Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лясковец 4х4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лясковец 4х4 Екстрийм 2014

На Русенското състезание ще бъде забранено да се слуша чалга, сръбско, гръцко, циганско.
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
      На Русенското състезание ще бъде забранено да се слуша чалга, сръбско, гръцко, циганско.
      Тогава няма да идваме,така ми се друсаше един кючек

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
        Тогава няма да идваме,така ми се друсаше един кючек
        Светльо и ти внимавай какво си пожелаваш, защото на Лазарово имаше жива музика ама теб не те видях на дансинга
        ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
        ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
        0896 846 246

Коментар

Аз съм готов за състезанието
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140519_194613.jpg
Прегледи:1
Размер:213.1 КБ
ID:5589019

0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Тогава ще се слуша само румънско!
            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Аз може ли да донеса грамофонна плоча на Лили Иванова.Може и някой диск на Веселин Маринов
              ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Аз ще слушам Борето като ми пее на ухо.
                Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                АСК Ален Мак

Коментар

Като гледам как върви дискусията,обърнахте повече внимание на моабета,а не на карането.Всеки каквото си поиска ще му се пусне на старта,но както се казва трябва да си го "поръча"-тройка с гарнитура и една бира,хляб не искам/това е цената на услугата/.
                  п.п.Специално за Руси-само влашка музика
                  Нека силата да бъде с нас!
                  Suzuki Grand Vitara
                  +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
                    Като гледам как върви дискусията,обърнахте повече внимание на моабета,а не на карането.
                    Нещо не смеят и да се записват.

Коментар

Обявявам промоция:на първите пет записали се екипажа в съответния клас,при стартирането ще им пусна песен по тяхно желание,напълно безплатно.Деко си даде заявката и тя е приета.Очаквам останалите участиници.Промоцията важи до 24.00ч. на 15.6.2014г.Освен това екипажите ще получат и по 0.5 л. ракия от моята.
                      Нека силата да бъде с нас!
                      Suzuki Grand Vitara
                      +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
                        Обявявам промоция:на първите пет записали се екипажа в съответния клас,при стартирането ще им пусна песен по тяхно желание,напълно безплатно.Деко си даде заявката и тя е приета.Очаквам останалите участиници.Промоцията важи до 24.00ч. на 15.6.2014г.Освен това екипажите ще получат и по 0.5 л. ракия от моята.
                        Щом ще има и ракия за записания първи в Модифициран, т.е. аз

ето това искам:

Коментар

А бе Стояне ,тя много романтична тая балада бе,ти преди старта трябва да поканиш Жоро на един танц и тогава да карате

И кво ,руска джипка -руска песен

Аз пък да не остана по назад се нареждам за промоцията .И нека по-младите ни колеги видят ,че и японците и те имат метали

Loudness - Like Hell by skeelz95
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Бе вий сте лесни ко да кажем ний от прототипа ....Каква ли песен ще ни отива.
                            ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                              Бе вий сте лесни ко да кажем ний от прототипа ....Каква ли песен ще ни отива.
                              Може би нещо такова
                              http://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM
                              2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                              ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Радо,това като оферта е ок но има много по важни моменти в едно състезание освен музиката,искам да споделя тревогите си относно техническия преглед на състезателните автомобили и екипировка.първо прегледа се извършва от нас съдиите ,малко или много ние сме пристрастни към състезателите навсякъде сме заедно ,и малко или много си затваряме очите за дребни но жизнено важни неща,според мен прегледа трябва да се извършва от безкомпромисни и сериозни хора като например БЛИЗНАЦИТЕ хора с име и респект.второ все още има състезатели които карат в модифицирания клас със фабрични колани ,кого точно заблуждават, нас съдиите или самите те ,представете си няколко премятания по стръмен наклон с фабрични колани ,шансове никакви,спортните колани трябва вече да са абсолютно задължителни и да не се допуска екипаж в трасето без спортни колани .трето каски с тях положението е трагично от каска за колело до каска за ски,наи евтината и прилична каска е около 130 лева ,толкова ли струва един живот.и кого точно заблуждават нас съдиите или самите те.самите организатори спокоино може в наградите да подарява каски ЖОРО и СТОЯН го направиха в Разград адмирации,приятно е да видиш в трасето екипаж със гащеризони и спортни каски,четвърто пожарогасители и тук положението е трагично правилника е категоричен миниум 2 кг а някои състезатели ми показват 4 по 500 гр.къде точно да ги търся тия пожарогасители като се подпали при мен ,и самото закрепване на пожарогасителите да е здраво и регламентирано.да се реагира бързо и точно да не споменавам че повечето ги държат под седалките как наи бързо ще стигна до там идея си нямам.кого точно заблуждават нас съдиите или самите те.и накрая се замислям дали ние ОРГА ТИМА на всяко състезание не спомагаме това да се случва,трябва да се замислим всички и ОРГА ТИМА и състезатели .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X