Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тетевен 4х4 2013 - Коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Таня Кълева
    отговори
    От: Тетевен 4х4 2013 - Коментари

Списък на подадени заявки за участие в “Тетевен 4х4 2013” до момента:

Клас “Tрофи”

Живко Бакалов/Георги Василев -Nissan Patrol
    Ваню Иванов/Любомир Димитров-Nissan Patrol
    Николай Ненов/ Георги Георгиев-Suzuki Vitara
    Илиян Илиев/Младен Стоянов-Jeep Wrangler
    Димитър Димитров/Денислав Карапейков-Nissan Patrol
    Владимир Димитров/Константин Панайотов-Suzuki Samurai
    Кирил Цветанов/Митко Митков-ГАЗ 69
    Светослав Дончев/Мирослав Станев -Mercedes G
    Иван Попов/Асен Иванов -Chevrolet Tracker
    Любен Динев/Диян Динев -Toyota Land Cruiser
    Гюнайдин Мурад/Делян Димитров -JEEP Wrangler
    Иван Иванов/Ивайло Василев-Suzuki Samurai
    Александър Трендафилов/Васил Лютачки-JEEP Wrangler

Клас “Крос-кънтри”

Николай Колев/Димитър Колев-Mitsubishi Pagero
    Методи Паунов/Асен Василев-Nissan Patrol
    Станислав Стоянов/Павел Радев-Nissan Patrol
    Бойко Манчев/Николай Къшов-Nissan Patrol
    Евгени Младенов/Борислав Фарчилов-Nissan Patrol
    Николай Василев/Владимир Андреев-Suzuki Samurai
    Цветан Моллов/Владимир Големанов-Mercedes G
    Цветослав Цаков/Николай Руменов-OPEL Frontera
    Петър Янков/Пламен Флоров-Toyota

Зорница Тодорова –ATV – За нас е чест, а надявам се на Зори да и достави удоволствие карането по нашите “горски магистрали”!

На всички участници – безаварийно и успешен финал!!!

PS - Само напомняме на всички закъснели със заявките или колебаещи се, че все още могат да се включат в състезанието ни като се регистрират за участие на място в Бивака както следва:

За клас”Трофи” – най-късно до 10:00 часа на 23.08( петък)
    За клас “Крос-кънтри”(Отворен) – най-късно до 09:00 часа на 24.08(събота)

Остави коментар:

• rocky
    отговори

За Крос - Кънтрито!
    Пускам координати на място, което може да се ползва от асистенциите. Нещо като асфалтова площадка. Намира се на почти 2/3 от дистанцията. Не е сервизна зона, не се спира времето.
    Важно!!! Колите се спускат от стръмният път, внимавайте да не затапите трасето!
    Прикачени файлове

Остави коментар:

• Пламен Златарев
    отговори

Това май е част от трасето в съботния ден веднага след старта //htftp.offroad-bulgaria.com/optisprint_teteven/biwola.wmv
    Здрав път, но сигурно ще има "заигравки" напряко през гората, а там многогодишната нападала и изгнила шума може да поднесе изненади...
    Тук е трасето на пролога от петък - спускането към Гориньовоhttps://htftp.offroad-bulgaria.com/o...n/gorinovo.wmv
    Дълбоки урези по средата на пътя, не е изключено да има и преки участъци през гората.Важно е да се хване правилният път от билото на "ЧЕТИРИ ПОЛЯНИ" надолу,малка грешка в посоката може да отведе екипажа на десетки километри встрани....

Остави коментар:

• Таня Кълева
    отговори

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
    Танче, няма да мога да дойда, че ще пътувам, но искам да си купя тениска xxl. Кажете как. Мога да си я взема и на старта на Бреслау Балкан...
    Ице, пак изпускаш купона...! Иначе за тениската, нямаш проблем - след три седмици лично ще ти я подаря!

Остави коментар:

• izo4x4
    отговори

Танче, няма да мога да дойда, че ще пътувам, но искам да си купя тениска xxl. Кажете как. Мога да си я взема и на старта на Бреслау Балкан...

Остави коментар:

• Таня Кълева
    отговори

Фланелките...с готин дизайн!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:02_T-stirt.jpg
Прегледи:1
Размер:55.4 КБ
ID:5511193

...И стартовите номера - готови..топли, топли, още парят...!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:No-4x4.jpg
Прегледи:1
Размер:74.2 КБ
ID:5511196

Остави коментар:

• Таня Кълева
    отговори

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
    Танче , а има ли място до палатковия лагер за платформите и бегачките ? А също да попитам в палатковия лагер ще има ли откъде да се вземе ток ?
    Да,Живко, предвидено е и място за бегачките и платформите. И въпроса в нуждата от ток вече е решен - ще има, само си носете удължители, че нашите ще са по друго предназначение...!

