Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи разкази и проблеми от Дакар 2011

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    От: Ценков разказва за Дакар 2011

    оле, оле? зададох един въпрос на място и тук всички скочиха като попарени. Аз съм и си пиша от моя акаунт (или там както се казва).
    И кой беше тоя "мъдрец" дето сложи това заглави на темата? Ей, я бързо ми махни името или псевдонима, не знм точно как е правилно, но ти е ясно... Модератор ли си какъв се , действай!!!
    Сега едно по едно:

    Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
    Чудя се дали да отговоря нещо на Румен Петков!?
    Ако трябва да се каже нещо по тоя въпрос/за правата и интелектуалната собственост/, то вероятно правата са мои, защото аз платих пътуването на Румен.Който иска да не вярва, който иска да вярва.Не сам си позволявал досега да казвам нищо срещу някой от участниците в проекта Дакар 2011 г.Затова не искам и да не говорят и нищо срещу мен!Всеки сам да преценява и дава оценки за това събитие.Но не е задължително да се плюе срещу Петър Ценков.Все пак той е първият българин завършил Дакар!
    Поздрави: Стоян Драев.
    Драев , моля те кажи ми ако ти дължа нещо да оправим нещата, защото до момента в живота се не знам някому да дължа нещо, а и не искам.
    Постфактум разбрах ,че са ползвани твои пари за акредитацията ми и доколкота знам те не са безвъзвратно изгубени за теб?! А иначе така права не се купуват. Тук не говоря за пари , а за нормално човешко отношение.
    Защо всички скочихте, че съм плюл срещу Петър? Не! Просто го попитах защо ползва нещо, което не притежава и не заслужава. Нима самият ти, Стояне не се възмути от неговото поведение? Ако ще в космоса да е отишъл...това че умее да комуникира с хората само когато яйцето опира до неговия собствен задник не го оправдава. Въобще не искам да споря с теб, защото си готин пич и поне с теб може да се разберем и по телефона и на чаша бира, така, че ако имяш да ми кажееш нещо си добре дошъл. На другия полюс, "състезателят" Петър очевидно не иска да си говори с мен ...
    Живей за всеки дъх!

    Коментар


    • #32
      От: Ценков разказва за Дакар 2011

      Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
      Да това беше една от измамите, която реализирахте типично по тОДОРСКИ. Защо не казахте, че форума няма да има право на това видео преди да събираме парите??? Защо ние (и Драев) платихме твоето ходене а не видяхме нищо от него?!?! ТВ7 не гледаме! Ти преди да подписваш договор с Тодор, защо не помисли малко кой ти плаща ходенето??? Само за информация ще ти кажа, че без да броим сметките за телефон аз и близнаците сме назад 10000лв за да отидеш ти и да може да се отразят нещата и какво точно видяхме от теб??? И какво стана сега? Тази година няма да ходиш, няма да ходиш и другата (поне не и с нашата подкрепа) - защото се осра! И за финал я кажи с колко пари се върна от там ... докато всички си нулираха кредитните карти!

      Язък, че токова се труди да снимаш, когато труда ти седи по чекмеджетата в офиса на тодор вместо да му се радват хората - страшна далавера! Евала!
      Събине явно си сънувал или си слушал някоя Шехерезада?
      Понеже аз се върнах без пари от там, но с две тотално развалени камери и един фотоапарат, та ти ме кажи с колко пари се върнах от там и по кой точно начин ге спечелих и забогатях от моето ходене на Дакар? Да си призная и да иска някой вече да ме подкрепи ще му откажа... не че ми се ходи особено точно на Дакар, но това няма значение. има една приказка: "тръгни с някой на път , да го разбереш кой е" ...
      Живей за всеки дъх!

      Коментар


      • #33
        От: rоumen5 разказва за Дакар 2011

        Ам...да май няма да имам търпение да изчета всичките глупости. странно ми е защо в тия среди има толкоз комплексирани люде и бъркат нещата. Още веднъж моля тозе който е свързал псевдонима ми с темата да разграничи нещата, първо да се чукне по главата, да прочете за какво иде реч в първия пост, идващ от темата на Петър Ценков ("състезателят") и после да вложи малко разум и си обясни кое точно е "оплюване".
        Поздрави на всички!
        Ако пък нямате намерение да сменяте заглавието на темата , то тогава настоявам да я затворите. Все пак е "моя", имам право на последно желание, нали?
        Живей за всеки дъх!

