От: НОВА ЧЕРНА 2013 15-16 юни!
И моето голямо БЛАГОДАРЯ на целия екип организирал състезанието. Всичко беше перфектно-и откъм организация, и откъм трасе, и всичко останало.
Само с една лека забележчица-27 км трасе ни дойдоха твърде малко. Можеше да минем още веднъж по същото трасе, но каквото такова-може за кратко, но на мен ми беше много кеф.
Молба към който е снимал в събота вечерта групата която свиреше здрав хеви метъл.
Пуснете някой друг клип, всички които бяхме там се изкефихме на макс от музиката им. Страшно ми харесаха...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
НОВА ЧЕРНА 2013 15-16 юни!
Свий
X
-
Много се изкефихме беше супер и състезание,и купон. Евала на организаторите при толкова джипки се справиха перфектно.
Остави коментар:
-
Гост отговориОт: НОВА ЧЕРНА 2013 15-16 юни!
Малко прегря,сигурно ще се ходи в Сливен.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнениеЧестито на победителите и благодаря на орга тима,всичко беше на ниво.Прекарах си чудесно,въпреки,че машината ме предаде.Чаро и Наско за пореден път показаха как се прави състезания.
Остави коментар:
-
Гост отговориОт: НОВА ЧЕРНА 2013 15-16 юни!
Честито на победителите и благодаря на орга тима,всичко беше на ниво.Прекарах си чудесно,въпреки,че машината ме предаде.Чаро и Наско за пореден път показаха как се прави състезания.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнениеКолеги, ще кача клипове малко по-късно. Искам да благодаря на Чаро за перфектното състезание, организирано с много любов
Искам да благодаря специално и на Наско, който даде всичко от себе си и се посвети на идеята!
Шапка Ви свалям, момчета!
Остави коментар:
-
Колеги, ще кача клипове малко по-късно. Искам да благодаря на Чаро за перфектното състезание, организирано с много любов
Искам да благодаря специално и на Наско, който даде всичко от себе си и се посвети на идеята!
Шапка Ви свалям, момчета!
Остави коментар:
-
-
Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнениеНяма ли класиране ? награди ?
Имаше купи,предметни награди,много смях,но нека всичко по реда си.
Остави коментар:
-
Адмирации за Оргатима за това прекрасно сьстезоние . Сьжалямам че неможах да завьрша поради техничиски причини,
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениев рамките на два състезателни дни успях да счупя три джипа?
!?
Остави коментар:
-
Поздрави за оргатима и всички виновници да се случи това прекрасно състезание! Въпреки че в рамките на два състезателни дни успях да счупя три джипа?
за което съответно и грамота си имамсе изкефих максимално. Видях се със много приятели и си прекарах чудесно!
Остави коментар:
-
Чаро пуши нервно и се чуди дали се е справил
дава ценни насоки по телефона
Чичо Митко е видимо доволен
и Чаро е доволен от сътвореното
За днес толкова.
Утре - още порции.Последно редактирано от Даниела Борисова; 16-06-13, 20:33.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Остави коментар: