Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Участие на български екипажи на Европейския траялен шампионат в Словакия /2-3.08/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Участие на български екипажи на Европейския траялен шампионат в Словакия /2-3.08/

То не е лошо да се помисли за някаква комбинация от желаещи за зяпане.Едва ли ще имам възможност,но желание мисля ,че всеки ще има.
    Примерно пътуване с микробус /автобус /,там се спи на палатки,добре е да напишете какви разходи ще има ./към Стоян и Илиян /
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

От: Участие на български екипажи на Европейския траялен шампионат в Словакия /2-3.08/

Разстоянието от София до Жилина е около 1200 км. и се взима за 14 часа. С платформи ще иде над 20 часа. Минава се през Сърбия, Унгария и се влиза в Словакия (София - Белград - Будапеща - Братислава - Жилина). Аз съм минавал Братислава - Жилина, магистрала без никакви проблеми, през Сърбия пътя също е добре познат, след Ниш е магистрала. В Унгария не съм бил, но и там доколкото знам е магистрала.

Спането е на палатков лагер, всичко е добре организирано. За зяпачите не се плаща нищо, но е хубаво да се регистрират като журналисти, за да имат достъп до всичко. Палатковият лагер отваря една седмица преди самото състезание и приключва един ден след него. Състезанието е само 2 дни, но техническите прегледи започват от 27.07, в петъка преди състезанието има и тестове каране за всеки клас, може да се пробват няколко специлано направени за тестове зони, даже май определени екипажи ги карат да минат тези тестови зони за да се види дали стават

Таксата за участие включва и храна, но в Словакия храната не е скъпа , а има и едно място "Домът на мечката", където са наши хора и ще идем да пробваме еленско и сливовица.

Коментар

При добро желание мажем да отидем 7човека с Т4ката(тази с която си влача платформата).На Сливен ще говорим по сериозно за тия неща.

Коментар

Да раздвижа малко темата. Вече имам машината за Евротраял-а, така че първият участник вече е ясен. Ще бъдем в клас Стандартен, който за мен си е доста сериозно предизвикателство. Колата ще бъде във вида от снимката (веждите са сменени вече и гумите не са тези, а изтъркани аспиринчета). Бюджетът ще е доста ограничен и основно ще се наблегне на безопасността, пък за другото, ако има средства. Колата е в приличен вид - има да се сменят каре на кормилния прът, да се направи да работи добре на бензин (в момента работи добре само на газ), кабели, свещи и т.н.

Ще бъде подготвена по следния начин:

1. клетка (изпълнено)
          2. спортни седалки с широки 4-точкови колани (изпълнено)

3. гуми около 73-74 см. (225/75/16 БФ МТ или 31/10.5/16 Silverstone). Имам обърнати джанти от Хънтър и ще ползвам тях.
          4. няма да има брони (изпълнено)
          5. обиците са по-дълги с 5 см. (изпълнено)
          6. предавателно число на диференциалите 5.125, на оригиналните мостове от Самурая са сложени корона и пиньон от Витара (изпълнено)
          7. отзад ще е със заварен мост поради липса на средства за твърд блокаж
          8. отпред евентуално с Lock Right LSD, ако има средства за това
          9. задната врата и всички стъкла, ще бъдат махнати и ще има защитна мрежа на вратите (тествано)
          10. евентуално ще сложим резервоара в задната част на купето, като той трябва да бъде затворен е метална кутия (алуминиев сандък или нещо подобно)
          11. нови амортисьори, пак ако има средства
          12. смяна на всички тампони по окачването
          13. керамична добавка Zanox, за да може при наклони да компенсира липсата на масло - вече не ги внасят и ще сложа друга
          14. ключ-маса

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1981956_10152301949188699_722889963_n.jpg
Прегледи:1
Размер:45.5 КБ
ID:5574392

Име:21392477884290359_2.jpg
Размер:79.9 КБ
ID:5574393

За който се интересува, всички тези промени са в правилата за клас Стандартен, и са почти максималното позволено. Като добавка може да се сменя двигател с друг 4-ри цилиндров, например от Витара и да се променя предавателното отношение или да се сменят скоростната кутия и раздатката (аз няма да го правя на този етап).

