Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
    п.п. Ако някой няма машина,ще се прежаля и ще му дам мойта,макар,че е след основен ремонт.Поне трето място му е вързано.

Радо, аз имам желание да я разработя на сливенския траял че моята я строших на Николово. Бещавам ти

първото място
    ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

Коментар

Тони, видя колко беше тясно трасето в Русе, видя и колко време се губи за маневри, вместо да се преодоляват препятствията, и да се доказваме кой е по-проходим. Правете такова трасе което да мери проходимост, а не скорост или маневреност.
      Миналата година беше долу-горе така, аз бях доволен от съчетанието на трудни елементи, и преходите между тях.
      А големия брой джипове стигнали до финала е показател за мислене при правене на трасето, не като бай ти Матя... Голям кеф за състезателите е да видят карирания флаг, а не да им извикат, че е свършило времето, и да освободят трасето.

Ако си спомняш-миналата година говорихме да направите класирането по точки, а не за време, тогава каза, че вече било късно, но за догодина ще го имаш предвид.

Изобщо, според мен при траял времето не трябва да има никакво значение. Освен като максимално време за преминаване, или като втори или дори трети критерий за определяне на победител при еднакви точки. По-правилно според мен, при еднакви точки победителя да е този с по-малките гуми, и чак, ако и тогава имаме равенство-да играе времето. То при гумите може да се въведе и допълнителен критерий-който е с по-малко агресивен грайфер-той да печели.

Офроуда е малко встрани от традиционните моторни спортове.
      То нали затова сме OFF...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
        Тоест, ще има разклонения по трасето ли?
        Екстремите при Хоби могат да се заобикалят, ще си има с лента ограден коридор за зобикаляне, всеки екстрем ще носи допълнителни точки, по правилник 100 точки. Състезател влязъл в екстрема може да прецени, че не може да го преодолее и да се върне и заобиколи. Екстремите на състезанията от тоя тип досега са били по 5-6. Правили сме и препятствия за майторско преминаване - като люлка, колеен мост, спускане по трупи и тези препятствия също носят бонус точки - 35 Все интересни неща. Може да видиш клиповете от Зверино - как се преминава по люлката примерно.

Вижте и правилника, това за което говори Кольо вече го има измислено и тествано два пъти на Зверино и един път на Хобито на Лазарово, а относно тесните трасета, да не бива да са прекалено тесни.

Днес доста хора се записаха, само така не го жалете Тони, а се записвайте - ето го последния списък:

клас Експерт

1. Борислав Борисов / неизвестен - Васко-Румънеца, Русе
        2. Асен Иванов / Видин Христов - First Dead Heavy bone racing team София, Сузуки Картинг
        3. Илиян Илиев / Мирослав Иванов - Team Green Mаgic, Разград
        4. Светлин Димитров / неизвестен - OFFROAD TALASYM TEAM, Видин
        5. Здравко Дамянов / Цоньо Христов, Сузуки Витара, Плевен
        6. Иван Калпачки/Светослав Ушагелов, Сузуки Витара, Говедарци
        7. Пламен Исаев / неизвестен , Сузуки Самурай, Горна Оряховица
        8. Валентин Димитров / Йордан Йорданов, Прототип, Велико Търново
        9. Николай Колев / неизвестен, Сузуки Витара, Шумен
        10. Чавдар Владимиров / Мехмед Мехмедов, Дайхатцу Роки Прототип, Нова Черна

клас Хоби

1. Огнян Георгиев / Ангел Попов - ГАЗ 69, Самоков
        2. Десислав Добрев / Динко Николаев - Сузуки Витара, Стралджа
        3. Красимир Митрушев / неизвестен - Сузуки Витара, Казанлък
        Последно редактирано от Стоян Францов; 18-03-13, 21:29.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов (g_gosho) Преглед на мнение
          Екстремите при Хоби могат да се заобикалят, ще си има с лента ограден коридор за зобикаляне, всеки екстрем ще носи допълнителни точки, по правилник 100 точки. Състезател влязъл в екстрема може да прецени, че не може да го преодолее и да се върне и заобиколи. Екстремите на състезанията от тоя тип досега са били по 5-6. Правили сме и препятствия за майторско преминаване - като люлка, колеен мост, спискане по трупи и тези препятствия също носят бонус точки - 35 Все интересни неща. Може да видиш клиповете от Зверино - как се преминава по люлката примерно.
          Започвам да се шашкам..И ще ви бием двамата с Колето ако прекалявате спрепятствията..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
            Започвам да се шашкам..И ще ви бием двамата с Колето ако прекалявате спрепятствията..
            Няма страшно - екстремите за Хоби няма да са много трудни, предполагам, че ще се ползват трудните елементи от миналата година. Зеленият самолет на чичо Оги ги премина миналата година всичките и на Лазарово и на Зверино

