Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Разград 4х4 Екстрийм" на 26 и 27 Октомври 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Разград 4х4 Екстрийм" на 26 и 27 Октомври 2013

А не,Илиян каза че си е платил ... там горе...
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
      А не,Илиян каза че си е платил ... там горе...
      Глупости, безплатно е защото все пак това е финалът за тази година

Коментар

Като част от организацията и от състезателите, мога съвсем отговорно да кажа, че за мащабите си състезанието протече много стегнато, спокойно, в страхотна атмосфера, без да се губи разбира се състезателния дух.Ето едно клипче от представянето ми, в което видно е че има още технически моменти за изчистване по машината. http://www.youtube.com/watch?v=tkA7x2tJBRY
        0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

Първоначално публикуван от nikiib Преглед на мнение
          Като част от организацията и от състезателите, мога съвсем отговорно да кажа, че за мащабите си състезанието протече много стегнато, спокойно, в страхотна атмосфера, без да се губи разбира се състезателния дух.Ето едно клипче от представянето ми, в което видно е че има още технически моменти за изчистване по машината. http://www.youtube.com/watch?v=tkA7x2tJBRY
          Вместо да я продаваш, ги изчисти и мини с правилния за теб клас

Коментар

Благодарности и от нашия екип.Наистина се получи прекрасно състезание.За което благодарим на орга тима, добре стесе постарали момчета доста работа но има зашто.Да не забравяме и садиите благодаря и на вас.И догодина живи и здрави пак да се виждаме по такива хубави поводи .

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
              Благодарности и от мен! Това беше найстина едно уникално състезание. Браво момчета!

Едно питане към Илиян и Ицо: Къде се поръча такова хубаво време?
              Mинчо Празников е твоят човек ако нямаш контакт с него,обаждай се на Любчето Кумчева
              имат си тарифа за всякакво време
              Поздарви.

Коментар

Изкарахме страхотно тези два дни.Всичко беше на ниво и тези който пропуснаха могат само да съжаляват.Ще чакаме с нетърпение старта на новите състезания.Поздрави !

М/у другото изгубихме някъде един шприц за масло някъде по поляните а не е наш ако случайно някой го е намерил ще черпя

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                  М/у другото изгубихме някъде един шприц за масло някъде по поляните а не е наш ако случайно някой го е намерил ще черпя

Шприца го намерих на пътя между зоните,но само Чаро беше минал от там и го оставих на Рокито.Питах ги след това,но се оказа,че не е техен.Последно се търкаляше на поляната там където ремонтираха джипа и сигурно още е там.

Коментар

А какво стана с наградата /водещият спомена ,че ще има награда/ за Северна България,или напразно се напъвахме?
                    Не можах да повярвам,че Данчо ще победи Асен.

Коментар

А бе нали ви казах каква ще е още ли се натискаш за нея?
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Благодаря на всички, че бях част от това събитие. Организацията беше на ниво, купона също. Благодаря на оргатима, че ми гласуваха доверие да съм съдия. Ако някой има критики- приемам и ако някого съм ощетил се извинявам!
                        На сърбела майката му е чесането.
                        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                          Mинчо Празников е твоят човек ако нямаш контакт с него,обаждай се на Любчето Кумчева
                          имат си тарифа за всякакво време
                          Поздарви.

Сватбата на синът ми е тази събота, та да поръчам едно хубаво време и аз.
                          ТЛК-120 Николай Колев
                          0898521295

Коментар

Привет и от мен!
                            След като презаредих батериите и аз да напиша два - три реда .

Поздравления на всички участвали състезатели !

Поздравления на победители те в състезанието и шампионата !

Благодаря на всички помогнали и участвали в организацията на "Разград 4х4 Екстрийм" !

Специални благодарности и адмирации за съдийския състав, който се постара състезанието да протече толкова добре !!!

Поради ред причини нямам снимков материал от двата състезателни дни, но имам няколко кадъра от "веселата част" ....

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0030.jpg
Прегледи:1
Размер:116.9 КБ
ID:5531401

Име:DSC_0048.jpg
Размер:141.5 КБ
ID:5531402

Име:DSC_0036.jpg
Размер:122.6 КБ
ID:5531403

А докато едни се веселяха ...... други правиха ремонт

Име:DSC_0026.jpg
Размер:139.9 КБ
ID:5531404

Име:DSC_0028.jpg
Размер:136.6 КБ
ID:5531405

Кратък брифинг на Съдийския състав

Име:DSC_0002.jpg
Размер:142.9 КБ
ID:5531407

Разбира се и контрол на алкохола с дрегера

Име:DSC_0014.jpg
Прегледи:2
Размер:101.6 КБ
ID:5531408

Но май вече е късно - дрегера не може да го отчете, извън скалата му е

Имам една снимка ..... за която се чудих доста дали да я качвам ....

Име:DSC_0018.jpg
Размер:81.2 КБ
ID:5531410

Това е договорката на съдийския състав за минимална такса за премълчаване на нарушение

А ето и да не се чудите защо някои хора са толкова напред в класирането, а други с лев в джоба

Име:DSC_0022.jpg
Размер:81.2 КБ
ID:5531409

И още веднъж едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички за всичко !!!
                            Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
                            Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
                            Mercedes Benz ML55 AMG
                            Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Егати препятствията дето сте продолявали. То едни мезета ,то питиета,танци, мани-бегай.
                              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                              Дий Снайдер

Коментар

https://www.facebook.com/media/set/?...4179459&type=1 - Снимки от събота!

https://www.facebook.com/media/set/?...4179459&type=3 - Снимки от неделя!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X