Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отварям тема за критики и препоръки към организаторите на траялният шампионат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отварям тема за критики и препоръки към организаторите на траялният шампионат

Моля колеги,ако искате да споделите плюсове и минуси по провеждането на състезанията да бъде в отделна тема.

От: Отварям тема за критики и препоръки към организаторите на траялният шампионат

Готов съм за бой ,даже много закъсняхте !Ама ,ако може с халосни патрони,че на състезанието без малко да отидат кавгите на бой и ни /ви / слушаха хората !
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

От: Отварям тема за критики и препоръки към организаторите на траялният шампионат

Тони по късно ще напиша аз какви пропуски съм забелязал,а бои няма да има,знаеш,че всички искаме нещата да стават все по добре.

Коментар

Е това в кръга на шегата,готов съм да приема всякакви критики ,стига да са обосновани !
        А не от типа

"Организацията беше много лоша !"

"Кое по-конкретно ? "

"Ами не мога да кажа точно ."

Имаше и такива
        Просто имах предвид да обсъдим слабостите на спокойствие , а не да се нападаме !
        Пък и може все на някой нещо да му е харесало ,кажете и плюсове /освен тАолетните /
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Препоръка!
          Зоните адски много ми харесаха а бяха много малко.. Тъкмо адреналина се засилва и айде на изхода..
          Ако може за напред да са повече.. То зависи и от трасето, но да не се ограничават до 5, а да са толкова, колкото позволява трасето да речем..
          Реално като погледнем, времето за преминаване и броят екипажи, излиза, че една зона се минава от 13-15 екипажа за 30-40 минути..

Коментар

1.Безопасността беше на много ниско ниво 2.Отварянето на зоните трябваше да бъде в два часови пояса-публика и фотолюбители се чудеха къде да отидат,като трасето беше много отдалечено.3.Съдиите не знаеха точно какво трябва и какво не.Трябваше да имат помощници и да можеха точно да обясняват какви са правилата.Аз лично съм доволен за себе си,но някои колеги бяха ощетени.Знам,че имате обективни причини да се оправдайте,като дъжд,време и липса на достатъчно компетентни колеги за съдии,но тези неща се очакваха.Надявам се,че в продължението на веригата тези неща няма да се допускат.

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
              Препоръка!
              Зоните адски много ми харесаха а бяха много малко.. Тъкмо адреналина се засилва и айде на изхода..
              Ако може за напред да са повече.. То зависи и от трасето, но да не се ограничават до 5, а да са толкова, колкото позволява трасето да речем..
              Реално като погледнем, времето за преминаване и броят екипажи, излиза, че една зона се минава от 13-15 екипажа за 30-40 минути..
              Tова за затвореното трасе ли го казваш и за кой клас?
              Ако е за затвореното и за модифициран то цялото беше една зона но с отделни екстримчета или по точно врати за преминаване които носят даден брой точки.
              Да наистина беше малко късо но мисля, че колегите не са очаквали да сте толкова подготвени и още повече нахъсани.
              ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
              ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
              0896 846 246

Коментар

Говоря за клас Стандартен, понеже там са ми най-многото наблюдения и за зоните с врати, както и евротраяла..

Коментар

За мен си беше готино състезание.Единственото което според мен липсваше помощници на съдийте в зоните защото на някой места хората седяха в зоните и съдията не виждаше добре какво се случва.
                  https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Ако мога да дам моето некомпетентно мнение. Според мен липсваше един брифинг за състезателите, да им се разясни всичко, да няма после: "Не чух", "Ама така ми казаха", "Не разбрах" и разни подобни, които чухме. Относно организаторите и съдиите много хора забравят, че това всъщност са едни от вас, състезатели и ваши приятели, а не такива, които се опитват да ви прецакат. На Антон му липсваше ресурс от хора, всеки предпочита да си пие бирата и люпи семки, да обикаля от зона на зона и да си прави кефа, пък нека някой друг да виси застопорен на една зона и да чака състезателите да благоволят да минат.
                    Последно редактирано от Даниела Борисова; 16-04-14, 07:29.

Коментар

Даниела , относно съдиите за зоните, организаторите трябва да си набират собствен контингент извън кръга състезатели и бройката да е попълнена преди самото състезание. Да им бъде разяснено какво се изисква от тях на нарочна среща да им се обясни правилник и правилата на играта. Ако се появят доброволци са добре дошли а не всички да са доброволци. То вярно повечето се държахме като добри познати а не трябва да е така.
                      За брифинг със състезателите си права че трябваше да има. Повечето не знаеха какво изобщо се случва. На Антон със сигурост му писна в един момент всеки да му задава въпроси за това и онова. Повечето се информираха на принципа на разваления телефон.
                      На мен като участник в клас Стандартен ми бе леко скучно мероприятието. Искаше ми се да погледам по големите класове но така бе разпокъсан графика и зоните бяха на растояние като "изгонени" че почти нищо не успях да видя. Както Близнака каза "няма състезание".
                      Незнам на кое състезание ще присъствам следващия път но да се надявам че организацията ще е по-добра.
                      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                      Дий Снайдер

