От: ТРЯВНА 2012 - ОФФРОУД ПРАЗНИК ЗА ВСИЧКИ

А пък аз като виден безпаричник ще си направя шест точков колан . Хем ще е сигурно, хем евтино... Знам, знам, ако било хубаво щяха да го ползват и професионалистите, амааа...
. Хем ще е сигурно, хем евтино... Знам, знам, ако било хубаво щяха да го ползват и професионалистите, амааа...
Тенев-аз пръв изявих желание, ама с едно условие-ако имам работещ джип дотогава. Щото нали започва сезона...

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ

Преглед на мнение

. Хем ще е сигурно, хем евтино... Знам, знам, ако било хубаво щяха да го ползват и професионалистите, амааа...
. Хем ще е сигурно, хем евтино... Знам, знам, ако било хубаво щяха да го ползват и професионалистите, амааа...Тенев-аз пръв изявих желание, ама с едно условие-ако имам работещ джип дотогава. Щото нали започва сезона...

.
 . .
 .
 Поздравления и за този пореден, страхотен ОФФРОУД ПРАЗНИК от цялата тетевенска група!
 Поздравления и за този пореден, страхотен ОФФРОУД ПРАЗНИК от цялата тетевенска група!
 Дано да има толкова голяма база, че да ни побере...то само нашата "агитка" ще сме пак около 30-40 човека...
 Дано да има толкова голяма база, че да ни побере...то само нашата "агитка" ще сме пак около 30-40 човека...
Коментар