Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
    Та след като видях записването за сливен за новия сезон имам една молба към всички организатори.
    Считано от днес да се впише като заявка
    1.Асен Иванов Видин Христов Heavy bone racing ще участваме на всички.Днес успешно подредихме бюджет такаче да може да се участва на всички мероприятия.
    Ако някой от организаторите дадат сметки то таксите ще бъдат преведени по сметка до 2 дни.
    Възможно е записване на още един екипаж от клуба.
    Пожелавам на всички успешна година
    Браво! аз пожелавам на всеки който е ришил да участва в оффроуд състезание тази година,да е като теб

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
      Браво! аз пожелавам на всеки който е ришил да участва в оффроуд състезание тази година,да е като теб
      Илияне аз лично уважавам труда на абсолютно всеки човек.За мен е чест да участвам.Състезанията ги виждам като среща с приятели и голяма доза каране.За което съм благодарен на вас ОРГАНИЗАТОРИТЕ.Благодаря
      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Асенчо май се е преобогатил тия дни

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
          Асенчо май се е преобогатил тия дни
          Не Светльо просто с видин се разбрахме как ще се процедира и какво ще правим през годината.За мен лично за да се отиде на дадено състезание е преди и след това мизерия.Лишения и прочие което не е само при мен.Но като имам кола която става само за това какво да правя.Скъпи ремонти и подобрения не правя защото няма от каде.Ти сам знаеш какви пари искарва един монтьор.

Коментар

Не Светльо просто с видин се разбрахме как ще се процедира и какво ще правим през годината.За мен лично за да се отиде на дадено състезание е преди и след това мизерия.Лишения и прочие което не е само при мен.Но като имам кола която става само за това какво да правя.Скъпи ремонти и подобрения не правя защото няма от каде.Ти сам знаеш какви пари искарва един монтьор.
            Именно

Коментар

Молба към организаторите на шампионата:
              Сложете календара на състезанията на първа страница, в самото начало на темата. По-лесно ще е за всички, които се интересуват. Защото наистина за участниците трябва сериозно планиране - финанси, работно време, отпуски, и т.н. Важно е и за зрителите, с влизането в темата ще са наясно "кога и къде", няма нужда да четат всичко до край. Щото темата ще "набъбне" много, то е ясно.
              Заговори се и за 6-то състезание от шампионата, в Русе. Дай боже да стане!
              Нашият екипаж за сега има сериозно намерение да участва на всички състезания, живот и здраве /оказа се, че с котви, лебедки и дерета се справяме по-добре, отколкото с ГПС и азимути, тяхната м@ма/ Дано Витарата издържи!
              Успех на всички!
              Георги Донев, 0889 437 687
              Nissan Patrol Y60

Коментар

жоро не се оплаквай от азимута. на шуменското 2 пъти те докара до нас сещаш се къде.

Коментар

не разбирам за какви Азимути говорите.нло нека ако има трасе в русе да се направи както са другите да има време от едно до друго

Коментар

не разбирам за какви Азимути говорите.нло нека ако има трасе в русе да се направи както са другите да има време от едно до друго
                    Има предвид, че яко се загубиха на азимутите и затова ще наблегне на траяла

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                      Има предвид, че яко се загубиха на азимутите и затова ще наблегне на траяла
                      Точно за това става въпрос!
                      Георги Донев, 0889 437 687
                      Nissan Patrol Y60

Коментар

Аз имам някалко въпроса относно правилника но другата тема е заключена .Относно наказанието от 100т за умишлено променяне на трасето това значи ли че мога да си местя колчета,ленти,врати и т.н.т за глоба от сто точки? Миналата година на Разград в зоната с Евротраяла Жоро не ми разреши за карам 5та ми последна врата защото при захода ми примерно за 3та съм бутнал едното колче на тази врата която не ми е на ред.Гледам ,че сега няма забрана за това (не знам дали и тогава е имало но който не чете така е)

Коментар

Аз имам някалко въпроса относно правилника но другата тема е заключена .Относно наказанието от 100т за умишлено променяне на трасето това значи ли че мога да си местя колчета,ленти,врати и т.н.т за глоба от сто точки? Миналата година на Разград в зоната с Евротраяла Жоро не ми разреши за карам 5та ми последна врата защото при захода ми примерно за 3та съм бутнал едното колче на тази врата която не ми е на ред.Гледам ,че сега няма забрана за това (не знам дали и тогава е имало но който не чете така е)
                          Получаваш наказание и трасето се възстановява както си е било, не може да го променяш. В Евротраял зоната за да преминеш през дадена врата при захода ти към нея тя трябва да си е на мястото - "Вратата се счита за премината, ако колчетата и при подход към вратата са на мястото си, цялата машината премине вратата движейки се напред и след това колчетата останат здрави и на мястото си".

Ако пък събориш колче докато преминаваш дадена врата в такава или друга зона сега ще се печелят половината от предвидените точки.

Коментар

Относно наказанието от 100т за умишлено променяне на трасето това значи ли че мога да си местя колчета,ленти,врати и т.н.т за глоба от сто точки?
                            Това е за навигаторите,които "неволно" местеха лентата,като виждаха,че джипът може да я скъса.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                              Това е за навигаторите,които "неволно" местеха лентата,като виждаха,че джипът може да я скъса.

Не не друго има в предвид Светльо.Ако при преминаване на 3-та врата без да искаш си бутнал колче от 5-та тя се водеше като бутната и неможеше да се премине и най много да вземеш 4-та и си дотам.Сега това по същия начин ли ще е или ще се промени?
                              Последно редактирано от ДиДжейДавел; 12-02-14, 23:38. Причина: до

Коментар

Не не друго има в предвид Светльо.Ако при преминаване на 3-та врата без да искаш си бутнал колче от 5-та тя се водеше като бутната и неможеше да се премине и най много да вземеш 4-та и си дотам.Сега това по същия начин ли ще е или ще се промени?
                                Да, по същия начин е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X