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
    Така, както се бях настроил отдалеко да бъда зрител и отпочиващ по време на тазгодишното издание на състезанието се оказа, че ще съм за трети пореден път участник в това невероятно приключение. За мен това състезание е свързано с особен сантимент, макар, че на предните две издания бяхме сполетени от технически проблеми по машините, и то когато сме първи във временното класиране до тогава. Дори миналата година това се случи на 4 км преди финала. Няма да казвам в кой клас и с кой джип, пък дано този път изгоним каръка(дано не съм аз де) и имаме повече късмет да видим финала със здрава машина.
    Насе, нямаш си представа аз колко приятно съм изненадана..направо нямам думи...СУПЕР! Под знака на тази хубава новина ще премине целия ми ден! Добре сте ни дошли - чакаме с нетърпение...!

Остави коментар:

• atanas_93
    отговори

Така, както се бях настроил отдалеко да бъда зрител и отпочиващ по време на тазгодишното издание на състезанието се оказа, че ще съм за трети пореден път участник в това невероятно приключение. За мен това състезание е свързано с особен сантимент, макар, че на предните две издания бяхме сполетени от технически проблеми по машините, и то когато сме първи във временното класиране до тогава. Дори миналата година това се случи на 4 км преди финала. Няма да казвам в кой клас и с кой джип, пък дано този път изгоним каръка(дано не съм аз де) и имаме повече късмет да видим финала със здрава машина.

Остави коментар:

• Бакалов
    отговори

Танче , а има ли място до палатковия лагер за платформите и бегачките ? А също да попитам в палатковия лагер ще има ли откъде да се вземе ток ?
    Последно редактирано от Бакалов; 20-08-13, 19:22.

Остави коментар:

• Таня Кълева
    отговори

Информация за палатковия лагер!

Организаторите окончателно решиха палатковия лагер да бъде на възможно най-доброто за Звездобройците място в града ни! А именно-в центъра на града, точно срещу централния площад; на отсрещния бряг на река Вит. Така хем ще сте в епицентъра на събитията, хем ще се радвате на спокойстие и пространство в "парк". Мястото е леснодостъпно, голямо и ще има сянка за всички. Вече е заградено, окосено, обезпаразитено и ви очаква. Има чешма с изворна вода, с доказани лековите свойства. В близост е заведение на наш колега- офроудър, което ще е на ваше разположение, за каквото се сетите: кафе, напитки, супи - много добра кухня...!
    Риболовците да си не забравят такъмите, че ако им остане време, могат да се пробват "кво кълве У Вита"...

До бивака на състезанието се стига за около 5-6 минути пеша(може и с автомобил, разбира се)

Остави коментар:

• GeMiKa
    отговори

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

Местата за настаняване в хотел "Олимп" свършиха....окончателно.
    За всички,които правят планове да бъдат част от "Тетевен 4х4 -2013",но не са се организирали навреме,на разположение ще бъде хотел "Тетевен". Връзка може да направите с мен/0887666688-Гергана/ ,на рецепция на тел:0678/52482 или на GSM:0885901881.Цените на стаите там ще бъдат същите - /70 лв студио 2+1/ и /60лв - двойна/.Рецепцията е запозната и ще очаква обажданията ви.

Остави коментар:

• Таня Кълева
    отговори

Първоначално публикуван от yosko Преглед на мнение
    Ето и част от трасето на Рали Рейда:
    Част 1

Част 2
    Е, на това му се вика подсказване...!!!

Остави коментар:

• rocky
    отговори

Интересна конкуренция и в двата класа ... има още няколко атрактивни екипажа но май са подали заявки след обявяването на участниците. Който още се чуди да побърза, до колкото разбрах и наградният фонд никак няма да е лош

Остави коментар:

• GeMiKa
    отговори

подадени заявки за участие до момента :

КЛАС ТРОФИ

Живко Бакалов/Георги Василев -Nissan Patrol
    Ваню Иванов/Любомир Димитров-Nissan Patrol
    Николай Ненов/ Георги Георгиев-Suzuki Vitara
    Илиян Илиев/Младен Стоянов-Jeep Wrangler
    Димитър Димитров/Денислав Карапейков-Nissan Patrol
    Владимир Димитров/Константин Панайотов-Suzuki Samurai
    Кирил Цветанов/Митко Митков-ГАЗ 69
    Светослав Дончев/Мирослав Станев -Mercedes G
    Иван Попов/Асен Иванов -Chevrolet Tracker
    Любен Динев/Диян Динев -Toyota Land Cruiser
    Гюнайдин Мурад/Делян Димитров -JEEP Wrangler

КЛАС КРОС-КЪНТРИ-ОТВОРЕН

Николай Колев/Димитър Колев-Mitsubishi Pagero
    Методи Паунов/Асен Василев-Nissan Patrol
    Станислав Стоянов/Павел Радев-Nissan Patrol
    Бойко Манчев/Николай Къшов-Nissan Patrol
    Евгени Младенов/Борислав Фарчилов-Nissan Patrol
    Николай Василев/Владимир Андреев-Suzuki Samurai
    Цветан Моллов/Владимир Големанов-Mercedes G

Остави коментар:

• rocky
    отговори

Едно място за зрители от Трофито в Петък. Участъка е 300-400 метра и е непосредствено преди финала (на около километър). Стига се от Рибарица по макадамов път проходим и за лек автомобил.
    Координати на финала: N42 50.545 E24 17.332
    Прикачени файлове

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
X