Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отварям тема за критики и препоръки към организаторите на траялният шампионат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Отварям тема за критики и препоръки към организаторите на траялният шампионат

Тони аз пиша за първия ден,които беше най натоварен.Мисля,че ако беше разделено времето на две съдиите щяха да имат помощници а и за публиката да бъде по добре.Просто беше много разпокъсано,което и за вас не беше удобно да бягате непрестанно по зоните.Извинявам се ако съм засегнал някого,но това бе продиктувано с добри намерения.

Коментар

От: Отварям тема за критики и препоръки към организаторите на траялният шампионат

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
      Не ,че не могат да се движат, а че нямат гуми
      Аз имам предложение в стандартния клас да се разреши употребата на Кайман шарката.Тракторките и бутонките да си останат забранени.
      NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
      ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGI Y60 Преглед на мнение
        Аз имам предложение в стандартния клас да се разреши употребата на Кайман шарката.Тракторките и бутонките да си останат забранени.
        От трите състезания в този клас досега - Зверино и Разград (Ентусиаст) и сега това предложение и на мен ми се струва доста добро. Даже и аз стигнах до същия извод, забранени да са само тракторките и бутонките.

Правилникът за тази година обаче е фиксиран и сме обещали да не променяме правилата по време на сезона. Това ще се гласува и най-вероятно ще влезе от следващия сезон.

Коментар

Или по-скоро да се забрания MT-Sport шарката, тъй като ми направи впечатление, че моята удушена кашлица(витара) имаше предимство точно заради гумите..
          Дори го изкоментирахме с Антон преди масовата зона, докато си почиствах гумите..

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение

Правилникът за тази година обаче е фиксиран и сме обещали да не променяме правилата по време на сезона. Това ще се гласува и най-вероятно ще влезе от следващия сезон.
            Щом е за по-добро,не вярвам някой от състезателите да възрази.Ако трябва направи допитване и още на Лазарово да може да се кара с Кайман шарка.

Коментар

В такъв случай ще трябва да се простим с мераклии, които нямат нищо общо с офроуд-а и карат стокови машини.. Приятел спомена, че е съжалявал, че не се е записал, а кара обикновена витара..
              Не знам, трябва добре да се прецени..

Коментар

С риск да получа бан, едни съждения на нашия мил другар във фейсаhttps://www.facebook.com/vitan.vitanov.79
                Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Гошо ,знам ,че имаш Силвърстончета, а какво ще кажат собствениците на бутонки и тракторки ?
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Златарев Преглед на мнение
                    С риск да получа бан, едни съждения на нашия мил другар във фейсаhttps://www.facebook.com/vitan.vitanov.79
                    Много се смях ,разбира се ,че има и градивна критика !
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Щом е за по-добро,не вярвам някой от състезателите да възрази.Ако трябва направи допитване и още на Лазарово да може да се кара с Кайман шарка.
                      Засега няма да може да се кара

Коментар

Аз нямам против Каймана, но Каъмани а не SILVERSTONE

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan Hristov Преглед на мнение
                          Аз нямам против Каймана, но Каъмани а не SILVERSTONE
                          Tя шарката им е еднаква,друга тема е че Каймана е по-тежък и по-пластмасов
                          Щом организатора е преценил,че няма да се кара с такава шарка тази година,ще се съобразим с неговото решение.
                          Последно редактирано от GEORGI Y60; 16-04-14, 16:43.

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                            Тони аз пиша за първия ден,които беше най натоварен.Мисля,че ако беше разделено времето на две съдиите щяха да имат помощници а и за публиката да бъде по добре.Просто беше много разпокъсано,което и за вас не беше удобно да бягате непрестанно по зоните.Извинявам се ако съм засегнал някого,но това бе продиктувано с добри намерения.
                            Не си ме засегнал бай Матьо,затова е пусната темата !
                            Дразня се ,когато има злоба в постовете,а твоят не беше такъв !

Математика
                            В една зона 20 участника за колко контролно време трябваше да преминават и до колко да приключат ?

А пък по концентрирани зони една до друга никога не сме имали,даже и затвореното беше до тях .Не разбирам кое е разпокъсано !
                            Не гледайте миналата година,тогава за събота имахме за съботата едно затворено трасе за един клас цял ден ,две зони предиобяд само за няколко човека и две зони след обяд пак за тях .Разликата е огромна !
                            Последно редактирано от antiroad; 16-04-14, 17:02.
                            0887/400121 Антон Донев

Коментар

[QUOTE=GEORGI Y60;2481882]Tя шарката им е еднаква,друга тема е че Каймана е по-тежък и по-пластмасов
                              Щом организатора е преценил,че няма да се кара с такава шарка тази година,ще се съобразим с неговото решение.[/

Както решт организаторите и без това отивам за кеф.
                              И според мен Silverstone е много агресивна гума и не отстъпва на тракторки, бутонки а
                              те са в друг клас. Аз ако мога да си позволя такива гуми бих сменил класа.

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                                Не си ме засегнал бай Матьо,затова е пусната темата !
                                Дразня се ,когато има злоба в постовете,а твоят не беше такъв !

Математика
                                В една зона 20 участника за колко контролно време трябваше да преминават и до колко да приключат ?

А пък по концентрирани зони една до друга никога не сме имали,даже и затвореното беше до тях .Не разбирам кое е разпокъсано !
                                Не гледайте миналата година,тогава за събота имахме за съботата едно затворено трасе за един клас цял ден ,две зони предиобяд само за няколко човека и две зони след обяд пак за тях .Разликата е огромна !
                                Добре, казваш матиматика.
                                Сутринта освен затворената зона която се кара цял ден без прекъсване не знам защо, може да се отворят още четири зони.
                                Четиридесет участници по двадесет минути, делено на пет зони - 40х20=800:5=160мин.= два часа и четиридесет минути.
                                Това означава, че може при стартиране в 10,00 часа на четири зони плюс затворената да затвориш зоните в 13,00 часа.
                                Да дадеш половин час почивка на съдиите, защото и те са хора и имат физиологични нужди.
                                След обяд спокойно можеш да отвориш още толкова и да завършиш състезателния ден около 17,00 часа.
                                Относно затворената зона, преди обяд може да карат клас стандартен, през почивката организаторите да променят трасето а след обяд модифициран.
                                Това е моето виждане, но това става при стегната организация и правилно разпределени задачи от организаторите към полевите съдии.
                                Мисля, че не се заяждам в противен случай моля да бъда извинен .
                                Последно редактирано от ДСВ; 16-04-14, 18:08.
                                ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                                ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                                0896 846 246

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X