Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012
Свий
X
-
От: ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012
Обърнете внимание от 13мин до 14 мин ,какво каза Пепи ,а това е много показателно и дава отговор поне за мен на цялата ситуация по време на ралито било то и проблемите които имаха и т.н.Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
Думата ПОДЦЕНЯВАНЕ -много кофти!
Поздравление за финала на Пепи и добре дошли на българска земя!
Коментар
-
Да наистина много показателно....Първоначално публикуван от TROMBA Преглед на мнениеОбърнете внимание от 13мин до 14 мин ,какво каза Пепи ,а това е много показателно и дава отговор поне за мен на цялата ситуация по време на ралито било то и проблемите които имаха и т.н.
Думата ПОДЦЕНЯВАНЕ -много кофти!
Поздравление за финала на Пепи и добре дошли на българска земя!
Сега Ценков да каже какво се искаше от фотографа и двамата шофьори и те не го направиха!!!
На кривата ракета знаете кое и пречи.Последно редактирано от rusev; 21-01-12, 17:13.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Предполагам към началото на декември може и да потече информацията!Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеДа наистина много показателно....
Сега Ценков да каже какво се искаше от фотографа и двамата шофьори и те не го направиха!!!
На кривата ракета знаете кое и пречи.
Аз определено не съм и очаквал по- различна реакция като имам впредвид какво се случи след Дакар 2011!
Коментар
-
Няма нищо скрито и покрито при българското участие на Дакар 2012. Няма и неизяснени финансови взаимоотношения в големи размери.Първоначално публикуван от TROMBA Преглед на мнениеПредполагам към началото на декември може и да потече информацията!
Аз определено не съм и очаквал по- различна реакция като имам впредвид какво се случи след Дакар 2011!
Ценковите изказвания по БНТ за странни за мен, Руслан и Драев.
Да се опровергаваме и апострофираме е тъпо и няма да доведе до нищо консруктивно. Все пак ни познават много хора не е нужно тепърва да се доказваме и обясняваме.
Затова с Руслан решихме да направим и публикуваме тук в форума един дневник , ден по ден какво ни се е случило на този Дакар 2012 , как ни е сме го преживели, почувствали и как сме реагирали тази или онази ситуация. От сега ви казвам , че нищо не сме направили без да искаме или без да сме го обмислили . Всички наши действия и постъпки са били целенасочени, обмислени и категорично мога да кажа, че взаимодействието , взаимната подкрепа и това ,че бяхме заедно двамата доведе до сравнително благоприятното приключване на това приключение. Това , че сме екип от години и си знаем и кътните зъби помогна много.
Затова моля да проявите търпение, защото при нашата заетост пътеписа едвали ще стане бързо и скоро.
Ще ви кажа и още нещо-да български отбор и екип на Дакар 2012 нямаше. Просто нямаше личност която да респектира, обедини и поведе тези силни индивидуалисти които тръгнаха към Южна Америка.Затова и резултатите са такива.
И последно - сеирджите и "доброжелателите" ще бъдат разочаровани защото няма нищо пикантно и жълтоGarage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Хора стига с тия караници и глупости моля ви се.
На нас читателите и феновете на това велико състезание ни писна да гледаме интриги и напрежения в нашия отбор (макар , че се случва едва за 2ри път!).
В интервюто аз лично усетих напрежение между Младен и Петър, което няма да помогне на никой, нито ще промени резултата от състезанието!
Без да чета следващите публикации ми е ясно , че ще има много грозни моменти следващите дни/седмици които ще сринат всичко красиво което видяхме последните седмици.
Лично мнение е това!Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново
Коментар
-
Едва ли има отбор участвал в "касапницата" Дакар при който не се е породило напрежение. Какво да кажат онези с Волвото дето им изгоря колата в първия ден , сигурно още се държат за гушите. Аз лично ви завиждам благородно за това преживяване. Надявам се да ви видим на старта в следващото издание.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Първо голям респект към Вас/Руслан и Русев/-доказани личности и професионалисти в оффроуда на които не е нужно тепърва да се доказват и обясняват.Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеНяма нищо скрито и покрито при българското участие на Дакар 2012. Няма и неизяснени финансови взаимоотношения в големи размери.
Ценковите изказвания по БНТ за странни за мен, Руслан и Драев.
Ще ви кажа и още нещо-да български отбор и екип на Дакар 2012 нямаше. Просто нямаше личност която да респектира, обедини и поведе тези силни индивидуалисти които тръгнаха към Южна Америка.Затова и резултатите са такива.
За хората които се занимават активно със спортна дейност и познават отблизо ситуацията при атеветата не беше тайна,че няма български отбор на Дакар 2012.Това с" българския отбор на Дакар 2012" беше май за пред спонсорите и масовия непросветен зрител.
Заявките за Дакар 2012 са подадени от MDRALLY/френския тим на Морел за който на миналия дакар караха Ценков и Христов/бивака се вижда от снимките къде е -заедно с MDRALLY ,Вачков носи тениски на MDRALLY и т.н.
