Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лясковец 4х4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лясковец 4х4 Екстрийм 2014

Няколко снимки и от мен.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04907.jpg
Прегледи:1
Размер:247.7 КБ
ID:5597276

Име:DSC04917.jpg
Размер:254.3 КБ
ID:5597277

Име:DSC04922.jpg
Размер:260.7 КБ
ID:5597278

Име:DSC04964.jpg
Размер:219.3 КБ
ID:5597279

Име:DSC05032.jpg
Размер:303.1 КБ
ID:5597280

Име:DSC05110.jpg
Размер:287.6 КБ
ID:5597281

Име:DSC05247.jpg
Размер:269.8 КБ
ID:5597282

Име:DSC05271.jpg
Размер:285.7 КБ
ID:5597283

Име:DSC05360.jpg
Размер:241.6 КБ
ID:5597284

Име:DSC05368.jpg
Размер:234.8 КБ
ID:5597285

Име:DSC05439.jpg
Размер:213.2 КБ
ID:5597286

Име:DSC05595.jpg
Размер:259.1 КБ
ID:5597287

Име:DSC05651.jpg
Размер:257.7 КБ
ID:5597288

Име:DSC05681.jpg
Размер:227.1 КБ
ID:5597289

Останалите снимки http://www.facebook.com/tsviatko.iva...0498142&type=3

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Златарев Преглед на мнение
      Това е минаването на Стоян и Жоро ,затвореното трасе втория ден.https://www.youtube.com/watch?v=LgODUtHfYZg
      На "слонските стъпки"/ от 5:00 до 6:12/ съдията му беше писал "излизане от трасето".А не беше слънчасъл,имаше си чадър с масичка.....Та, стават грешки!
      Събори колче и скъса лента на 7,17.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
        Събори колче и скъса лента на 7,17.
        Това е на следващото препятствие,след като завива на 180 градуса.Там съдия е Колето и наказанията са верни.
        Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
        Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Да не ги съдим толкова много съдиите. Имаше грешки не може да се отрече. И на другите състезания имаше, затова изнасяме класирането и има време за корекции. Едно състезание се обслужва от доста хора и е нормално да има нови и по-неопитни. С времето нещата се подобряват.

На Лясковец преобладаваше приятелската атмосфера, което отново е напредък, така че да караме в същия дух и всичко ще става по-добре.

Коментар

Ех това Самурайче ;–
            Първоначално публикуван от runerr Преглед на мнение

[ATTACH=CONFIG]723975[/ATTACH]

Коментар

Голямо зверче е...

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Златарев Преглед на мнение
                Това е минаването на Стоян и Жоро ,затвореното трасе втория ден.https://www.youtube.com/watch?v=LgODUtHfYZg
                На "слонските стъпки"/ от 5:00 до 6:12/ съдията му беше писал "излизане от трасето".А не беше слънчасъл,имаше си чадър с масичка.....Та, стават грешки!
                Това е кадър от видеото :

Име:New Bitmap Image.jpg
Размер:125.7 КБ
ID:5597399

Това е самото видео :

,а това цитат от правилника:
                (7) Излизане на две колела едновременно изцяло извън трасето(извън лентата или, ако тя е скъсана или разтегната- спрямо мислената права между две колчета). Отделно се смятат бутнатите колчета и настъпените ленти(4 пъти).
                Последно редактирано от Ne_Razbral_4o; 07-07-14, 23:35.
                >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                Защото така ми харесва...
                Телефон: НЯМАМ
                Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Преминаването на чичо Оги през последните два екстрема вторият ден

Коментар

На клипчето на чичо Оги не видях някъде да има лента или колче и в двата екстрема.

На моето от този ъгъл не снимане, не може еднозначно да се каже дали излизането е с две колела изцяло извън трасето едновременно. На снимката предното колело е на лентата, т.е. не е изцяло извън. Както и преди казах, тези ленти трябва да са по навън, за да ги няма тези спорни моменти и да има повече колчета по екстремите (вътре в лентите, самия екстрем да се определя от колчета, а лентата с други колчета да е по навън), които да се бутат и съответно ясно да се вижда.

Гледах клипа доста пъти и не мога нито да кажа, че има излизане с 2 колела, нито че няма. Трябва да се види и отзад примерно. И става прекалено сложно за съдиите.

А най-добре ще е като затвореното трасе се превърне в няколко зони и тогава лента ще има само по периферията.

Коментар

Не мислех да се обяснявам по темата, каквото имах да казвам съм го казал на лични с чичо Оги, но понеже Петьо(неразбралчо) се зае да покаже кое-как, и понеже го имам за приятел-нека да кажа моята гледна точка.
                      Първо-НЕ ПРИЕМАМ обвиненията за нечестно съдийство, които индиректно чичо Оги се опита да ми вмени.
                      Казвам го веднъж: когато съм бил съдия, и когато евентуално ще бъда, или съм бил и ще бъда абсолютно безпристрастен в работата си. Па ако ще Господ Бог да направи нарушение...
                      Естествено-не съм безгрешен, и е възможно да съм сгрешил, за което се извинявам, ако съм ощетил някого. Ако се е случило-не е било от желание за подпиране на някого, или за натискане на друг.

