Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Добре дошъл на г-н Дакар /Тодор Христов/, пожелавам скорошно оздравяване.

По БТВ казаха бре, как а не са казали...Тодор Христов продаден за 200,000лв..
    Е кажете ми какви хора сме само, каквито ни политиците, такива ни и медиите...ПРОСТИ.
    Едните ни "управляват", а другите ни ЗАБЛУЖДАВАТ....позор за тях, позор.
    От утре всяка една новина, освен дата ще бъде подлагана на съмнение от мен.

Коментар

Има телевизия-имам проблем,няма телевизия-нямам проблем!
      Аз от повече от година ги отсвирих всички телевизий.Не изпитвам никаква нужда от техните "Стъкми",кой знае защо наричани "Новини".Още повече от "Спортните стъкми" дето пък е по-редно да се прекръстят на "Обичам да чеша т...те на всички футболисти".Та така съм си решил аз проблема -да си дават каквото си искат,ако ще някой негър от ЦСКА да оноди водещата на новините "на живо".
      Единствените,за който съм направил изключение са ТВ7 заради сегашните предавания (с който ако продължат само ще спечелят) и иначе тъпата (за мен !) Хоби ТВ с предаването на Рени Христова.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо
        Току-що по бетеве казаха, че на рали Дакар при джиповете спечелил еди кой си, при моторите еди кой си, и нито дума за това, че имаме успешно финиширал състезател, и вече завърнал се друг такъв...
        Баси и националната телевизия, ще ги изтрия от запаметените програми май...
        ще им напиша и в техния сайт какво мисля за тях.
        Идиоти...
        Коле..и вие пичове-съфорумци!
        Ето електронната поща на БТВ:
        news@btv.bg
        sport@btv.bg
        Да им е честито - вече им писах!!!!
        Да покажем,че имаме мнение и мразим,ама много мразим да ни правят на балами!!!!

Коментар

Поздрави на Тодор и дано по-бързо се възстанови.Стискам палци и се надявам и Пепи да финишира в Буйнос Айрес.
          Възмутен съм от това как българските журналисти отразяват състезанието и участието на НАШИТЕ ГЕРОИ на ралито в Аржентина и Чили-ДАКАР.
          НЕ МОЖЕ гара дембеле /циганин от незнам къде си/ ДА Е ПО-ВАЖЕН ОТ НАШИТЕ ГЕРОИ. ТОВА Е НЕДОПУСТИМО - ТАКАВА ПОСТЪПКА НА ЗАПАД СЕ СЧИТА ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА. Ето и сега но Националната телевизия - новините за нашите ГЕРОИ е след тези за тъпите футболисти... и пияния циганин.И НЯКЪК СИ МЕЖДУ ДРУГОТО...СРАМ, СРАМ... НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.!!!!

Коментар

Аз им писах като коментар към конкретно предаване:
            http://www.btv.bg/bg/sport/motorni-s...html/#Comments

А току-що минаха и спортните новини по канала.
            След естественото начало с футбол(заемащо може би 70% от емисията) отразиха подобаващо участето на българите в Дакар. Малко стара им беше информацията-не казаха, че Пепи вече е финиширал, но го отдавам на това,ч е финала е бил след като вече са подготвили емисията. Даже даоха и интервю с Тодор...

Ще изпратя и писмо по електрическата поща до бетевето, със същия текст като в кометара си кум предаването им.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Добре дошъл на Тодор Христов,а за Петър стискам палци,да завърши успешно ралито.
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

ЛИНК към интервюто на Тодор Христов за TV7 !
                GRAND CHEROKEE 4.7
                Добромир Добрев
                O898633718

Коментар

Добре дошъл Христов,
                  Много се раздвам за това което постигнахте Вие, Ценков и целия Дакарски екип!!!
                  Пожелавам Ви скорошно оздравяване и догодина да ги разбиете...

п.п. БТВ репортери се пишат, а не знаят кое е актуално!
                  Не се спряха с тея политици и футболи, явно не са гледали предаванията за Дакар по ТВ7, в едно от които госта казаха че не всичко е футбол!

Коментар

Явно са си взели поука от изпратените мейли :
                    http://www.btv.bg/sport/motorni-spor...ali_Dakar.html
                    flash-gsm team

Коментар

До сега се въздържах да пиша.
                      Сега искам само да кажа: Вие сте герои.
                      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                      -----------------------------------------------
                      Питието определя съзнанието....
                      -----------------------------------------------
                      0887770735

Коментар

След толкова написано за геройството на Христов,искам и аз да го поздравя с пристигането,да му пожелая бързо възстановяване и да знае,че го очакваме през 2012 отново на Париж-Дакар!!! Успех Христов!!
                        Последно редактирано от МАРИЕЛА ХРИСТОВА; 12-01-11, 00:58. Причина: да се орентира с имената
                        [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

БиТиВи са си взели поука май! За разлика от емисията в 19ч. в тази репортажа за Дакар започна с класирането на Пепи, след това всичко останало
                          LZ1PER

Коментар

Тодоре, добре дошъл. На Дакар е хубаво, у нас също.
                            Възтановявай се бързо и ... май вече ти липсва пясъка.
                            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Добре дошъл Тодоре.Желая по-бързо възстановяване и отново да ни зареждаш с емоций
                              Успех и на Петър и целия репортерски екип
                              НАЗДРАВЕ

SKI-DOO SUMMIT

Коментар

Добре дошъл на Тодор Христов.Вие сте нашите победители.Това което направихте не е никак малко.Бързо въстановяване от травмите.А относно медийте подкрепям вашите мнения.Винаги ме е било яд че не отразяват никакви моторни състезания.А хора като вас хвърлят толкова много труд да направят нещо интересно.Но няма кой да го отрази.Не е като да се пуснат Турски сериали.Защо да се гледа наше българско и родно,като може нещо /вносно/.Кое ни е наред че и медийте.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X