Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012

    Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
    Руси и Руслан са много сериозни мъже и при нормален подход и нужното уважение съм 100% сигурен, че може да се разчита на тях. Близнаците познават тези машини перфектно и общите им познания за състезанието и правилата са по-големи от сбора на всички български участници. Не случайно им звъняха по телефона (и този път) за консултации свързани с правилата, въпреки неуважителното отношение към тях преди да заминат нашите състезатели! А защо не са там??
    +1

    Коментар


    • От: ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012

      Здравейте:
      Никога не съм изказвал мнение в този Форум но можеби и аз трябва да кажа няколко думи.
      Почти всички тръгнахме за Аржентина без да знаем точно какво ни очаква"състезание"Дакар като всяко едно доста по мащабно ,тежко и то много и много добре органезирано.
      Аз лично смятам че всеки един от колектива си свърши работата чудесно до колкото имаше умения и възможност.ОТ нещото което имахме нужда е хора с Опит но за жалост това беше само Петър тава най много му тежеше той трябваше да бъде и състезател и мениджър на Отбора.
      Аз изкам да изкажа благодарности на всички който бяхме там най вече на Петър без когото нямаше да стигна до Аржентина на Руси който гогато изпаднах в зътроднение ме поткрепяше по телефона и дойде да ми донесе гума в 4 чеса сутринта за да мога да продължа напред.
      Смятам че всичко мина нормално с малко повече технически проблеми от колкото очаквахме но какво да се прави машина

      P.S. Да не забравяме и Омбре които не спеше по цели нощи за да можем да продължим на другия ден на Руслан който нито един път не закъсня за бивака и на Стоян който направи ДАКАР 2012 хубав спомен.
      Благодаря и на вас учасниците във Форума че ни поткрепяхте морално, дано сме ви зарадвали поне малко
      Последно редактирано от Mladen Vachkov; 23-01-12, 14:53.

      Коментар


      • От: ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012

        Едно интервю:

        http://www.blitz.bg/sport/article/116201

        Коментар


        • От: ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012

          http://www.marica.bg/show.php?id=74481
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

          Коментар


          • От: ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012

            Ценков и Вачков вече гледат към рали "Дакар" 2013



            Пилотите от рали „Дакар“ 2012 Петър Ценков и Младен Вачков и техният механик Димитър Ортаков заявиха желанието си да участват и догодина в най-тежкото оф-роуд състезание в света.

            Ценков потвърди новината, споделена преди време в ефира на OFFRoad Radio, че повече няма да кара ATV като състезател, а е амбициран да се състезава по трасето в Южна Америка с автомобил. В тази нова програма Ценков ще си партнира с чилийския пилот Раул Данино, с когото се запознаха в рали «Мароко» миналата година. Данино е световно известен като един от спасителите на чилийските миньори, които бяха затрупани край Копиапо през 2010 г.

            Що се отнася до ATV-участието, идеята е то да бъде в ръцете на Младен Вачков и 20-годишния изключително талантлив състезател Стоян Козаров.

            „Този план е още в съвсем начален етап, трябват много средства. Ако не успеем да подготвим тима за „Дакар 2013″, ще се включим през 2014-а. Идеята е Раул да се присъедини към „Рали Рейд.Бг“, а не да се прави нов, българо-чилийски отбор. За следващото ни участие ще трябва да сменим марката на АТВ-тата. Саn-Аm не дава предимства в състезания, като «Дакар», силата му е по-скоро в тежките терени на оф-роуд състезанията в България и Европа, където се справя отлично. Що се отнася до пясъците и дюните, считаме за нужен по-лек и спортен модел четириколка. За съжаление, модел на Yamaha като този, печелил в Южна Америка не може да бъде регистриран в КАТ, а с Can Am нямахме проблеми при регистрацията”, обясни Ценков. >>целият текст>>

            Коментар


            • От: ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012

              И пред Спийд прес...
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

              Коментар


              • От: ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012

                И споменаха Петър Ценков:

                http://www.atvriders.com/atvnews/can...ce-report.html

                Коментар

                Активност за темата

                Свий

                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                Зареждам...
                X