Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Участие на български екипажи на Европейския траялен шампионат в Словакия /2-3.08/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Участие на български екипажи на Европейския траялен шампионат в Словакия /2-3.08/

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
    А паяка нещо не го виждам.Сложили сме го на плаката и хората ще очакват да го видят.
    Споко другарю Исаев,там сме...,не знам с кой навигатор ще съм само !

Коментар

От: Участие на български екипажи на Европейския траялен шампионат в Словакия /2-3.08/

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
      Споко другарю Исаев,там сме...,не знам с кой навигатор ще съм само !
      За какво ти е навигатор.На Евротраяла само тежи.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
        За какво ти е навигатор.На Евротраяла само тежи.
        Първият път ще е така с навигатор а псле може и без ......!

Коментар

Със Самурая по ред причини нещата вървят сложно. Искам да го тествам на Ивански и дано да се справим, че всичко му е разглобено в момента. Основните проблеми вече имат решение, но за Ивански времето много ни притиска.

Вече имам 2 перманентни блокажа. Единият е пресен пресен, произведен днес от Жоро. Другият, който бях подготвил се оказа, че е видял много зор, заварките са спукани, даже успях да то разглобя и Жоро ще го направи резервен.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
            Със Самурая по ред причини нещата вървят сложно. Искам да го тествам на Ивански и дано да се справим, че всичко му е разглобено в момента. Основните проблеми вече имат решение, но за Ивански времето много ни притиска.

Вече имам 2 перманентни блокажа. Единият е пресен пресен, произведен днес от Жоро. Другият, който бях подготвил се оказа, че е видял много зор, заварките са спукани, даже успях да то разглобя и Жоро ще го направи резервен.
            Аз също се боря със 'стари трвми' и скоро очаквам да пристигнат новият ми комплект гуми,които ще сложа на оригиналните джанти за спайдера та да си дойде всичко на мястото.Има и други причини за моментната ни пауза с тренировките но това са други натоварващи теми,извън офроуд средите свързани с работната,изтормозена от некадърни служители и "закони" среда.

Коментар

Най-важните моменти в подготовката са завършени, т.е. вече имам кола, която до голяма степен става за клас Стандартен и вече е съвсем сигурно, че ще се ходи с нея.

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
              Ще бъде подготвена по следния начин:

1. клетка (изпълнено)
              2. спортни седалки с широки 4-точкови колани (изпълнено)

3. гуми около 73-74 см. - Insa Turbo 205/80/16 с джанти от Хънтър - (изпълнено)
              5. обиците са по-дълги с 5 см. (изпълнено)
              6. предавателно число на диференциалите 5.125, на оригиналните мостове от Самурая са сложени корона и пиньон от Витара (изпълнено)
              7. отзад ще е със заварен мост поради липса на средства за твърд блокаж (изпълнено)
              8. отпред евентуално с Lock Right LSD, ако има средства за това - (отпада)
              9. задната врата и всички стъкла, ще бъдат махнати и ще има защитна мрежа на вратите (тествано)
              10. Бавна раздатка с предавателно число 4.16 (изпълнено)
              11. ще сложим резервоара в задната част на купето, като той трябва да бъде затворен е метална кутия (алуминиев сандък или нещо подобно)
              12. нови амортисьори, пак ако има средства - от най-евтините
              13. смяна на всички тампони по окачването - донякъде
              14. керамична добавка Zanox, за да може при наклони да компенсира липсата на масло - вече не ги внасят и ще сложа друга
              15. ключ-маса
              Седмицата м/у 9 и 13-ти ще попълня и подам заявките. Илияне, трябва да попълниш формулярите от: http://www.eurotrial.sk/en/registration и да ги пратим заедно.
              Последно редактирано от Стоян Францов; 23-07-14, 09:07.

Коментар

Кога да се чуем за да уточним изпращането на заявките и други подробности свързани с Евро траял 2014 ?

Коментар

https://www.facebook.com/zuzana.stri...8037493&type=1 - ето един албум от траял в Словакия. Само като информация.

Следващия понеделник. Ти попълни формулярите дотогава.

Коментар

Записахте ли се вече?

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                      Записахте ли се вече?
                      Ще изчакам и тази седмица. В момента нямам навигатор за там и има вероятност да карам без. Но нека мине Ивански и ще преценя. След промяната мисля да пътувам още от 27-ми юли. Приемам всякаква помощ относно пътуването - машина за теглене, гориво и каквото и да е. Всичко ми е на въздух, но няма грижа, ако ще и на ход да е ще ида.

Коментар

Моята заявка за Словакия вече е подадена. Екипажът също е ясен.

Стоян Францов / Асен Иванов; Сузуки Малкото Тракторче; клас Стандартен

Илияне, подготви документите и за теб.

Както знаете всяка нация си има отделено къмпинг място с захранване и т.н. Искам да помоля всички, които са сигурни, че ще идват да ми пишат тук или на съобщение. Трябва да пратя бройка на хора, превозни средства и каравани за да ни предвидят достатъчно място в лагера.

Коментар

http://zuzuu77.rajce.idnes.cz/2.pret...10.-11.5.2014/ - Един албум от състезание на трасето, голяма част от препятствията ще се ползват и на Евротраяла.

Коментар

Ето това ще е трасето:

Коментар

Конкуренцията от Италия, много обръщливи нещо:

Коментар

Програмата за Евротраял 2014 Словакия

Понеделник 28.07
                                отваряне на лагера

Вторник 29.07
                                разглеждане на забележителности и свободни занимания

Сряда 30.07

технически преглед

Четвъртък 31.07

технически преглед

Петък 01.08
                                технически преглед (само за тези, който не са покрили изискванията на прегледите предните 2 дни)
                                15:00 - официално откриване и парад на участниците
                                вечерта - весела част

Събота 02.08
                                състезателен ден 1
                                вечерта - весела част

Неделя 03.08
                                състезателен ден 2
                                вечерта - нараждаване

Илияне, забележи, че джиповете трябва да са на преглед в сряда!
                                Последно редактирано от Стоян Францов; 06-07-14, 10:43.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X