        Коментар


        • #34
          От: rоumen5 разказва за Дакар 2011

          А...и още нещо, визираш колко време Евроспорт излъчва от Дакар , пък не гледаш ТV. Ами като те вълнува , гледай , бе човек.
          Нали трябва масите да бъдат информирани. кой иначе щеше да знае, че има българи на Дакар? Не бъди егоист, нека цяла България разбере, а не само хората от Форума. нали такова е и мотото? Пък и имаше линкове към сайта на ТV7, където бяха предаванията... и тях ли не си гледал???
          Живей за всеки дъх!

          Коментар


          • #35
            От: rоumen5 разказва за Дакар 2011

            Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
            Бойко понеже виждам че си много любопитен и те интересуват нещата от кухнята.. та те каня за найсти път да се срещнем наживо.Ще ти разкажа неподозирани за твоята фантазия неща.Някой от тях дори за хард- кор копелета са смазващи.Ще видиш снимки който ще зачервят бузите ти и разпалят твоята любознателност за още и още.Но след това дори ти ще се съгласиш че няма начин това да се покаже пред широката публика. Ако мислиш че вечер в новините или сутрин по вестниците всичко е кристално чисто значи не си за този свят.Но ако се интересуваш и имаш нужните връзки и контакти за чистата истина живота може и да ти натежи.


            Ето сега Бойко ти споделям че тази година ще има и БЪЛГАРИН мото пътешественик който ще присъства в Перу по време на състезанието и ще има достъп в бивака.Но явно не си толкова голям фен на състезанието а те интересуват само клюките и интригите далече от реалната сила за това състезание.Който иска и може намира и начин.

            .......
            Поради някои "новини", в които съм участвал преди време лично и после видял как се отразяват от няколко години не гледам новини нито по телевизия нито чета във вестници, или ако гледам такива, то е просто за забавление. И това е само защото нашите "новини" са си една голяма лъжа, когато не са една голяма поръчка.

            Браво за мото пътешественика, който ще отиде в Перу. По-голям фен е от мен. Аз само обичам да се заяждам и Дакар въобще не ми харесва. Само не знам след като Румен написа нещо, що ти и брат ти скочихте като ужилени, та дори с някаква лична неприязън в постовете. Никой нищо не ви каза или предизвика. А нещата, които няма да мога да преживея няма как ти да знаеш кои са, щото дори аз още не съм ги открил, но пък продължавам да ги търся. Дори скоро минах и възрастта, в която се изчервявах. Всичко, което си отразявал до момента съм чел с огромен интерес и за това, когато твоето име се спомена в идеята да се изпрати някой на Дакар 2011 бях твърдо ЗА.

            За този конкретен случай съм написал кое точно според мен не е правилно в предните си постове и не мисля да се повтарям. Темата стана точно като "варненската" и явно е за затриване, тъй като отново аз заблудения се осмелявам да попитам нещо, пък знаещите само се подсмихват. Ако искаш пусни две - три снимки от "изчервяващите" на boiko73@mail.bg за да преценя дали си струва да си зарежа детето за да се видим и да видя всички останали и чуя разказа. Гледам, че и Чинела ще иска да дойде, а сигурно и други ще искат.

            Коментар


            • #36
              От: rоumen5 разказва за Дакар 2011

              Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение

              За този конкретен случай съм написал кое точно според мен не е правилно в предните си постове и не мисля да се повтарям. Темата стана точно като "варненската" и явно е за затриване, тъй като отново аз заблудения ...
              Не те знам колко си заблуден, но за "варненска" тема нямаш право да говориш и то с този си речник.
              Темата за "варна-дакар" е изчерпана и нищо срамно няма от форумна гледна точка.
              Остави Дакарците да си се оправят и не ставай прекалено докачлив.
              Преекспонирането на нещата винаги вреди на някой и е в полза на друг.
              Ма нямаше нужда.
              Радвам се за Rallyraid.Dakar и съжалявам, че д-р Злобил(злоси(зорница)) и Т.Христов няма да са там.
              За моите приятели Руси и Руслан се радвам от сърце. Мъжката!!
              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

