Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самоков 4х4 Екстрийм 2015 /28-29 март/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Самоков 4х4 Екстрийм 2015 /21-22 март/

Първоначално публикуван от tisho-samokov Преглед на мнение
    То ще има, само че една седмица преди това./
    За такова мероприятие, този сняг ще е точно и на място но за траялки ще е кофти тръпка си мисля.
    Като се сетя в Разград какъв го я...ме, макар и през м.Октомври,тогава ни валя лед и студен дъжд, не искам да си спомням какво беше .
    Нека късмета и хубавото време да бъде, на време с вас !

Коментар

Днес и аз се прибрах от Самоков минах и покрай трасето наистина е равно и бело сняг над коленете в петък събота и неделя съм пак там ще изпратя малко шпионско аматьорски репортаж

Коментар

Никакво разместване.Целия месец ще е същия който иска ще кара.
        Да публикувам и първия чужд екипаж.
        Стилиан канациорулос и навигатор Василис караколндис- actionclub Didimotixo Сузуки клас Модифициран
        Гърция
        Последно редактирано от ДиДжейДавел; 10-03-15, 00:20.
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Eй туй младежта правописа за нищо го нямате !Ми постарай се малко им напиши имената като хората!
          Ама като гледам по кое време си писал
          И това коя точно машина беше ,че не мога да ги оправя тия гърци кой какво караше ?
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
            Eй туй младежта правописа за нищо го нямате !Ми постарай се малко им напиши имената като хората!
            И това коя точно машина беше ,че не мога да ги оправя тия гърци кой какво караше ?
            Това е едно Джимни, кара основно траял в Гърция.

Коментар

Да напомня, че днес е последния ден за плащане на по-ниската такса, а екипажите вече станаха 30. Начина на плащане е в тази тема на първа страница.

Остава и времето да е добро и ще стане супер състезание.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                Да напомня, че днес е последния ден за плащане на по-ниската такса,
                Нашия Тийм ще се постарае да уважи събитието но......има време!
                "АСК ЗАГОРА 4х4"
                0897937797....по всяко време!

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                  Господин Донев съжалявам за моето незнание на Гръцки език.Посипвам си главата с пепел.Ще гледам занапред ще гледам да знам всички ясни за нас езици.
                  А също на самия самоков ще гледам да ви покажа в какво състояние как моята личност се държи.
                  https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Ами ,че той гръцкия е официален в офроуда бе ,не си ли разбрал,виж кво става по другите състезания
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

• От: Самоков 4х4 Екстрийм 2015 /21-22 март/

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                      Господин Донев съжалявам за моето незнание на Гръцки език.Посипвам си главата с пепел.Ще гледам занапред ще ( тафтология) гледам да знам всички ясни за нас езици.
                      А също на самия самоков ще гледам да ви покажа в какво състояние как моята личност се държи.
                      Асенчо не става въпрос дали знаеш или не гръцкия език а това, че не признаваш главните букви за фамилните имена или имена на градове.
                      ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                      ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                      0896 846 246

Коментар

Прогнозата за времето е след събота да няма повече валежи от сняг и би трябвало трасето да не е снежно . Снегът се топи и трасето ще стане проходимо

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                          Това е едно Джимни, кара основно траял в Гърция.
                          Екипажа е Канациопулос / Каракулидис и са едни от най-добрите пилоти в Гърция за траял и трофи.
                          Те спечелиха в Комотини миналата година, когато бяхме с Митров.
                          Искам да ви дам един жокер - тази година в Гърция няма да има никакъв офроуд шампионат и всички се ориентират към България.
                          За Траяла им е интересно по-близките дестинации, под Балкана... Използвайте на Самоков да им обясните повече и да им разкажете за какво иде реч, защото аз нищо не разбирам от траял ( и не ме влече), а ме питат и разпитват.
                          За Трофи Шампионата ще участват в почти всички състезания - за Варна ще бъдат двама, за Пловдив - много, над 15 екипажа, за Самоков - всички, за Загора Трофи - около 10 екипажа. В зависимост от финансите, някои ще карат и на Русе.
                          Ситуацията е добра за нас, използвайте случая да "влеете свежа кръв" и в Траяла

Коментар

Към Самоков има интерес и от този екипаж.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11050726_419282278243253_6187798463605422140_n.jpg
Прегледи:1
Размер:72.0 КБ
ID:5648236

Име:11063612_419282331576581_2754856853774829494_n.jpg
Размер:90.9 КБ
ID:5648237

Име:10426133_419282301576584_5775098863847550560_n.jpg
Размер:60.1 КБ
ID:5648238

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                              Искам да ви дам един жокер - тази година в Гърция няма да има никакъв офроуд шампионат и всички се ориентират към България.
                              За Траяла им е интересно по-близките дестинации, под Балкана... Използвайте на Самоков да им обясните повече и да им разкажете за какво иде реч......
                              Ситуацията е добра за нас, използвайте случая да "влеете свежа кръв" и в Траяла
                              Това е много добре за развитието на офроуда в БГ!

П.П. Стояне,започвай да учиш гръцки
                              "АСК ЗАГОРА 4х4"
                              0897937797....по всяко време!

Коментар

Тези гърци с кого ще карат?Или ще трябва отделен клас за тях,или едно голямо водно препядствие и бензинките приключват,а половината дизели от страх,от воден удар.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X