Коментар

Ако мога да дам една препоръка за масовата зона . Това е мястото където става най голямата атракция и се събират всички зрители , а зоната беше така направена че не позволяваше да се види всичко . Можеше да го направите така - долу в ниското където е равно да е старта за трите класа - стандартен стартират всички , карат право нагоре и финишират на върха на дигата , модифициран стартират всички , но завиват на дясно и тръгват нагоре надлъжно по овразите , финал отново на върха на дигата , прото - старт от равното , десен завой , обратен ляв и нагоре напречно през овразите , финал отново на дигата . Така шоуто щеше да е пълно за публиката и фотографите щяха да имат възможност за снимане като в същото време щеше да е безопасно за всички . За масовата зона не нужно да се очертава цялото трасе със ленти , само трябваше да има широки ясно видими и маркирани врати и само по една ограничаваща лента за публиката . Получи се така че някой състезатели заради жребия се паднаха на трудни места или в най дългия коридор и по този начин бяха прецакани . Това е мое мнение и не ангажирам никого с него и го казвам като приятелски съвет , не искам да всявам раздори
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                          Препоръка!
                          Имаш право,в клас Стандартен ще се кара повече занапред .Макар в проведените досега състезания да имаше най-много зони за вас,пак беше малко .Ако в клас модифициран се премахне затвореното трасе,нещата ще станат много по-лесни в тази насока !

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                          1.Безопасността беше на много ниско ниво 2.Отварянето на зоните трябваше да бъде в два часови пояса-публика и фотолюбители се чудеха къде да отидат,като трасето беше много отдалечено.3.Съдиите не знаеха точно какво трябва и какво не.Трябваше да имат помощници и да можеха точно да обясняват какви са правилата.Аз лично съм доволен за себе си,но някои колеги бяха ощетени.Знам,че имате обективни причини да се оправдайте,като дъжд,време и липса на достатъчно компетентни колеги за съдии,но тези неща се очакваха.Надявам се,че в продължението на веригата тези неща няма да се допускат.
                          1.На някои места ,и то първия ден .
                          2.Ако бяхме отворили зоните по правилото "половината до обяд,другите следобяд " ,рискувахме да не ви стигне времето за преминаване през тях, а и спомни си на Разград оплакванията на Прототипите , и тук във форума после как не стигало времето .Да не говорим ,че ,ако не ви бяхме облекчили първите 3 зони заради дъжда и калта,щяхте да карате далеч повече в зона !
                          3.Съгласен съм донякъде,същото важи и за състезателите .

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                          Ако мога да дам една препоръка за масовата зона . Това е мястото където става най голямата атракция и се събират всички зрители , а зоната беше така направена че не позволяваше да се види всичко . Можеше да го направите така - долу в ниското където е равно да е старта за трите класа - стандартен стартират всички , карат право нагоре и финишират на върха на дигата , модифициран стартират всички , но завиват на дясно и тръгват нагоре надлъжно по овразите , финал отново на върха на дигата , прото - старт от равното , десен завой , обратен ляв и нагоре напречно през овразите , финал отново на дигата . Така шоуто щеше да е пълно за публиката и фотографите щяха да имат възможност за снимане като в същото време щеше да е безопасно за всички . За масовата зона не нужно да се очертава цялото трасе със ленти , само трябваше да има широки ясно видими и маркирани врати и само по една ограничаваща лента за публиката . Получи се така че някой състезатели заради жребия се паднаха на трудни места или в най дългия коридор и по този начин бяха прецакани . Това е мое мнение и не ангажирам никого с него и го казвам като приятелски съвет , не искам да всявам раздори
                          Харесвам препоръките , а не нападките
                          Стандартния нямаше да могат да изкачат половината от машините на най-стръмния участък/с агресивни гуми да,но те не бяха с такива /,иначе мислехме оттам да ги пускаме като вариант
                          Иначе наистина жребия прецака някои ,признавам ,че не беше добро попадение !
                          За другите два класа сме мислили такива варианти,но предпочетохме тези по опростените,защото се страхувахме от дъжда,да не провали всичко .
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение

Харесвам препоръките , а не нападките
                            Стандартния нямаше да могат да изкачат половината от машините на най-стръмния участък/с агресивни гуми да,но те не бяха с такива /,иначе мислехме оттам да ги пускаме като вариант
                            Иначе наистина жребия прецака някои ,признавам ,че не беше добро попадение !
                            За другите два класа сме мислили такива варианти,но предпочетохме тези по опростените,защото се страхувахме от дъжда,да не провали всичко .
                            Антоне , ти изкара стандартните че хич не могат да се движат , просто трябваше да ги пуснеш отдолу край камъните и да финишират горе на дигата , а модифициран и прото да бият овразите в дясно . Сега се получи така че стандарт и модифициран карах по около 10 секунди - прекалено е малко ... едно трасе с леки , средни и тежки препятствия от около 200 метра , всички от класа стартират заедно и който успее най правилно и бързо да се справи със терена финишира пръв . Така и ще можеш да се вместиш във времето , а и състезателите няма да са ощетени откъм място за стартиране .
                            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Не ,че не могат да се движат, а че нямат гуми,пък и съм го пробвал конкретното място лично
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X