Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Като чевек закърмен с автомобилите като цяло, като фен на всички моторни спортове и офроуда ми става адски обидно от факта, че масово спортните журналистите в Бг. не отразяват нищо освен футбол и тъпите им футболисти.....
    Това важи и за предаванията ,в които ще видим сто раздърпани чалгаджийки къде ли не, но няма да поканят хора отдали се на др. вид спортове най-вече моторни, спортове които по цял свят се гледа с голямо уважение на тях и респект!
    Сега имаме двама представители на най-престижното автомобилно състезание, а те галошите масово им бъркат имената,.. та те трябва спец. предавания да направят, да ходят гости да пополяризират този спорт, .... ние знаем къде и как да се интересуваме за случваото се, но има много хора, които не знаят изобщо , че имаме двама ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ НА ДАКАР, нямам думи!!!!!

П.П. На колегата p.djartov ми допада повече, това което е писал на ония тикви, а ми харесва повече именно защото ония са такива !
    sigpic УАЗ-452

Коментар

http://video.gong.bg/?vid=RA2R8OUBO17D Ето едно интервю в Гонг с Христов.
      Make a Wish!

Two parts: Sometimes Losse/Sometimes Win

Коментар

Добре дошъл в България, Тодоре!!!
        Огромен РЕСПЕКТ към всичко , което направихте и продължавате да правите - ти, Петър, екипа и всички , ангажирани с участието ви на Дакар.
        Вие сте нашите победители!!!

Късмет ви желая!

Коментар

Тодоре добре дошъл! Гордеем се с Вас!
          B+

Коментар

Откак Т. Христов тръгна да се връща си го мисля, а след като изгледах интервюто с него от връзката със сайта на Гонг, реших и да попитам тук:
            Веднага след инцидента се каза, че той явно отпада от състезанието, но ще остане до края заедно с репортерите. Защо всъщност се прибра не се уточни. Във въпросното интервю той казва, че организаторите така са решили и обясни, че му е отнето правото да влиза в "бивака". За какво става въпрос - френският отбор, от който те са част, ли са тези, които така са решили, или организаторите на ралито като цяло?
            Не ми се ще да го казвам на глас, но това някакъв вид дисквалификация ли е!
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Добре си се завърнал у дома Тоше. По дюните добре, но у дома си е най-добре. Шапка ти свалям за героизма който показа пред целия свят! Желязото умира от умора , а ти не си е усетил умората дори. Имам чуството, че ако не се беше случил този инцидент 100км. по-рано, оставащите 38км. щеше да закараш АТВ-то на гръб до финала и пак щеша да финишираш. Щастлив съм и на това което показа и се радвам че имаме такива ГЕРОИ представили се за първи път на това рали и уплашихте толкова стари кучета(направо ВЪЛЦИ ВЕТЕРАНИ).
              Пожелавам ти крепко здраве и бързо въстановявани!
              ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС И ВАШИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ!!!

Коментар

davc, Предполагам той лично ще ти отговори точно.

Да запазят физическото здарве на собствения си състезател не е ли по-логично.
                Последно редактирано от iiiopo; 11-01-11, 23:10. Причина: грешно прочетен пост на davc
                О899 2б2 1З2

Коментар

Добре дошъл на Тодор Христов!
                  Нямам думи за да опиша моето възхищение от него и от всички българи участващи на Дакар2011 (включително и репортерския екип).Това което най-много ме изумява е , че обикновено(поне от филмите и репортажите за Дакар) , повечето участници след първото си състезание твърдо казват"Там повече няма да ми стъпи крака" и чак след месец-два си подхвърлят "Абе дали да не се пробваме и догодина",докато Христов още със слизането си от самолета каза "Не ако , а със сигурност ще сме там"...Такъв дух е достоен за уважение!!! Стискам палци Петър да стигне до финала!!!

ПП.Джарта , винаги съм се чудил как така добре успяваш да намериш точния коментар!
                  Последно редактирано от ЕМО; 11-01-11, 23:44.
                  Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                  Джон Кенеди

Коментар

@ davc, каква дисквалификация ? Отпада от състезанието и според мен просто не е имало как да продължи, освен, че наистина е имал и медицинска причина да не го направи. Махнали са му чипа и да е искал няма как да влиза в бивака и т.н. Той си го каза и в интервюто.

Иначе добре дошъл на Тодор и огромен ПОКЛОН за всичко което направи и успех на Петър!
                    Накараха ни да се чувстваме част от целия Дакар
                    Per aspera ad astra.

Коментар

Каска ви свалям Тодоре, нямам думи да опиша това което изживявам като ви гледам с Петър. ВЕЛИКАНИ НА ДАКАР.
                      Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Малко снимки и от моята камера.

Тези момчета направиха уникална борба за финала на деня.Теглене с колан направо през дюните.Етапа беше много тежък и малко возила се прибраха по светло.Лагера беше полупразен.Чагин завърши в топ три на оверала.

Форд Раптър е много популярен в Чили.Мястото на което сме в момента е богато на природни изкопаеми и има доста заможни хора.Този модел може да се види на всяко кюше.Днес в сервиза имаше и шоурум и ни казаха че град с 80 000 души купува 660 возила на месец.И това от дилър на около десет фирми за автомобили.

Боулърите са на изчезване в рали Дакар.

Дакарски неволи.На това бъги спиндела се откъсна пред нас.Ремонта който направиха в трасето бе като по учебник.Следваше ги натопорчена Тойота бърза асистенция.

Цялото колело заедно с диска и спирачките вече не става за нищо

Ето тук хванах момента забележете как колелото напуска болида.Караше се около двеста километра. в ето такива каманаци.

КАМАЗ в действие.Тази година нямат конкуренция само Лопраиз от другите камиони кара на ниво.Днес бедстваха всички включително и Чагин.

Малко и от фирмените отбори...За съжеление ние почти не виждаме пилотите в лагера.Веднага ги прибират бусовете на отбора.Близо сме до градове и те спят в хотели.

За днес Пепи кара добре и отдавна е в бивака.От утре почват по човешки етапи и се надяваме всичко да е наред.Ние имахме гаден проблем с Тойотата.Счупи се регулатора на педала за газ.Едвам се дотътрихме в един сервиз и от там ни пратиха в представителството на Тойота.Вчера изгоряха няколко бушона и нямахме уреди цял ден.Добре че това с педала не се случи утре щото имаме да катерим много стръмен проход.Направо щяхме да спим там.Благодаря на Тони и Иво Върбанов за помоща която ни оказват постоянно.Стоян и Румен са добре и след малко ще се приготвяме за утрешния преход и снимки.Имаме много снимки но няма добър интернет.Мисля че като се приберем ще направим доста по добър репортаж.
                        Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 12-01-11, 00:32.

Коментар

Уникални кадри!!!!
                          Особено тази с бъгито, моментът е просто един път!
                          Благодаря
                          Per aspera ad astra.

Коментар

Снимки

Последно редактирано от draev; 12-01-11, 01:41.
                            Стоян Драев тел:+359877915301
                            blood 0 RhF +

Коментар

Уникално ...
                              Добре дошъл Тодор Христов! Вие сте герои за родината!!

Коментар

Тодоре, добре дошъл. Повече от достойно представяне. Натрупа голям опит и догодина мисля, че конкуренцията ще има проблеми с теб. Сигурно участието в дакар ще допренесе до организирането на един як маратон. Бързо оздравяване и пак по задачи.
                                В А Р Н А О Ф Р О У Д 4-6 май 2018 - ТO THE LAST BREATH...
                                TLC-80 1HD-FT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X