              Коментар


              • #37
                От: Ценков разказва за Дакар 2011

                Първоначално публикуван от pepino c Преглед на мнение
                Разбирам те Ивайло - къде другаде ще имаш публика за да направиш впечатление! Да, този форум е перфектното място за всякакви субекти.
                Но моля те - не съветвай и не обяснявай на никого нищо за Дакар 2011 - грехота е така да се заблуждават мощно истинските фенове с тонове хаотични думи. Просто ако искаш да се изявяваш или да демонстрираш любовта си и преклонението към фаворита си, може да отвориш специална тема където да излееш всичко което напира в теб. Преди време един министър даже посвещаваше стихове на царя
                Да прав си.
                Нямаше публика преди години когато дойде да ме разпитваш подробно за Рали Дакар,както и за още хиляди въпроси свързани с екипировката и подготовката,както и управлението на ATV в състезателен режим.Забравил си и времето когато Тодор ти показа как се кара по холдер и тера трип.
                Как тръгна с нас по първите състезания и още много неща които явно нарочно си забравил.
                Нямаше публика и когато ти ремонтирахме уредите до по нощите а на другия ден карах 500км за да ти асистирам по трасето.
                Ти изведнъж се превърна от Пепи Питанката в Звезделин Звезделинов.
                Ще обеснявам за Дакар 2011 така както съм обеснявал на много хора и не само за Дакар 2011 а и за Дакар 2006,2007 и 2008.
                Тонове хаотични думи точно ти говориш и пишеш месеци наред.Мога да ти извадя и цитати ако искаш.
                Кой е моя фаворит казах по телевизията в предаването ''Българи на Рали Дакар''.Сигурен съм че си гледал записа от ТV7 и не мисля да правя тема за него.Моят фаворит стана първи както и предрекох.
                Потребителите на този форум които ти наричаш ''всякакви субекти'' съм ги информирал за твоето дъъълго возене,денонощно тук във форума и всяка вечер в предаването.Същата тази телевизия която ти отричаше и до последно не призна,а знам че сега си тичал с оферти за спонсорство и отразяване от тях.Явно си решил че имаш качествата на хора които разбират от PR и привличане на спонсори.Но както аз така и ти знаем че не те бива за това.И сега в това издание на ралито се наложи да платиш всичко като поп.
                Изключвам момчетата от екипа Руси,Руслан и Драев-които са си платили тяхната част и отгоре.
                Дано този път да намериш сили да пречупиш твойто его и нарцисизъм за да имаш сили да признаеш труда на хората които ще се борят заедно с теб.
                Когато ''изравяш'' материали от хора които са ти тичали по гъза денонощия наред за какво ли не,поне имай доблестта да напишеш кой е автора на този труд.Защото всичко това на теб ти излезе напълно безплатно за разлкика от другия участник в драмата.
                Можеше да говориш с Румен и брат ми да ползваш тези материали или поне да напишеш кой е автора зад камерата.
                Така и никъде не видях в твоя обстоен едногодишен репортаж да напишеш имената или една добра дума за хората които отразиха и помогнаха за твоето участие.
                Точно ти заблуждаваш феновете явно целиш да останат с впечатлението че в този филм има само един герой от начало до край.

                Коментар


                • #38
                  От: Ценков разказва за Дакар 2011

                  Първоначално публикуван от roumen5 Преглед на мнение
                  И кой беше тоя "мъдрец" дето сложи това заглави на темата? Ей, я бързо ми махни името или псевдонима, не знм точно как е правилно, но ти е ясно... Модератор ли си какъв се , действай!!!
                  Румене, аз я сложих и ми се виждаше логично а и ни се искаше да разкажеш от твоя гледан точка какво стана на Дакар 2011

                  ...но темата пак се изметна. Кажи какво да го направя, все пак 1-вото мнение е твое.

                  Коментар


                  • #39
                    От: Общи разкази и проблеми от Дакар 2011

                    Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                    Поради някои "новини", в които съм участвал преди време лично и после видял как се отразяват от няколко години не гледам новини нито по телевизия нито чета във вестници, или ако гледам такива, то е просто за забавление. И това е само защото нашите "новини" са си една голяма лъжа, когато не са една голяма поръчка.

                    Браво за мото пътешественика, който ще отиде в Перу. По-голям фен е от мен. Аз само обичам да се заяждам и Дакар въобще не ми харесва. Само не знам след като Румен написа нещо, що ти и брат ти скочихте като ужилени, та дори с някаква лична неприязън в постовете. Никой нищо не ви каза или предизвика. А нещата, които няма да мога да преживея няма как ти да знаеш кои са, щото дори аз още не съм ги открил, но пък продължавам да ги търся. Дори скоро минах и възрастта, в която се изчервявах. Всичко, което си отразявал до момента съм чел с огромен интерес и за това, когато твоето име се спомена в идеята да се изпрати някой на Дакар 2011 бях твърдо ЗА.

