Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/

Първоначално публикуван от barzia_85 Преглед на мнение
    тука стана като рента кар бре,няма ли мераклии за каране ми само арендатори тука
    Прав си колега , но те незнаят Антон и Емо какви трасета правят.

Коментар

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
      Антон и Емо какви трасета правят.
      Какви да са? Щом миналата година имаше доста стигнали до финала(май всички които не се счупиха), значи не са като в Русе преди няколко дни.
      То добре, че не са де, сега да не вземат повод от мен, и да направят "Лазарово" 2...
      Миналата година трасето ми допадна много. Хем сериозно, хем не беше голяма трошачка, хем имаше реална възможност да се види карирания флаг.
      В Русе само Илиян го видя, което не е правилно според мен. То, че машината му е на години пред нашите е ясно, но нека и ние да имаме малко шанс...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Какви да са? Щом миналата година имаше доста стигнали до финала(май всички които не се счупиха), значи не са като в Русе преди няколко дни.
        То добре, че не са де, сега да не вземат повод от мен, и да направят "Лазарово" 2...
        Миналата година трасето ми допадна много. Хем сериозно, хем не беше голяма трошачка, хем имаше реална възможност да се види карирания флаг.
        В Русе само Илиян го видя, което не е правилно според мен. То, че машината му е на години пред нашите е ясно, но нека и ние да имаме малко шанс...

Коле сега като покараш малко на зони(ще започнеш да чакаш Лазарово със нетърпение).

Коментар

На Лазарово бях миналата година като зрител. Много ми хареса формата. Мери се единствено проходимост, което е и смисъла на офроуда като понятие.
          Много ми се кара там, а и на други сериозни трасета, но нямам машина за тях, а и надали някога ще имам. Та си искам по-леки трасета. Е, леки, леки, колко да са леки... Както казах-миналогодишното беше много добро, естествено може още малко трудност-трябва да се развиваме.
          Но на Лазарово не бих карал с франко. Това си е машина за кеф, с не кой знае какви възможности.
          Ама каквото-това, щастлив съм с това което имам.

С нетърпение чакам да дойде средата на Април.

Коментар

На Лазарово бях миналата година като зрител. Много ми хареса формата. Мери се единствено проходимост, което е и смисъла на офроуда като понятие.
            Много ми се кара там, а и на други сериозни трасета, но нямам машина за тях, а и надали някога ще имам. Та си искам по-леки трасета. Е, леки, леки, колко да са леки... Както казах-миналогодишното беше много добро, естествено може още малко трудност-трябва да се развиваме.
            Но на Лазарово не бих карал с франко. Това си е машина за кеф, с не кой знае какви възможности.
            Ама каквото-това, щастлив съм с това което имам.

С нетърпение чакам да дойде средата на Април.
            На Лазарово може да караш в клас Хоби, там е точно за джипове като твоя, като трасето миналата година беше с дължина около 3 км. и според мен беше едно от най-интересните миналата година. Тази година ще е още по-интересно.

И като стана дума за Хоби, помисли дали не е по-добре да се ориентираш към клас Хоби на всички състезания, така ще имаш голям шанс да се бориш за първите 3 места - Сливен и Разград не са ти далече, а на Лазарово като идваш като зрител така може и да учстваш, пък ще се радваме да ни посетиш и на Зверино.

Коментар

Наливай, наливай отрова в таз рана отворена...

Коментар

Ето още малко да налея - чичо Оги и "Зеления самолет" няма да пропуснат, в това съм сигурен.

Коментар

Никога не съм се записвал в хоби. Имам си един принцип-цели се колкото може по-високо. Нищо, че няма да направиш кой знае какво. Успех в малкия клас няма да ме радва толкова колкото например 3 място в големия.
                  Е, ако много искам да участвам в някое състезание, а машината ми не отговаря за големия клас-тогава в детската градина, ама ако може-задължително в големия.

Оги и машината му ме кефят, много, радвам се като ги видя по събитията.
                  Ако имах възможност-щях да съм на всички състезания в България, та даже и навън, амааа...

Баси болестта дето я прихванах. Де ми трябваше да се регистрирам тук...

Коментар

Баси болестта дето я прихванах. Де ми трябваше да се регистрирам тук...
                    И аз това се питам..Какво ми трябваха тия ГПС-и гадни?!?
                    Коле, аз ще се радвам да завърша последен.. Имам чувството, че няма да успея да видя финала дори..Говоря като ученичка-зубърка преди контролно, но ми е сефте и малко страх братче..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                      но ми е сефте и малко страх братче..
                      Само нЕма да се плашиш. И аз на първото си състезание(първата Трявна) за половин час преди старта пиках три пъти. От предстартовата треска много ми се пикае. Кво да пра'йш-организъм такъв. След първите метри вече не ти пука, и ставаш друг човек. Гледаш си машината и карането. Ама като тръгнеш е голям кеф, да знаеш.

Практически съвети-в петък вечерта преди старта.

А недостигането до финала е нормално, не се шашкай. В нашия спорт е нормално да не стигнеш. Аз минах през периода в който ми честитяха за завършено състезание...

П.п. Намери си добър навигатор. Много е важно, напоследък се убеждавам все повече във важността му. Карането на джипа е по-малката част от общия принос за добро класиране.

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                        Ето и хотелите ,в които може да правите резервации.Уточнете ,че сте за състезанието,за да ползвате преференциалните цени !Цените са за стая ,а не за легло !

хотел "Мечта"
                        двойна стая -35 лв
                        тел. 044 140 385 и 0899 140 385

хотел "Брилянтин"
                        двойна стая -40 лв без закуска
                        -48 лв със закуска
                        тел.044 666 266 и 0878 811 102

И двата хотела са в близост до бистро "Сити" /на 50 м и на 100-150 м/,където ще бъде купона в съботната вечер .Ще има и място за паркиране на платформи.
                        Еее, какви са тез народни цени бе Тони! На Русе ми одраха кожата 58лв. за курник /двойна стая/ без закуска и топла вода.
                        ТЛК-120 Николай Колев
                        0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
                          Еее, какви са тез народни цени бе Тони! На Русе ми одраха кожата 58лв. за курник /двойна стая/ без закуска и топла вода.
                          Се файда ,като сте имали и покрив
                          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Само нЕма да се плашиш.
                            Голямо момче съм.. Ще се стегна..
                            Намери си добър навигатор
                            Ей тва е най-големия проблем.. Повечето мои приятели, които помолих, ми казаха - "ти си луд", и до там..
                            Сега ще съм с Динко(ентусиаст голям!), бат Ники го познава..Кръвта му е 100 октана, че може и повече!
                            Организирал съм го тия дни да идва да пием по ракия и да гледаме изминали състезания в нет-а.. Ще се учим!

Коментар

Айде и аз да се запиша. Ще прежаля Джимнито за още един траял. Ама този път ще се заредя предварително с карета!
                              Николай Узунов( пилот ) и Илия Колев (навигатор ) - Сузуки Джимни, Силистра. Дано бай Илия да оправи ужаската до тогава, че иначе ще има проблем с транспорта! Успех на всички участници. Ще платя в началото на другата седмица на указаната банкова сметка. В клас Хоби ще участваме, че с батковците не можем още да се мерим
                              Последно редактирано от SEA_WOLF; 22-03-13, 21:12.
                              Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp

0888 20 93 63

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                                Се файда ,като сте имали и покрив

И парното липсваше... Баси, бяхме изложени на гибел!
                                ТЛК-120 Николай Колев
                                0898521295

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X