По изпълнението на точките приемам всякаква помощ - съвети, части и материали, помощ в работата и т.н.
          Последно редактирано от Стоян Францов; 02-05-14, 11:02.

Коментар

Понеже пишеш,че приемаш съвети.Смени раздатката с бавна.От опит знам,че разликата е огромна.
            Чавдар Владимиров
            0887/912075
            Ленд Ровър Диско 1
            Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
              Понеже пишеш,че приемаш съвети.Смени раздатката с бавна.От опит знам,че разликата е огромна.
              С удоволствие бих я сменил и без това вие, но ми е извън бюджета т.е. само ако е подарък мога в момента.

Пускам 2 албума от трасето:

http://zuzuu77.rajce.idnes.cz/MSR_Of...5.2012_1.cast/

http://zuzuu77.rajce.idnes.cz/MSR_Of...5.2012_2.cast/

Общо взето преобладават камъните

Коментар

Имаш бавна раздатка за Самурай,но с условие да ми я върнеш след състезанието.
                Чавдар Владимиров
                0887/912075
                Ленд Ровър Диско 1
                Самуад в проект

Коментар

Смени мястото на предните обици.Сложи ги в задната част на листа.Монтажа е елементарен.

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                    Имаш бавна раздатка за Самурай,но с условие да ми я върнеш след състезанието.
                    Мерси Чаро, ще се възползвам.

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
                    Смени мястото на предните обици.Сложи ги в задната част на листа.Монтажа е елементарен.
                    Онези са се светнали, че точно това ще искаме да направим и са го забранили вече.

Коментар

Исках да се включа, но понеже днес е благовец ще се въздържа за утре
                      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                        Исках да се включа, но понеже днес е благовец ще се въздържа за утре
                        Усещам, че ще се бъзикаш пак

Коментар

Стояне свиркай! Мога да помагам и аз с работа или части

Коментар

Браво Стоянчо,няма лабаво....Евро траяла ще е факт,сериозен си браво
                            Ставаме двама...сериозни за участие в Евро траял 2014,очаквам и други.

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                              Браво Стоянчо,няма лабаво....Евро траяла ще е факт,сериозен си браво
                              Ставаме двама...сериозни за участие в Евро траял 2014,очаквам и други.
                              Нещо нанагорно взе да ми идва, но съм казал, че ще ида

Като и ти вече си сигурен да представим машината. Yellow Spider в клас Прототип. Довършва се в Русе, и трябва да се появи на Сливен

Име:1004965_455773957856703_686801358_n.jpg
Размер:84.7 КБ
ID:5574656

Име:1619435_455774521189980_1353556378_n.jpg
Размер:91.1 КБ
ID:5574657

Име:1660596_455218484578917_817849964_n.jpg
Размер:122.1 КБ
ID:5574654

Име:1620643_455227314578034_402799839_n.jpg
Размер:83.3 КБ
ID:5574655

Име:1620682_455779814522784_49795989_n.jpg
Размер:157.2 КБ
ID:5574658

Име:1979738_10202062502229487_2010153664_n.jpg
Размер:74.4 КБ
ID:5574659
                              Последно редактирано от Стоян Францов; 27-03-14, 08:47.

Коментар

Това вече е сериозна заявка за участие и добро представяне. Твоето с този Самурай , който е в процес на правене идва малко несериозно. С дългия списък от точки.И за да не си мислиш , че се заяждам ще ти стискам палци и ще следя представянето ти в Европа. Преди това няма да е лошо да го покараш тук на някое с-е за да не го возиш напразно до там. А времето ти е доста ограничено ,а точките много. Мен ме притеснява Една от тях. Сигурно и ти се сещаш коя е. За Самурай нямам части , но за Витара мога да ти съдействам. Имам джанти 15/8 и 15/10 с -44 Ет мога да ти ги заема ако ти вършат работа.
                                0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X