Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лазарово 4Х4 Екстрийм 2014, 10-11 май

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лазарово 4Х4 Екстрийм 2014, 10-11 май

И аз съм съглсен за масовия старт в клас стандарт.В Сливен беше същото положение,на мен ми се падна първи коридор които почваше с вада и неравности по цялото изкачване,а другите два коъридора бяха с глтко изкачване.На въпроса защо не е еднакво за всички ми одговориха,нали затова е жребея!

Коментар

Може ли да ми кажете имената на навигатора на Кията (113), че е записан грешно и да го поправя в класирането.

Коментар

Състезанието беше супер ,покарахме и си направихме кефа
        Както всички разбраха брифинг липсваше и дори повечето съдии нямаха информация от общо естество ,вярвам че това ще се излекува с време Имам един въпрос свързан с люлката на затвореното трасе. За какъв чеп е сложена и какъв и е смисълът по начина по който е изградена ? Минали години имаше прокопани трапове над който стоеше тази люлка а тази година ??? Отделно на това нямаше яснота как е правилно да се мине! Повечето отбори избираха да я заобиколят за да не губят време и с право. Защо въобще е сложена? Първия ден се била счупила и трябваше да се избикаля някво разстояние гьотере през лентите за да се кара на друга люлка - което си беше смешно от към организация ! Втория ден след като я минах съдията твърдеше че това не било минато и не се зачита (а не видях някъде да пише как се минава !!! В крайна сметка това е пълно безсмислие което или трябва да се направи кадърно или да го няма - затова пиша, а не заради неспечелените точки или изгубените 2-3 минути.

Коментар

Не знам уместно ли е , но искам да споделя - след всяко от последните състезания ми липсва видеото на Пламен Златарев и Таня Кълева.
          Присъствам , но не мога да видя всичко . Не омаловажавам в никакъв случай снимките и клиповете - те имат своята стойност и качество.На мен лично малко ми е разпиляно да ги търся във фейса, тук или други линкове. Предпочитам да си налея напитката и да гледам видеото - голям кеф.
          Може би сте ги поканили, може да са имали ангажименти , но ви предлагам всички да ги помолим да бъдат сред нас ,защото ни липсват като приятели и като професионалисти.
          Поздрави на всички .
          тел. за приятели по всяко време 0888 909394

Коментар

Първоначално публикуван от Анжела Боянова Преглед на мнение
            Не знам уместно ли е , но искам да споделя - след всяко от последните състезания ми липсва видеото на Пламен Златарев и Таня Кълева.
            Подкрепям!
            Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
            Стефан Арзатов

Коментар

Който иска да разгледа снимки и малко клипове, да търси в Facebook Нико Митов. Профила ми е публичен и всичко е видимо. Същото се отнася за YouTube, там пак се пиша по същия начин. Поздрави!
              Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.

Коментар

Първоначално публикуван от Нико Митов Преглед на мнение
                .... Facebook Нико Митов. Профила ми е публичен и всичко е видимо.....
                Не е публичен, виждат се само снимката на профила и на корицата.
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Анжела Боянова Преглед на мнение
                  Присъствам , но не мога да видя всичко . Не омаловажавам в никакъв случай снимките и клиповете - те имат своята стойност и качество.На мен лично малко ми е разпиляно да ги търся във фейса, тук или други линкове. Предпочитам да си налея напитката и да гледам видеото - голям кеф.
                  Може би сте ги поканили, може да са имали ангажименти , но ви предлагам всички да ги помолим да бъдат сред нас ,защото ни липсват като приятели и като професионалисти.
                  Поздрави на всички .
                  Молби и метани не са нужни!Плащания ,командировки и други глупости не са нужни.Отговарям за себе си
                  1.На Сливен- не съм ходил и няма да отида - имам лични причини за това!
                  2.На Варна-има много празнични мероприятия през тези дни в града ни просто няма как да отсъствам няколко дни.Иначе ми се ходи!
                  3.Сега за Лазарово.Първото ми състезание , което снимах беше там в далечната 2008 г.Там нямам пропуснато състезание,близо ми е ,снимам с две камери!За съжаление тази година състезанието съвпадна с републиканските училищни финали по волейбол във Варна,където участваше синът ми в отбора на училището ,където съм учил и аз.През тази година имаше 100 годишен юбилей и дълго се колебаех къде , но сантиментите надделяха.Е , поне имаше защо,нашите станаха бронзови медалисти, успех който едва ли ще се повтори скоро!
                  Та така.Всякакви опити за комерсиализане на снимането на този тип състезания е обречено на неуспех.Снимането за пари и на статив не става,трябва хъс и желание!
                  Последно редактирано от Стоян Францов; 13-05-14, 14:38.
                  Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                  Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Пламен и Таня дори май не присъстваха. Аз поне не ги видях, че да ги поздравя...
                    Ясно, писал си междувременно.
                    Радвам се, че това са причините
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Пламене, ще се радвам ако имаш възможност да дойдеш на някое от другите състезания. Тази година само Краси от гара Елин Пелин беше, но тепърва ще трябва да ми даде материалите и да ги обработя.

Коментар

Здравейте колеги,от доста години ходя да гледам състезанията по офроуд.Тази година на Лазарово благодарение на приятели имах възможност да участвам като навигатор.От 2008г. досега състезанието в Лазарово претърпя огромно развитие.Лично на мен състезанието много ми хареса и преживяването беше страхотно.По отношение на масовата зона щом е решил организатора да я има значи така е правилно. За нас трасето също не беше лесно щом ни гръмна аербега,но каквото -такова.https://www.facebook.com/photo.php?v...75428046311745
                        Последно редактирано от Явор Б; 13-05-14, 16:32.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                          Открих едно клипче:

Ще намерите още клипчета, но първо трябва да ги кача Масовия старт има и продължение ...

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Златарев Преглед на мнение
                            Молби и метани не са нужни!Плащания ,командировки и други глупости не са нужни.Отговарям за себе си
                            1.На Сливен- не съм ходил и няма да отида - имам лични причини за това!
                            2.На Варна-има много празнични мероприятия през тези дни в града ни просто няма как да отсъствам няколко дни.Иначе ми се ходи!
                            3.Сега за Лазарово.Първото ми състезание , което снимах беше там в далечната 2008 г.Там нямам пропуснато състезание,близо ми е ,снимам с две камери!За съжаление тази година състезанието съвпадна с републиканските училищни финали по волейбол във Варна,където участваше синът ми в отбора на училището ,където съм учил и аз.През тази година имаше 100 годишен юбилей и дълго се колебаех къде , но сантиментите надделяха.Е , поне имаше защо,нашите станаха бронзови медалисти, успех който едва ли ще се повтори скоро!
                            Та така.Всякакви опити за комерсиализане на снимането на този тип състезания е обречено на неуспех.Снимането за пари и на статив не става,трябва хъс и желание!
                            Да не сме те обидили нещо ?
                            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Масовия старт клас стандартен с продължението:
                              http://vbox7.com/play:8d6e2869de

Коментар

Пилота на екипаж 106 на война като на война

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X