                    За този конкретен случай съм написал кое точно според мен не е правилно в предните си постове и не мисля да се повтарям. Темата стана точно като "варненската" и явно е за затриване, тъй като отново аз заблудения се осмелявам да попитам нещо, пък знаещите само се подсмихват. Ако искаш пусни две - три снимки от "изчервяващите" на boiko73@mail.bg за да преценя дали си струва да си зарежа детето за да се видим и да видя всички останали и чуя разказа. Гледам, че и Чинела ще иска да дойде, а сигурно и други ще искат.
                    Глей са лъжата е че имаше българи на рали Дакар а истината е че това беше една голяма поръчка.Една секретна агенция си направи с вас експеримент дали и как ще реагирате като народ в тази разколна ситуация.Румен нищо не е писал щото такъв човек няма... това е просто измислен образ.Нещо като Нощния ездач и снайпериста от Афганистан.Щом си видял че някои е скачал значи си много плашлив и няма начин да понесеш дори снимки от леко изчервяващите.Ако ти е интересно кажи ми нещо или ме предизвикаи няма проблеми.Явно ти липсват жълтите вестници така ще задоволиш стръвта си за интриги и пикантерии.От началото до края на света знаещите се подсмихват и разбира се понякога плачат но заблудените винаги са си били заблудени.За Чинела няма проблеми за него всичко правя...може после той да ти разкаже.За едно си прав и от най големия винаги има по-големи фенове.Лична неприязън към теб нямам и няма и да имам защото нямаме допирни прави или криви.Снимки на mail няма как да ти пусна щото никога не съм пращал такъв вид съобщения.

                    Отново специално за Бойко и хората като него обеснявам че лъжи и измислени работи в участието нямаше.Имаше лични проблеми между двамата участника но това се отрази на всички свързани в екипа.Въпреки това имаше и някакъв краен резултат.Всеки да си направи за него нужните изводи.Няма нужда да се нагнетяват излишни дрязги и да подчертаваме националните си качества.Особенно дни преди поредното участие в това тежко начинание.Някои от подробностите са спестени но те не са важната част и мисля че във всяко трудно приключение има такива такива премеждия.Няма лошо че някои се чутват обидени други заблудени а трети ощетени... на Дакар като на Дакар това е цената честна сделка за вашите желания.

                    пп.Може би най голямата масова заблуда беше че състезателите ще карат в тандем и ще си помагат в трасето но това във всяко състезание е непредвидимо и трудно камо ли когато има и лични интриги между тях.Гарантирам че за това никой друг от екипа няма ни най малка вина.
                    Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 03-12-11, 02:12.

                    Коментар


                    • #40
                      От: Общи разкази и проблеми от Дакар 2011

                      Не зная кой е модератора на тая тема, и не ме интересува.
                      От свое име заявявам, че вярвам на мненията на Събин и на Близнаците. Както и на другите, които ги подкрепят.

                      Коментар


                      • #41
                        От: rоumen5 разказва за Дакар 2011

                        Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                        Събинчоооо, ти си оставаш дребна душа изтъкана от комплекси и тесногръдие... Можеш да плюеш на воля, то явно само това можеш...
                        И за да сме точни, пожелах успеха на отбора за Дакар 2012 и само твоята болна фантазия видя оплюване, ама то какъвто си ти, такива са ти и фантазиите...
                        И не ме карай да ти се чувствам задължен за това, че не си ме оплюл...сам се излагаш...
                        Бъди жив и здрав, събирай си паричките и не се занимавай с мен, ще ти спести нервни изблици и напрежение, а и стана досаден с "нравоучителните" и назидателни постове !
                        По-здрави от мен
                        Така-така - обиждай на воля, като няма какво друго да напишеш.

                        Не мисля да слизам на твоето ниво.

                        А пък и нито съм завлякъл някой, нито съм излъгал някой, нито интригите, лъжите и насъскването на "играчите" един срещу друг ми е стил на живот. По късно ще ти напиша и конкретно какво имам в предвид ако ми остане време, че нали се сещаш не си ми приоритет

                        п.п. не се ядосвам а се забавлявам

                        Коментар


                        • #42
                          От: rоumen5 разказва за Дакар 2011

                          Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                          Кибика има право на един въпрос и собствени цигари.

                          Твоят въпрос е
                          Кибика въпрос няма да задава,щото е безмислено.Ама отстрани погледнато-грозна картинка.Все уважавани люде се изпокарахте като "братя за имот".Типично по български.

