Пускам първата порция снимки
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
НОВА ЧЕРНА 2013 15-16 юни!
Свий
X
-
От: НОВА ЧЕРНА 2013 15-16 юни!
Бързам да поздравя организаторите за перфектното ТРОФИ трасе в събота, както и за добрата комбинация траялче+трофи (макар и 3 км.) в неделя. Поддържайте същото темпо.
Остави коментар:
-
Преди да се залее ефира с хвалби и ругатни( сигурен съм, че ще ги има и двете) бих желал да изкажа благодарността си към всички организатори начело с Чаро, както и на всички участници и приятели за прекрасните 48 часа! Освен от нашето класиране, няма друго от какво да се оплача! А за догодина, живот и здраве да е и да се съберем отново на поредното състезание на Нова Черна, обещавам да подсигуря химическите тоалетни! А, то май имало какво да препоръчам! Чудесни дни бяха и най-лошото е, че свършиха много бързо. А още лоши новини- накиснах си чорапите и обувките в леген с вода, за да ги измия по-лесно... и сега не мога да измия легена! Е..а си калта!
Остави коментар:
-
Мдааа, колкото и да се стараеш да пазиш .......с риск да останеш някъде, английската техника отново не издържа. Иначе - хубаво трасе - браво на Чаро и Пламен.
Остави коментар:
-
А клипове? Те най добре пресъздават събитията.
Остави коментар:
-
-
Аз пък пожелавам на най-добрия, най красивия, най-умния, най-скръндзавия - за Кольо иде речда стане първи и да почерпи.
Успех на всички и добро състезание да се получи.
Остави коментар:
-
Като гледам снимките мн.добър купон е станал!Поздравления.
Пожелавам Ви състезанието да премине безпроблемно!
Довечера очаквам снимки от състезанието!
Остави коментар:
-
Току-що се прибираме от палатковия лагер. Всички са добреПоваля ни малко дъжд, който не попречи на купона. Който не е дошъл да не умува много, да пали и да идва. Утре в 10 ви чакаме.
Остави коментар:
-
Весело и безаварийно!
И нека калта бъде с вас.
Остави коментар:
-
-
Ямболско-Слевенската офроуд общност ще се представи и тази година.Едни ще се състезават,други ще зяпат,трети акъл ще дават,четвърти за купона и художествената самодейност се стяга.Аз смятам от всичко по малко,но каквото се получи.Приготвих си супника,голямата лъжица и вилица.Виж чашите у дома нещо свършиха,та си приготвих три "компотени" буркана-за ракийка,бира и вино.Дано асортимента да не е по-голям,че може да се прекарам.Приятели,чакам с нетърпение момента,когато ще ви кажа "Здравейте" и ще вдигна буркана за наздравица.
п.п.Ако ме допуснат на сцената ,може и да ви изпълня нещо.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Остави коментар: