Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012

Back in the business... .. Супер! Ето това чудо чаках...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
      Пепи продължава състезанието по уникален начин!!! Очаквайте пордобности!!!
      УРАААА!!! Първите трима стартираха, след 30 мин нашето момче. Стискаме палци. УСПЕХ!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
        Пепи продължава състезанието по уникален начин!!! Очаквайте пордобности!!!
        С нетърпение чакаме подробностите ...... мирише ми на подвиг!

Евала!!!
        И дано няма вече проблеми, а само ПУна ГАЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
        0887 246718

Коментар

Подробностите са че след като идва камиона метла всичко изглежда безнадежно... Ценков вижда на платформата строшено и отпаднало АТВ

Взима от него релето за зареждане и го слага на неговата машина.След като от камиона му дават ток продължава в етапа.Не случайно вчера в предаването казах че неговия шанс да продължи участието си е перфектното владеене на френски език.Повече информация ще получите от ИЦО

Успех чака го доста дълъг и тежък етап.

Коментар

YES!
            Много беше нужен тоя късмет, и то точно в тоя момент!

Господ май вЕрно е българин!
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              YES!
              Много беше нужен тоя късмет, и то точно в тоя момент!

Господ май вЕрно е българин!
              Това си е чисто българска "дяволия". Ако се потвърди тази информация просто ще се изтърва от кеф. Такова измъкване от такава ситуация си е просто брилянтно. Давай Пепи! Че съвсем ми бяха потънали гемиите пък за Вас там не знам.
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Стартирахмееее...БРАВО....

16 261 CAN-AM 08:41:30
                Красимир Йотов

Коментар

Не мога да си представя какво е да виждаш как приближава краят, т.е. камионът-метла, а да се окаже месията... Кураж, Петре!
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

• Re: ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012

На 1-ва контрола 14-ти
                    дано да свършат проблемите

Коментар

То да не се окаже че всичките перипетии с двигателя му до сега са били заради въпросното.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Говорих с Петър 30 минути преди старта. Според него ВСИЧКИ проблеми до този момен - прекъсването на двигателя и т.н. са от дефектния акумулатор. Вчера от "метлата" са му направили някакви измервания и започнали да мигат някакви индикации. Каза, че като закачил батерията от другото АТВ машината е пропяла без проблем, нито е прекъсвала, нито е спирала.. Омбрето не е успял да стигне до него, защото Петър е закъсал в един каньон, дълъг около 270 км, а той е бил в средата му. Нашите са стигнали до някакви заграждения, но не са ги пуснали да влизат навътре. След това му е било много трудно, защото е бил съвсем сам в тъмното, на около 370 км от бивака. Оправил се е някак с двете светлинки, но каза, че навигацията му не е добре осветена. Имало е брутален феш феш, около 50-60 см, каза че не е виждал толкова дълбок преди. Камионите преди него са били разкопали всичко.. Прибрал се е в 2 сутринта и е успял дори да дремне 4 часа, звучеше много свеж и бодър - и как няма при такова геройство! Дано днес всичко мине най-после нормално... Очаквайте подробности в студиото по БНТ довечера.

Коментар

Само така!

Коментар

Много съм радостен от новината!
                            Каквито и умения и подготовка да имаш, в даден момент всичко опира до късмет. Примери има и от миналогодишното състезание!
                            Снощи в предаването като чух разговора с Руси направо прозираше краят, но...
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Човек никога не знае как ще го провокира живота. Неволята ни кара да правим неща, на които не сме и мислили, че сме способни. Петър Ценков доказа, че е способен на много геройства! Не съм се вълнувал така от '94 година насам. Благодаря ти за емоцията, Пепи.

Коментар

14 261 CAN-AM 000:16:39 00:08:02 00:00:00
                                Хапва ги Пепи един по един )))
                                Красимир Йотов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X