Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отварям тема за критики и препоръки към организаторите на траялният шампионат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Отварям тема за критики и препоръки към организаторите на траялният шампионат

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
    Да дадеш половин час почивка на съдиите, защото и те са хора и имат физиологични нужди.
    .

Сега разбрах защо чичо Митко ме напъваше да ги вадя от трасето ,а то му се ходило по нужда А аз ги оставях да се забавляват с калта
    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

От: Отварям тема за критики и препоръки към организаторите на траялният шампионат

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
      Сега разбрах защо чичо Митко ме напъваше да ги вадя от трасето ,а то му се ходило по нужда А аз ги оставях да се забавляват с калта
      На Лазарово ще искам химическа тоалетна на зоната.
      ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
      ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
      0896 846 246

Коментар

На Лазарово ще искам химическа тоалетна на зоната.
        що не каза бе щях да ти услужа с моята от караваната много е лека и компактна можеш под другата мишница да си я носиш като папката.

Коментар

Първоначално публикуван от ivaka77 Преглед на мнение
          що не каза бе щях да ти услужа с моята от караваната много е лека и компактна можеш под другата мишница да си я носиш като папката.
          Благодаря, твоите добрини край нямат. Ще се възползвам при първа възможност
          ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
          0896 846 246

Коментар

Аз имам едно пожелание което не е свързано с организацията на самите състезания. Бих искал организаторите да имат впредвид и хората които са на хотел палатков и ако може когато има официална вечеря да се организира някакъв транспорт че да можем всички да присъстваме там!
            Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp

0888 20 93 63

Коментар

Първоначално публикуван от SEA_WOLF Преглед на мнение
              Аз имам едно пожелание което не е свързано с организацията на самите състезания. Бих искал организаторите да имат впредвид и хората които са на хотел палатков и ако може когато има официална вечеря да се организира някакъв транспорт че да можем всички да присъстваме там!
              То хубаво но от къде до къдев права или ибратнапосока.
              ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
              0896 846 246

Коментар

Първоначално публикуван от SEA_WOLF Преглед на мнение
                Да това е важно, добре е да се помисли от организатора на събитието.

Коментар

Добре, казваш матиматика.
                  Сутринта освен затворената зона която се кара цял ден без прекъсване не знам защо, може да се отворят още четири зони.
                  Четиридесет участници по двадесет минути, делено на пет зони - 40х20=800:5=160мин.= два часа и четиридесет минути.
                  Това означава, че може при стартиране в 10,00 часа на четири зони плюс затворената да затвориш зоните в 13,00 часа.
                  Да дадеш половин час почивка на съдиите, защото и те са хора и имат физиологични нужди.
                  След обяд спокойно можеш да отвориш още толкова и да завършиш състезателния ден около 17,00 часа.
                  Относно затворената зона, преди обяд може да карат клас стандартен, през почивката организаторите да променят трасето а след обяд модифициран.
                  Това е моето виждане, но това става при стегната организация и правилно разпределени задачи от организаторите към полевите съдии.
                  Мисля, че не се заяждам в противен случай моля да бъда извинен .
                  А бе Митак ,аз ли не мога да разбера ?Как ще минат 40 участника по 20 минути през една зона за 160 минути ?Все пак топ съдия си ?
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                    А бе Митак ,аз ли не мога да разбера ?Как ще минат 40 участника по 20 минути през една зона за 160 минути ?Все пак топ съдия си ?
                    Да и като такъв на тебе като организатор ли трябва да обеснявам, че тези 40 участника са от трите класа и карат в различни зони по едно и също време. При тебе бяха малко по малко от 40. От стандарт и прото в Сливен бяха 22-ма. Айде сега ги разхвърляй на четири зони и ми кажи ( защото аз наистина не знам) по колко минути карат в зоните ( 20 ли ?) за да мога да продължа с аритметиката.
                    ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                    0896 846 246

Коментар

Да кажем ,че са 20 от Модифициран и Прототип.Не знам дали си разбрал ,че те имаха общи зони.
                      Не казвам ,че всичките 20 ще се редят на една зона ,после всичките 20 на друга .
                      Да ,докато едните са на една зона ,другите ще са на друга ,третите на трета и т.н. ,но така или иначе,
                      през всяка зона напрактика трябва да преминат 20 машини.
                      Иначе ,ти както си го написал сметката става,ама ако участниците преминат само по една зона .

По принцип можеше да направим контролно време 10 мин и да успеем да ги "прекараме "всички машини,но за някои това щеше да е на ръба и щеше да е рисковано .Иначе повечето участници са го минавали за под 10 мин,но след дъждът от предишния ден не исках да рискувам .Да не говорим ,че идеята на зоните е да се кара майсторски и с творчество ,а не за време .

Друг е въпросът ,че най-добрият вариант е всички зони да са отделни и когато има достатъчно съдийски ресурс,нещата могат да се подреждат по най-различни начини .
                      На Лазарово мислят да го правят така и ще ангажират над 20 съдии и помощници ,знаеш ,че ние разполагахме с далеч по-малко .
                      Нашите зони сме ги подбирали да са наблизо една до друга и с ,изключение на двете зони на Стандартен,всяка зона си имаше съседна ,дори и затвореното.Да не говорим,че искахме да използваме максимално уникалния релеф за естествени препятствия ,а не да копаем на терасите и да копираме поизчерпани откъм идейност изкуствени препятствия .
                      Последно редактирано от antiroad; 18-04-14, 10:32.
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Да кажем ,че са 20 от Модифициран и Прототип.Не знам дали си разбрал ,че те имаха общи зони.
                        Не казвам ,че всичките 20 ще се редят на една зона ,после всичките 20 на друга .
                        Да ,докато едните са на една зона ,другите ще са на друга ,третите на трета и т.н. ,но така или иначе,
                        през всяка зона напрактика трябва да преминат 20 машини.
                        Иначе ,ти както си го написал сметката става,ама ако участниците преминат само по една зона .