                          Коментар


                          • #43
                            От: Общи разкази и проблеми от Дакар 2011

                            Чета, чета и освен, че ми става адски тъпо и кофти у мен се надигна едно любопитство... То не е свързано с интригите, личните дрязги и неоправените сметки - те не ме интересуват! Любопитството ми е свързано с истината и правата върху нея... Във форума бе проведена мащабна кампания за набирането на средства за Дакар 2011, в която се включиха стотици негови членове - всеки според желанието и възможностите си! Та достъпа до истината по каква тарифа се пресмята..?!! Искам да знам за всеки случай, защото в този форум продължават да се организират всякакви кампании, по всякакви поводи... След като нещо не е могло да се случи без левчетата събрани от хората тук, то тези хора най-малкото имат право да знаят истината! Съвсем отделен е въпроса, защо след като хората са се напънали да събират левчета тук, им се налага да видят как са им похарчени левчетата някъде другаде, а не в този форум или пък им се налага да дават още левчета за да видят снимки (всички) събрани и отпечатани в алманах, вместо да ги видят отново в този същия форум и т.н... Та колко струва истината и кой и държи авторските и права ми е въпроса..?!!

                            П.П. Очаквах някой да отговори на въпроса ми по-бързо... Дипломацията каква цел има - покриване на истината с цел - по-нататъшно събиране на левчета или............./да се попълни с верния отговор/?!!!
                            Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 03-12-11, 10:01.

                            Коментар


                            • #44
                              От: rоumen5 разказва за Дакар 2011

                              Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                              Кибика въпрос няма да задава,щото е безмислено.Ама отстрани погледнато-грозна картинка.Все уважавани люде се изпокарахте като "братя за имот".Типично по български.
                              Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                              Кибика въпрос няма да задава,щото е безмислено.Ама отстрани погледнато-грозна картинка.Все уважавани люде се изпокарахте като "братя за имот".Типично по български.

                              Така е колега беше прекалено трудно и напрежението изби по този грозен начин.Лично аз не съм в лоши взаимотношения с някой от играчите.Нито съм взимал страна по техните битки.Тези момчета прескочиха огромни трапове още преди самото участие и за съжаление това се пренесе в трасето.. Отново пиша че най важното е крайният резултат.А той според мен беше повече от добър като за първи път.Лошото е че с тези дрязги дни преди старта 2012г. по никакъв начин не се помага на новия отбор.А ако "българщината" продължи най много може да загубите вие нормалните потребители и фенове от форума.

                              Коментар


                              • #45
                                От: Общи разкази и проблеми от Дакар 2011

                                Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                                Глей са лъжата е че имаше българи на рали Дакар а истината е че това беше една голяма поръчка.Една секретна агенция си направи с вас експеримент дали и как ще реагирате като народ в тази разколна ситуация.Румен нищо не е писал щото такъв човек няма... това е просто измислен образ.Нещо като Нощния ездач и снайпериста от Афганистан.Щом си видял че някои е скачал значи си много плашлив и няма начин да понесеш дори снимки от леко изчервяващите.Ако ти е интересно кажи ми нещо или ме предизвикаи няма проблеми.Явно ти липсват жълтите вестници така ще задоволиш стръвта си за интриги и пикантерии.От началото до края на света знаещите се подсмихват и разбира се понякога плачат но заблудените винаги са си били заблудени.За Чинела няма проблеми за него всичко правя...може после той да ти разкаже.За едно си прав и от най големия винаги има по-големи фенове.Лична неприязън към теб нямам и няма и да имам защото нямаме допирни прави или криви.Снимки на mail няма как да ти пусна щото никога не съм пращал такъв вид съобщения.

                                Отново специално за Бойко и хората като него обеснявам че лъжи и измислени работи в участието нямаше.Имаше лични проблеми между двамата участника но това се отрази на всички свързани в екипа.Въпреки това имаше и някакъв краен резултат.Всеки да си направи за него нужните изводи.Няма нужда да се нагнетяват излишни дрязги и да подчертаваме националните си качества.Особенно дни преди поредното участие в това тежко начинание.Някои от подробностите са спестени но те не са важната част и мисля че във всяко трудно приключение има такива такива премеждия.Няма лошо че някои се чутват обидени други заблудени а трети ощетени... на Дакар като на Дакар това е цената честна сделка за вашите желания.

                                пп.Може би най голямата масова заблуда беше че състезателите ще карат в тандем и ще си помагат в трасето но това във всяко състезание е непредвидимо и трудно камо ли когато има и лични интриги между тях.Гарантирам че за това никой друг от екипа няма ни най малка вина.
                                ОК. Виждам, че наистина приемаш лично нещата, което означава, че ме разбираш погрешно. Живот и здраве като се видим ще разбереш, че нямам нищо против вас двамата с брат ти.

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X