятието мина успешно, с интерес проследихме борбата в четирите различни категории.
ТРАЯЛ ЗА АМАТЬОРИ
ТРАЯЛ КЛАС ПОДОБРЕНИ
ТРАЯЛ КЛАС ПРОТОТИПИ
ТРАЯЛ ЕКСТРЕМЕН
Всички останаха много доволни от организацията, която беше на много високо ниво. Радвам се че се запознах с нашите сънародници Петър/ Зенит, Валентин Попов както и Явор ,който беше дошъл от България специално за мероприятието. Прекарахме един наистина приятен уикенд. Ето няколко снимки а подробен репортаж очаквайте след завръщането ми в България.
Въпреки, хвалбите за добра изработка този прототип ARAÑA- ПАЯК, не се представи добре. Екипажат му има много още да се учи за различните хватки при приминаване на препятствията.
Този на вид смешен джип се оказа една от неочакваните изненади за мен. Екипажът на Марио и неговият навигатор преминаваха всеки път с лекота точност и прецизност. На снимката заедно с тях е и главният виновник за събитието Иво.
Един от атрактивните участници c Wangler TJ.
Този прототип като цена качество беше най-добре балансираният. Сузуки Самурай с мостове от DODGE RAM. и най-интересното с мотор от Рено Клио Уилиамс 150 коня. Агресивен екипаж с много кординирано каране но с лош късмет през последния ден - счупи ключалка на преден мост.
Някои от слизанията бяха направо стряскащи. Имаше и не малко обръщания, повечето в аматьорския клас.
Зона 4 спускането на ПРОТОМОГ.Мостовете при тази компановка са отн УНИМОГ привидно тези мостове дават голямо предимство,но имат и ред скрити недостатъци, но за тях ще Ви разкажа по късно.
Големи части от трасето , което подготвил Иво бяха класически ROCKCRAWLING предизвикателства. За първи път виждам толкова голямо и разнообразно затворено трасе. Всички 24 зони бяха разположени на площ от над 80 дкаи въпреки това не се повтаряха като идеи. По мнения на участници и медии Иво е вдигнал толкова нивото на организация, че от този момент ще се повиши значително взискателността към следващите състезания в Испания.
Освен зоните с камъни, някои от участниците бяха шокирани от популярните в Испания кални капани.
Коментар
-
Първоначално публикуван от валентин попов Преглед на мнениеБраво,Близначе ,това предполагам е само подгряващ етюд!
Представям си какво още си видял през ключалката.
Давай да гледаме ,че и на мен ми е любопитно.
Много здраве!
Като гледам какъв голям интерес предизвиква темата във форума се чудя дали въобще да пускам още нещо. Днес с Иво бяхме на още едно оф-роуд събитие но от различен характер. Но вече нямам мерак да споделям каквото и да било................
Пичове пишете повече в темата - Зумер за забравени светлини........или...........т.н
Коментар
-
Човече, недей така! Материалите са ти невероятни! Аз лично ги чета и гледам с огромен кеф. Страхотна е възможността да имаме от първа ръка инфо от такива места и събития. Не може да съдиш за интереса към темата по отзивите тук. Като ги гледам какво правят хората и аз съвсем си гълтам граматиката и не ми идват много смислени неща за писане (или питане). В такива теми мога само да немея, мечтая и завиждам благородно... И не съм останал с впечатление да си от хората дето разчитат на потупване по рамото и "Браво" за да са уверени, че правят нещо стойностно и значимо.
Поздрави и не спирай!!!LZ1GYY
0898 436 956
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар