Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За или против изискванията за БЕЗОПАСНОСТ в клас Експерт

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: За или против изискванията за БЕЗОПАСНОСТ в клас Експерт

    Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
    Напротив ние работим по безопасността на трасетата и затова изискванията не са толкова високи(като за Х5). При нас търкалянията не са с 100км/ч а с 10км/ч, затова и изискванията са минимални, но все пак трябва да ги има. Нашите изисквания са на нивото, дори под нивото на санитарния минимум. Даже ми е неудобно да го казвам на човек, като теб, минавал техн. прегледи на най-големите международни състезания.
    Много държа на мнението на АТАНАС ДЕЛЕВ (ROCKY) като един от хората пострал от този тип състезания.С кола оборудвана с ВРАТИ,ПЛЪТЕН ТАВАНА,РОЛБАРИ,ПЛЪТЕН ПОД.НО пак претърпя операция.Да се каже всичко.
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

    Коментар


    • #17
      От: За или против изискванията за БЕЗОПАСНОСТ в клас Експерт

      Днес, след като имах възможност да видя на живо какво е евро таял мисля,че е много важно да си обезопасите възможно по скоро
      състезателните коли каквито и да са те.За тия 3/три/ дена в Италия видях над 10/15 преобръщания,а съм сигурен че е имало и най-малко още толкова които нямах възможност да видя защото състезанието протичаше едновременно в 12 зони/може и да бъркам с 1/ а само чувах някакви трясъци на метални тръби от търкалящи се коли по скали и нагъната ламарина .Спорта е опасен, повярвайте нагледах се на уплашени състезатели и ако нямаше такива мерки за безопасност щеше да има тежки инциденти.
      помислете и за друго че за да има прогрес в българския таял трябва да сме обезопасени колкото е възможно повече за да могат организаторите да се отпуснат малко повече да са по смели с подготовката на трасета или зони да имат желанието да ни затруднят, а те сега внимават много точно по тази причина.
      А повярвайте ми има още много да се развиваме в траялните състезания, на такива невероятни места се качиха хората с колите си,че аз пълзейки не мога да се докопам
      а те с колите си и си представете и през врати трябва да минават да внимават и за колчета и т.н.
      Аз вече съм взел мерки и има още доста на които трябва да отговорим в последствие

      Коментар


      • #18
        От: За или против изискванията за БЕЗОПАСНОСТ в клас Експерт

        Анкетата вече си свърши работата и я заключвам.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X