Русев е намерил най точната дума която обеснява всичко-СИЛНИ ИНДИВИДУАЛИСТИ.При подобни състезания трябва екип,но той не се прави само с финансови възможности,а се дава възможност на всеки от екипа да развие потенциала си и после носи отговорност за делата си.
При "българския отбор"като гледам май има само един безгрешен.
Мисля ,че ако публикувате тук в форума един дневник , ден по ден какво се е случило на Дакар 2012 /макар и във времето/ най после ще добият хората реална представа "кой,колко пари срува" и няма да се прехласват толкова много.
Относно " Ценковите изказвания по БНТ"-няма нищо странно ,мисля че той изрази своята "БЛАГОДАРНОСТ" към Вас.
Като се сетя с какъв ентусиазъм от ваша страна започна всичко-подготовка на камион,джип,пресконференции,приказки,приказки -за едната цел на един човек!
p.s.Дано модераторите не ми щракнат поста пак,мисля че нищо нередно не съм казал!Последно редактирано от TROMBA; 22-01-12, 09:15.
Коментар
-
Преди малко по "БТВ"...в предаването на Лора Крумова,имаше репортаж за Пепи.
Много за кратко беше,но се разбра най важното.
На "Дакар-2013"..Пепи,ще участва с кола!
Поздравления,мислехме,че ще се откажеш!
Гордеем се,с теб и те подкрепяме!
ТюркеДжиев старшиsigpic
Коментар
-
Типично по Български е истината да се нарича сплетня!Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнениеИ типично по Български - "Нека сплетните започнат СЕГА!!!" Радоста бе кратка
Важното е че се прибраха живи и здрави!
Радостта е голяма ,но трябва да се уважават и хората "подценили" Дакар ,а не пред цяла България в първата тиви изява,която очаквахме с нетърпение да им се вменява вина.
Коментар
-
Въпросното интервю, аз го гледах в момента на излъчването му по телевизията, ако не се бях запознал с твоята трактовка, щях да си остана в неведение, че някой някому вменява вина. Но добре - запознати сме вече с личната ти гледна точка (на каквато без уговорки имаш правото си) по-нататъшното и натрапване, най-малкото ще е досадно.Първоначално публикуван от TROMBA Преглед на мнениеТипично по Български е истината да се нарича сплетня!
Радостта е голяма ,но трябва да се уважават и хората "подценили" Дакар ,а не пред цяла България в първата тиви изява,която очаквахме с нетърпение да им се вменява вина.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Аз следих дакар обстойно и останах с чудесно впечатление от всички
Състезанието е било напрегнато за всички участници не само за състезателите , представете си толкова дни лашкане , живот на колела ,умора , безсъние и бог знае какво друго нормално е човек да бъде леко изострен ,но предполагам с времето и гоненето на една обща кауза нещата ще се размият .
Благодарение на форума за мен и двата дакара (особенно първия) бяха невероятно изживяване имаше страхотна атмосфера
Благодаря на участниците , спонсорите , медиите и на всички фенове
в интерес на всички е БГ участието да се утвърди и за напред
Поздрави
Коментар
-
Много ми е интересно ако някой от критикуващите отбора застане на чело на същият този "отбор", както точно ще направи за да бъдат нещата по-добре
Пепи има не една треска за дялане(както повечето от нас), но мога да ви кажа, че мамата му се *** и като труд и като пари за да стане това което стана. Всеки който някога е управлявал нещо знае, че се взимат решения базирани на ресурсите, с които се разполага. Един истински (както сме свикнали да го гледаме по телевизията) отбор няма как да стане от збирщайн на добронамерени хора с достатъчна финансова възможност за да си платят да бъдат шерпи. И преди съм казвал, че с пръдня боя не става. Ако има пари да се наеме механик, който да е на заплата и целогодишно да ходи по всички състезания, да познава машината по-добре от дланта на ръката си, да знае всички слабости, да знае стила на каране на пилота и обикновено какви ги върши. И най добрият механик да се вземе, без дългогодишен опит по тези машини няма как да се представи добре. Един отбор(екип) се гради с години а не за няколко месеца. Руси и Руслан са много сериозни мъже и при нормален подход и нужното уважение съм 100% сигурен, че може да се разчита на тях. Близнаците познават тези машини перфектно и общите им познания за състезанието и правилата са по-големи от сбора на всички български участници. Не случайно им звъняха по телефона (и този път) за консултации свързани с правилата, въпреки неуважителното отношение към тях преди да заминат нашите състезатели! А защо не са там??
Добри български състезатели, механици и навигатори имаме - доказали сме го не веднъж на международни състезания. Дакар обаче е състезание преди всичко на бизнесмени и е безобразна и безмилостна финансова мелачка. Затова е най-добре и най здравословно да се гледа като турист
Питайте Мони - изкарал си е супер със смешни разходи сравнено с участниците, на които финансово им се *** майката.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар