Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лясковец 4х4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лясковец 4х4 Екстрийм 2014

От името на нашия отбор благодаря на АСК БОЛЯРИ 4х4 за положения труд -беше супер , на Пламен за това ,че ни предостави необходима част за да може да караме втория ден !
    Може ли да качите класирането някъде ,че ни е любопитно

Коментар

Качвам обобщеното класиране. Като се освестя малко, ще кача на сайта на шампионата и подробното за двата дни.

клас Стандартен
      Място Стартов номер Пилот/Навигатор Автомобил Населено място Общо точки
      1 110 Камен Иванов / Ивайло Дамянов Сузуки Витара Зверино 7742
      2 112 Стефан Христов / Теодор Илиев Нисан Патрол гара Елин Пелин 7693
      3 111 Милен Златев / Велик Казаков Сузуки Самурай Ямбол 7602
      4 102 Румен Андреев / Явор Борисов Нисан Патрол гара Елин Пелин 7544
      5 101 Георги Иванов / Николай Славков Сузуки Витара Велико Търново 7543
      6 109 Станислав Стефанов / Иван Узунов Мерцедес Г Драгижево / Мерданя 7303
      7 113 Недко Арнаудов / Пламен Аранудов Митсубиши Паджеро Златарица 7231
      8 105 Георги Радев / Милен Дечев Сузуки Витара Бакшиш тийм - Стара Загора 7059
      9 104 Петър Минчев / Ивелин Русанов Сузуки Витара АРП Стефановци - Габрово 6814
      10 106 Георги Георгиев / Борислав Борисов Нисан Патрол Варна 6368
      11 103 Станчо Чакалов / Николай Николов Сузуки Витара Горна Оряховица 6079
      12 107 Любомир Ангелов / Мария Иванова Тойота Ландкрузер Пирдоп 3446
      13 108 Димо Цонев / Тонка Петкова Лада Нива Лясковец 2951

клас Модифициран
      1 213 Павел Павлов / Георги Вълчев Сузуки Краз Рашково 6479
      2 204 Иван Калпачки / Васил Калпачки Сузуки Джимни Говедарци 6368
      3 212 Емил Георгиев / Тихомир Евтимов Сузуки Витара Сливен 6361
      4 207 Данаил Костадинов / Мариян Петков Сузуки Самурай Плевен 6315
      5 209 Антон Донев / Иван Еленков Сузуки Витара Сливен 6188
      6 211 Любен Динев / Диян Динев Тойота Ландкрузер Стара Загора 6177
      7 201 Огнян Георгиев / Ангел Попов ГАЗ 69 Самоков 6121
      8 214 Никола Кузманов / Александър Кузманов Сузуки Джимни Twin Offroad Team - Павликени 5865
      9 205 Красен Ковачев / Ивелин Стоянов Самурай Тракторче Горна Оряховица 5846
      10 203 Стоян Францов / Георги Василев Малкото тракторче София 5793
      11 208 Георги Донев / Андрей Качаунов Сузуки Витара Русе/Разград 5658
      12 202 Данаил Йорданов / Тихомир Асенов Сузуки Витара Чипровци 5296
      13 210 Ивайло Павлов / Стефан Банков Самурай Турбо АРП Стефановци - Габрово 5287
      14 206 Николай Колев / Стефан Казаков Сузуки Самурай Ямбол 5168

клас Прототип
      1 304 Светослав Христов / Георги Митрев Самурай Bobcat Team София 6552
      2 305 Чавдар Владимиров / Мехмед Мехмедов Дайхатцу Роки прототип Нова Черна/Кубрат 5754
      3 308 Илиян Илиев / Мирослав Минчев Yellow Spider Разград 5502
      4 301 Калин Митов / Красимир Илиевски Витара Вамп Прототип Враца 4663
      5 307 Костадин Георгиев / Борко Вапцаров ГАЗ-69 прототип - Звярът София 4611
      6 302 Асен Иванов / Видин Христов Сузуки Самурай Heave Bone Racingteam София 4258
      7 303 Пламен Исаев / Йордан Йорданов Вранглер прототип АСК"Боляри 4х4" - Горна Оряховица 2567
      Последно редактирано от Стоян Францов; 01-07-14, 22:04.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
        Качвам обобщеното класиране. Като се освестя малко, ще кача на сайта на шампионата и подробното за двата дни.
        Специални благодарности на Яна и Стоян Францови,които останаха до тъмно с нас за почистване на трасето.

Коментар

Прекрасно състезание, И не само , че обичам Пламен и цялата Великотърновска банда и на първо място , че не ни беше мястото там да участваме с нашата машина съм щастлив , че бяхме малка част от това незабравимо преживяване наситено с адреналин и приятелски закачки , (пиене до сутринта) и колегиалност. БЛАГОДАРЯ ВИ ............
          ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
          тел. 0889 017703
          0897 516030

Коментар

Решението с полевата баня разделена на 3 кабинки е перфектното решение за такъв род състезания в летния период. Кетъринга перфектен (ако някой не е доволен да се пробва). Имам само една забележка, за другата година организаторите да ми осигурят подобаваща конкуренция за нощния запой щото нещо лабави се оказаха колегите .
            ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
            тел. 0889 017703
            0897 516030

Коментар

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
              Прекрасно състезание, И не само , че обичам Пламен и цялата Великотърновска банда и на първо място , че не ни беше мястото там да участваме с нашата машина съм щастлив , че бяхме малка част от това незабравимо преживяване наситено с адреналин и приятелски закачки , (пиене до сутринта) и колегиалност. БЛАГОДАРЯ ВИ ............
              Мястото Ви беше точно тук/ние си знаем защо/. Благодаря Ви.Радвам се че изявен трофи екипаж се включи в състезание "друсни полянка"

Коментар

Мноооого слаба организация !Препятствията не бяха на ниво,съдиите под всякаква критика,даже ТОАЛЕТНИТЕ НЕ БЯХА НА НИВО !!!Даже организаторите са виновни ,че не осигуриха по хладно време и ,че ми се изкриви кашкавалената кормилна щанга !

Бъзикам се бе !
                На мен всичко ми хареса ,дори и да е имало пропуски ,аз не съм ги видял.Три дена се изкефихме яко,покарахме си ,видяхме се с приятели ,какво му трябва на човек
                Искам да благодаря на Георги от Драгижево,който ми завари ВИНКЕЛО за щангата,на багериста ,който ни изправи пътечките и на всички приятели ,които бяха около нас и помагаха кой с каквото може !

И не на последно място на организаторите,които бяха хвърлили сили и средства ,за да сътворят този ПРАЗНИК НА ТРАЯЛА !
                Пламене ,видя ли за какво иде реч ?
                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
                  Решението с полевата баня разделена на 3 кабинки е перфектното решение за такъв род състезания в летния период. Кетъринга перфектен (ако някой не е доволен да се пробва). Имам само една забележка, за другата година организаторите да ми осигурят подобаваща конкуренция за нощния запой щото нещо лабави се оказаха колегите .
                  За пиенето добре се справяш но после като заспиш какви звуци издаваш . Заради теб трябва да сменям джамовете на караваната с троен стъклопакет .

За всичко друго сътворено от Търновската група РЕСПЕКТ. Ама нали сме си българи винаги трябва да има но една дружеска забележка, ако може догодина да осигурите по една студена водичка за съдиите.
                  ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                  ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                  0896 846 246

Коментар

Зони 2ри ден

Зони 1ви ден
                    Злочестивата зона от 1вия ден

Коментар

Браво на организаторите! Всичко беше на ниво! И аз се впечатлих от полевата баня, много добро решение!
                      И браво на колегите, карат страхотно!
                      Живот и здраве, догодина пак!!!
                      Георги Донев, 0889 437 687
                      Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
                        Ама нали сме си българи винаги трябва да има но една дружеска забележка, ако може догодина да осигурите по една студена водичка за съдиите.
                        Приемаме забележката.Имаше предвидени по две води,заедно с обяда.Просто от кетъринга са забравили да ги дадат,за което се извиниха.В неделя ги дадоха на куп.

Коментар

И масажистки за съдиите нямаше,за догодина може и по възрастни да поръчате.

Коментар

Ми както сте я подкарали, да пусна и аз една критика? Догодина уредете нещата така, че да не съм на бачкане и да мога да дойда!

Майтапа настрана, благодаря още веднъж на всички 'папараци', които споделят снимки и видео тук, за такива като мен, които по една или друга причина нямат възможност да присъстват лично.
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                              И масажистки за съдиите нямаше,за догодина може и по възрастни да поръчате.
                              А бе тук май друго искаш.........https://www.facebook.com/photo.php?v...16691963558333
                              Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                              Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Що не каза и такова нещо имахме

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X