Коментар

А бе Десо ,трасето за хобито ще го правим с нашите скромни Витарки
              За експерта Тим Камерън 38 видеоклипаTim Cameron Showtime Buggy и
              Джордан Танер5:28 JORDAN TANNER SCREAMIN 2 2011 COMPILATION VIDEOот MadRam11 482,600 показвания се караха кой да си даде машината ,да правим зоните

...малко за надъхване...
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                А бе Десо ,трасето за хобито ще го правим с нашите скромни Витарки
                За експерта Тим Камерън 38 видеоклипаTim Cameron Showtime Buggy и
                Джордан Танер5:28 JORDAN TANNER SCREAMIN 2 2011 COMPILATION VIDEOот MadRam11 482,600 показвания се караха кой да си даде машината ,да правим зоните

...малко за надъхване...
                Искаш да кажеш - сериозен трял?

Като знам миналата година какво беше, и като знам колко си отворен от към идеи - зеленото чудо ще му е мъка(green magic)

Бат Радо, ако има плакати, дай да лепам..

Коментар

Десо ,плакати още няма,това са примерни скици на батко ти Радо
                  А на плаката задължително ще позира чичо ти Матьо/поне част от него/ .Мисля ,че всеки ще се съгласи ,че му го дължим!
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

Направете плакатите по скоро,за да не стане като миналата година!
                    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

• От: СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/

Десо ,плакати още няма,това са примерни скици на батко ти Радо
                      А на плаката задължително ще позира чичо ти Матьо/поне част от него/ .Мисля ,че всеки ще се съгласи ,че му го дължим!

Че съм малък, малък съм.. Че съм младолик, младолик съм
                      На Дядо ви Матьо аз пък харесах една друга снимка, ще се постсарая да я обработя за постер.
                      Каквото изберете.

Коментар

Относно състезанието !
                        Искам да попитам Антон.
                        Възможно ли е един екипаж да участва и в двата класа на практика?
                        Ако естествено машините си покриват критерият за класа.
                        По скоро,ако караме в експерт с една машина и искаме да караме в хоби с друга,
                        дали практически е възможно според правилника ДА,...... но на практика?

Коментар

Няма как ,трябва да се клонирате ,двата класа карат едно временно !

За тези ,които не са били на Русе-краулерът на Илиян изглежда точно като тези ,които пуснах по-горе,така ,че стягайте машините!!!
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов (g_gosho) Преглед на мнение
                            Няма страшно - екстремите за Хоби няма да са много трудни, предполагам, че ще се ползват трудните елементи от миналата година. Зеленият самолет на чичо Оги ги премина миналата година всичките и на Лазарово и на Зверино
                            Вече съм с два блокажа и ще ми е по леко Стоянчо.Да му мислят Витарките и Джимнитата.Записах се в хобито защото състезанията тази година са много и трябва опазим машините здрави.Трябва да се заговори повече за нашия любим клуб ГАЗ69

Коментар

Няма как ,трябва да се клонирате ,двата класа карат едно временно !
                              Тоест и двата класа ще карат едновременно по две различни затворени трасета ли? Защото, ако Експерт карат на зони Илиян спокойно може да "прескача" и да кара и в двата класа. Или, ако двата класа карат един след друг по едно и също(модифицирано за Експерт), затворено трасе Илиян пак може да си кара....
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                                Тоест и двата класа ще карат едновременно по две различни затворени трасета ли? Защото, ако Експерт карат на зони Илиян спокойно може да "прескача" и да кара и в двата класа. Или, ако двата класа карат един след друг по едно и също(модифицирано за Експерт), затворено трасе Илиян пак може да си кара....
                                Експертите са на зони, само Хобито е на затворено трасе.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X