Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лясковец 4х4 Екстрийм 2014
Свий
X
-
От: Лясковец 4х4 Екстрийм 2014
Тъкмо ще го оставим за препятствие.Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнениеЩе дойда с Патрола да ги пробва дали са здрави тези препятствия.
Коментар
-
Няма здрави да стигнат до там(сетих се ще вземим на Илиян зеления ти като го нещеш).Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнениеСложете един джип или човек за сравнение
Коментар
-
Каретата нали?Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнениеСамо като види камъни и ги чупи.
Не го вземай на вътре,зодията ми е такава-заядлива и върви назад.Последно редактирано от Пламен Исаев; 14-05-14, 22:25.
Коментар
-
Аз бих го разкършил, срещу скромен хонорар...Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнениеДа във връзка с това,че "Зелената Магия" си стои мирно и кротко в гаража,имам предложение
!
И то е !
На тел.0888001888 можем да уточним наема за предстоящите състезание на траялна машина отговаряща на изизскванията за участие в траялен Шампионат 4х4Екстрийм-2014 България .
"...Който разбира тука се спира....Хайде народеееее'
А каква по-голяма реклама за зелената магия от това самия Борко да я кара , а ако пък не се счупи... Малииииииииийй, цена няма да има
На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Нито човека-човек, нито джипа-джип...Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнениеЕто има и човек и джип.Повече подробности на място.
[ATTACH=CONFIG]711542[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]711543[/ATTACH]
Едното птица, другото лъскава баничарка...На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Кой го купи ?Разбрах ,пък аз щях да го каня за навигаторПървоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнениеЯ какво става тук:
[ATTACH=CONFIG]712283[/ATTACH]
Последно редактирано от antiroad; 18-05-14, 11:22.0887/400121 Антон Донев
Коментар
-
За настаняване се договорихме с два хотела в гр.Лясковец:
Хотел-ресторант "Лесопарка"- http://www.lesopark-bg.com/
Договорена цена-20лв. на човек на вечер.Има свободни 51 места-7 двойки със спалня,2 двойки с единични легла,11 тройки
тел. за контакт-0886000196-Маринела Косева
0619-2 56 56
Хотелски комплекс "Светицата"- http://www.svetitsata.com/
Цена на двойна стая-50лв-не можах да договоря отстъпки.Запазил съм целият хотел
Телефоните ги има в сайта.
И в двата хотела казвайте,че сте за оффроуд състезанието.
Който ще спи на хотел да си направи резервация до 31.05.,след това за съжаление ги пускат свободно.
При резервация искат и 50% от цената.
Хотелите се намират по пътя от центъра на Лясковец към Петропавловския манастир и са много близо до града.Имат достатъчно паркоместа.
Коментар
-
Тогава запиши Чаро и Мехата-и техният джип е тук.Събираме им джиповете,че да сме сигурни,че ще участват.Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнениеСлед като стана ясно, че Асенчо не си е продал джипа, а го е закарал за да му е близо до трасето и да свиква с климата в Лясковец, ще взема да го запиша
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
!
Коментар