Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лясковец 4х4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лясковец 4х4 Екстрийм 2014

Направи една обиколка да събереш още няколко джипа, едва ли ще ти се обидят.

Коментар

Мини през Ботевград да вземеш моя жип готов е за Лясковец .
      Запиши и нас Павел Павлов и Георги Вълчев Сузуки Краз , и тъй като нито аз нито Гошо сме от Ботевград пиши ни офицялно от село Рашково .Че като плаваме из блатата под чужд флаг нещо не ни върви .

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
        Мини през Ботевград да вземеш моя жип готов е за Лясковец .
        Не ми е по път.Иначе с удоволствие.
        Ще се радвам да се видим и покараме.Блата няма да има.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:плакат.jpg
Прегледи:1
Размер:136.8 КБ
ID:5588705

Коментар

Организаторите ще имат ли нужда от мен по организацията и самото провеждане на състезанието.Знам,че има още време,ама нека да са ясни нещата.Поздрави!
            Нека силата да бъде с нас!
            Suzuki Grand Vitara
            +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
              Организаторите ще имат ли нужда от мен по организацията и самото провеждане на състезанието.Знам,че има още време,ама нека да са ясни нещата.Поздрави!
              Как няма да имат . Ти си DJ-ят. По схемата от Лазарово

Коментар

Разбира се,ако си свободен.Нали уредбата ти е зачислена.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                  Разбира се,ако си свободен.Нали уредбата ти е зачислена.
                  Абе тя е зачислена и пазарлъка беше да я обслужвам на всички състезания,ама знам ли,затова питах.Иначе за всички дати и състезания съм свободен,така,че няма никакъв проблем.Обнових и репертоара,за да има за всеки по нещо,дори и химна имам.Сега изучавам фолклористиката на Търновска,Русенска и Разградска област,за да имам и тяхната музика.Сръбско,гръцко,румънско,турбо фолк-яка работа.Подобрих и оборудването -удължители, разклонители, батерии, тента, маса,столове. Само осигурете тока,другото от мен.
                  Нека силата да бъде с нас!
                  Suzuki Grand Vitara
                  +34 642 91 4154

Коментар

Бат Радо искам с тая уредба на старта в Лясковец да стартирам сьс СТАВАЙ СТАВАЙ АГРОМНАЯ ида няма мостове а да превземаме реки и мичурища втория апел е кьм организаторите

Коментар

Първоначално публикуван от deko les 1 Преглед на мнение
                      Бат Радо искам с тая уредба на старта в Лясковец да стартирам сьс СТАВАЙ СТАВАЙ АГРОМНАЯ ида няма мостове а да превземаме реки и мичурища втория апел е кьм организаторите
                      Реки и мочурища няма да има.Само "камане и дърве" и тук там някоя гума.

Коментар

Бати ПЛАМЕНЕ тогава слагайте повече дьрви обе и камани може но да са по обемисти

Коментар

Първоначално публикуван от deko les 1 Преглед на мнение
                          Бати ПЛАМЕНЕ тогава слагайте повече дьрви обе и камани може но да са по обемисти
                          Внимавай какво си пожелаваш,че да не карам Уазката до Разград с платформата след състезанието.

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                              Внимавай какво си пожелаваш,че да не карам Уазката до Разград с платформата след състезанието.
                              В Лясковец няма ли пунктове за скрап?
                              На сърбела майката му е чесането.
                              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Абе тя е зачислена и пазарлъка беше да я обслужвам на всички състезания,ама знам ли,затова питах.Иначе за всички дати и състезания съм свободен,така,че няма никакъв проблем.Обнових и репертоара,за да има за всеки по нещо,дори и химна имам.Сега изучавам фолклористиката на Търновска,Русенска и Разградска област,за да имам и тяхната музика.Сръбско,гръцко,румънско,турбо фолк-яка работа.Подобрих и оборудването -удължители, разклонители, батерии, тента, маса,столове. Само осигурете тока,другото от мен.
                                Моля те,не залитай по фолклористиката...,дръж си рока под око и не се занимавай с глупости...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X