По принцип можеше да направим контролно време 10 мин и да успеем да ги "прекараме "всички машини,но за някои това щеше да е на ръба и щеше да е рисковано .Иначе повечето участници са го минавали за под 10 мин,но след дъждът от предишния ден не исках да рискувам .Да не говорим ,че идеята на зоните е да се кара майсторски и с творчество ,а не за време .

Друг е въпросът ,че най-добрият вариант е всички зони да са отделни и когато има достатъчно съдийски ресурс,нещата могат да се подреждат по най-различни начини .
                        На Лазарово мислят да го правят така и ще ангажират над 20 съдии и помощници ,знаеш ,че ние разполагахме с далеч по-малко .
                        Нашите зони сме ги подбирали да са наблизо една до друга и с ,изключение на двете зони на Стандартен,всяка зона си имаше съседна ,дори и затвореното.Да не говорим,че искахме да използваме максимално уникалния релеф за естествени препятствия ,а не да копаем на терасите и да копираме поизчерпани откъм идейност изкуствени препятствия .
                        И какво ще стане като от тези 20 съдии ,те отсвирят 10 в последния момент като на твоето с-е ? Нещо за нерви и ядове чувал ли си ?
                        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Другата година, живот и здраве, ако не се състезавам, ще предложа услугите си безрезервно...

Коментар

[QUOTE=antiroad;2483561]

По принцип можеше да направим контролно време 10 мин и да успеем да ги "прекараме "всички машини,но за някои това щеше да е на ръба и щеше да е рисковано .Иначе повечето участници са го минавали за под 10 мин,но след дъждът от предишния ден не исках да рискувам .Да не говорим ,че идеята на зоните е да се кара майсторски и с творчество ,а не за време ./QUOTE]

Добре убори ме.
                            Но сам виждаш, че който го може минава а другите и 30 мин. да им дадеш бият като гламави и само ти развалят препятствието, затрудняват тези след него и каква полза от файдата. По добре скъси времето да ползват помощни средства като не могат на собствен ход да излязат или ги извади като им свърши времето. Преминаването на една зона или препятствие е съвкупност от много неща не само добра машина а и добър навигатор да не говорим за трениран водач. Болшинството от нашите екипажи карат от състезание на състезание,
                            ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                            0896 846 246

Коментар

Здравейте аз както винаги не съм разбрал ама да питам тук ли е темата за критики и препоръки ааааааааааа да тука е? И така понеже аз винаги не съм разбрал ама май не само аз ами и други колеги , някой ще кажели дали ще има брифинг на състезанието в Лазарово за неразбралите та да не се търсим и разпитваме по трасето да се излагаме като на едно друго място.Защото правилника си го четем ама няма как да знаем промените който биха могли да настъпят по време и преди състезанието което си е право на организатора да ги прави с оглед нашето добруване. Промени като оторени апа затворени зони абе ай карайте или зелените са ваши червените тяхни аааа абе и ваши зони не че ний сме цветя ама нали все бързаме да се найграем.

Коментар

[QUOTE=ДСВ;2483699]

По принцип можеше да направим контролно време 10 мин и да успеем да ги "прекараме "всички машини,но за някои това щеше да е на ръба и щеше да е рисковано .Иначе повечето участници са го минавали за под 10 мин,но след дъждът от предишния ден не исках да рискувам .Да не говорим ,че идеята на зоните е да се кара майсторски и с творчество ,а не за време ./QUOTE]

Добре убори ме.
                                Но сам виждаш, че който го може минава а другите и 30 мин. да им дадеш бият като гламави и само ти развалят препятствието, затрудняват тези след него и каква полза от файдата. По добре скъси времето да ползват помощни средства като не могат на собствен ход да излязат или ги извади като им свърши времето. Преминаването на една зона или препятствие е съвкупност от много неща не само добра машина а и добър навигатор да не говорим за трениран водач. Болшинството от нашите екипажи карат от състезание на състезание,

Мисли се в тази насока .Защото наистина има хора ,които виждат ,че не става и продължават да се блъскат и тормозят машината .Ето тогава няма състезание , и става безинтересно .

Първоначално публикуван от andirz Преглед на мнение
                                Здравейте аз както винаги не съм разбрал ама да питам тук ли е темата за критики и препоръки ааааааааааа да тука е? И така понеже аз винаги не съм разбрал ама май не само аз ами и други колеги , някой ще кажели дали ще има брифинг на състезанието в Лазарово за неразбралите та да не се търсим и разпитваме по трасето да се излагаме като на едно друго място.Защото правилника си го четем ама няма как да знаем промените който биха могли да настъпят по време и преди състезанието което си е право на организатора да ги прави с оглед нашето добруване. Промени като оторени апа затворени зони абе ай карайте или зелените са ваши червените тяхни аааа абе и ваши зони не че ний сме цветя ама нали все бързаме да се найграем.
                                Андро,това наистина беше една от слабостите ни !
                                Заради закъснялото записване и старт,този брифинг го претупахме , а трябваше да се направят някои уточнения за новия сезон,все пак беше първо състезание .
                                Надявам се ,че колегите на Лазарово ще имат възможност да го компенсират,разбира се ,че ще има брифинг там !
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X