Доколкото си спомням чичо Оги , на трасето ме питаше защо не съм писал излизане с две гуми на Стоян, или на някой друг, не си спомням. На което му отговорих, че за нарушение се смята когато джипа е излязъл С ДВЕТЕ ГУМИ ЕДНОВРЕМЕННО извън лентата, и според мен такова излизане нямаше. Оги ми показа следите от гумите извън лентата, като аз му казах, че докато предната гума е била извън линията, задната е била в трасето, както и после-след като предната гума е влязла в трасето-задната е била отвън. И в двата случая няма ДВЕ гуми извън лентата.
                      Естествено това е според моята преценка, и както аз съм видял движението на джипа в трасето. Пак казвам-напълно е възможно да съм сгрешил, въпреки, че се съмнявам.
                      И все пак-нека потърпевшите(ако наистина има такива) де не се сърдят, а да се поставят на мястото на съдиите. Правилника в много точки е неясен, и състезателите с право протестиртат, търсейки правото си. Но пък и съдиите се стремим да правим каквото можем, моля не стреляйте по оркестъра...

Искам да изкажа и тук благодарности на Петьо, че помагаше в забиването на колчета и опъване на лентите, въпреки, че това изобщо не му влизаше в работата. Човекът е ентусиаст, и се стреми да помага колкото може. Сполай ти...

И последно-ако се вгледате внимателно в клипа от преминаването на Стоян през предпоследния екстрем(където Радо Генев беше съдия) ще видите къде е излизането с две гуми извън лентите. Доколкото си спомням-аз самия дадох сигнал на Радо, че има излизане, но той показа, че го е видял. На видео не се вижда напълно ясно, наживо както се знае е съвсем друго.
                      Та състезателите(и аз съм от тази страна, доста често) може да виждат едно, а отвън да е съвсем друго.

И съвсем последно-ако се иска много чисто съдийство-трябва да се опрости правилникът. С много. В момента има много спорни въпроси, по които съдиите трябва да вземат самостоятелни решения, а всеки човек(съдиите са човеци все пак) има собствено виждане, и се получава така, че за един и същи казус различните съдии вземат различни решения.
                      Та мислете за опростяване на правилника, и правилото "Каквото не е забранено е разрешено".

И съвсем последно:
                      Съжалявам, ако съм ощетил някого. Не е било нарочно, а поради невъзможност да се види всичко наведнъж. Най-отговорно декларирам, че съм се стремил отсъжданията ми да бъдат честни, и с еднакъв критерий за всички.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Оги ,първо да те поздравя ,че много майсторски и технично премина двата екстрема !
                        Кольо го познаваме всички и съм убеден ,че дори да е имало грешка ,не е била умишлена и с цел подпиране на някой !Наистина излизане с две гуми трябва да има едновременно и изцяло,друг е въпроса ,че често пъти е трудно да се определи.В другата тема ,а и тук писахме варианти за решаване на проблема .

Затова ,моля те ,не се сърди на Кольо и продължавай да караш,вашия екипаж и машина са емблематични за нашите състезания !
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Всеки организатор си назначава съдиите и щом ги е сложил за такива ,значи е преценил и им е гласувал доверие,че ще се справят.Всеки съдия е отразил това което е видял и преценил за грешка.
                          За недоволните екипажи е точка:
                          5.3 Възражения(контестации):
                          Възражения се подават в писмен вид до 30 минути след обявяването на етапните класирания при Главния съдия. Единствено снимки и видео клипове се приемат, като доказателствен материал в подкрепа или срещу на тезата на подалия възражение.

за да не четем тук кой съдия е неадекватен и кой некоректен заради две пътеки и 20 колчета ( или беше обратното)

Може би организаторите трябва да вземат пример от родилните домове и да въведат опцията " Избор на съдийски екип за екипажите ",а екипажите да си наемaт видео-оператори за да няма мрънкащи

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
                            Всеки организатор си назначава съдиите и щом ги е сложил за такива ,значи е преценил и им е гласувал доверие,че ще се справят.Всеки съдия е отразил това което е видял и преценил за грешка.
                            За недоволните екипажи е точка:

за да не четем тук кой съдия е неадекватен и кой некоректен заради две пътеки и 20 колчета ( или беше обратното)

Може би организаторите трябва да вземат пример от родилните домове и да въведат опцията " Избор на съдийски екип за екипажите ",а екипажите да си наемaт видео-оператори за да няма мрънкащи

Точно така. Не случайно изкарваме класиране за деня с всички наказания и даваме време всеки екипаж да го разгледа и ако има нужда да се сигнализира. Всеки сигнал се преглежда и ако има нужда от корекция винаги се прави. Никой не е застрахован от грешки, но винаги се работи участника да не е ощетен.

Коментар

Наказвам Кольо да почерпи чичо Оги с хубава домашна ракийка,а аз ще им броя чашите.Надявам се да уважите нашето състезание и да намерим общ език по проблемите.

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                                Наказвам Кольо да почерпи чичо Оги с хубава домашна ракийка,а аз ще им броя чашите.Надявам се да уважите нашето състезание и да намерим общ език по проблемите.
                                Кольо да почерпи. По добре го пребий с дебел винкел. Тоя ако почерпи ще го треснат инфаркт и инсулт едновременно. И ще се разболее от краста, трипер и бяс.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X