Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лазарово 4Х4 Екстрийм 2014, 10-11 май

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лазарово 4Х4 Екстрийм 2014, 10-11 май

Това е нещо ново ,но кото идея за номерата ми харесва

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
      Участници в клас Модифициран и Прототип ще си запазят номера от Сливен. На новите ще дадем останалите номера . На другите състезания също ще се запазва номера. Така през цялата година екипажа ще си има един и същи номер.
      Това ще важи само за Прототип. Модифициран ще си теглят номерата с жребий.
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

За клас Модифициран, ще има ли бонус точки за първите трима в зона?
        ТЛК-120 Николай Колев
        0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
          За клас Модифициран, ще има ли бонус точки за първите трима в зона?
          За Модифициран ще има бонус за първите двама в зоните. Затвореното трасе ще се кара по жребий, и по тази причина няма да може да се запазят номерата от Сливен за този клас. Аз бях забравил за затвореното трасе.

Така че, да поясня: в 10:00 се отварят зоните за Стандартен и Модифициран и те ще останат отворени през целия ден. В 10:00 се дава старт и на затвореното трасе. Първо през него минават клас Стандартен и след това Модифициран по жребий. Междувременно всеки може да кара и на зони, като трябва да се съобразява със реда си в затвореното трасе.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
            За Модифициран ще има бонус за първите двама в зоните. Затвореното трасе ще се кара по жребий, и по тази причина няма да може да се запазят номерата от Сливен за този клас. Аз бях забравил за затвореното трасе.

Така че, да поясня: в 10:00 се отварят зоните за Стандартен и Модифициран и те ще останат отворени през целия ден. В 10:00 се дава старт и на затвореното трасе. Първо през него минават клас Стандартен и след това Модифициран по жребий. Междувременно всеки може да кара и на зони, като трябва да се съобразява със реда си в затвореното трасе.
            Те това се казва работа старт като за бързаци като нас ,Браво за решението бързо по зоните и газ на затвореното е зависи от жребия това е супер дано пак не висим по зоните и да чакаме един прото един моди добре сте го замислили. иначе регатата в Варна като за първи ден изкърти ..............

Коментар

Абе какво става с моя приятел Кирчо от Видин.Що не се записваш бе.Хайде Кире стяга се.С теб шоуто ще е много по голямо.Само една ли Газка ще кара в Лазарово.Ще те чакаме братле.Поздрави ОГИ.

Коментар

Не, Чичо Оги, докато не направя новата Газка, няма да карам/С едно изключение/, а и Трофито ми е по на сърце.
                Споко, Газките са ДВЕ - Ти и Коста, а , аз съм най-големият ви фен и помощник за всичко на Лазарово.

Коментар

Днес се разхождах из архива ми от снимки и ето на какво попаднах:

Към морския вълк - открий разликите
                  Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                  УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                  Времето е ценно, само ако не бързаш.
                  0889623098

Коментар

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение

Към морския вълк - открий разликите
                    Разликата според мен е в цената.

Коментар

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение

Това ако не се лъжа от рекичката при Дебелец на състезанието на Лагадов Трявна 2011 а жълтия колан дето дърпа това нещо е нашия от Дефендъра на Младен.

Коментар

Здравейте! Моля да бъда записан за състезанията в Лазарово на 10-11 май, в клас Стандартен. Владимир Христов, София, Опел Фронтера.
                        Благодаря Ви!

Коментар

По време на състезанието, в непосредствена близост до трасето, в края на селото ще се проведат пейнтбол-битки. Организаторите разполагат с оборудване под наем за два отбора по 20 човека. Може разбира се и да се играе със свое такова, но топчетата трябва да са закупени от тях. Третата световна наближава! Трябва да тренираме!
                          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                            ..... в края на селото ще се проведат пейнтбол-битки....
                            Дано да са приятелски настроени.

По отношение на лагеруването на палатки, освен зелени поляни, синьо небе и време според сезона ще има ли някакви удобства или всичко да си носим?
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Време е да се запишем и ние:

Чавдар Владимиров-Мехмед Мехмедов ,прототип,Нова Черна-Кубрат
                              /Спонсорирани от Приятели!!!/Имало и добри хора в България,в частност в Русе!
                              Чавдар Владимиров
                              0887/912075
                              Ленд Ровър Диско 1
                              Самуад в проект

Коментар

Георги Георгиев-Кръстан Георгиев- Нисан Патрол -София -клас модифициран
                                0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X