От: НОВА ЧЕРНА 2012
Май е имало продължение на състеэанието,моля эа малко снимки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
НОВА ЧЕРНА 2012
Свий
X
-
Гост отговори
-
Е, ти си нямаш работа! Не му стига диарията, ами сега кой знае какво ще го застигне, като му казваш да почерпи....Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнениеБе той и на мен обеща ама от късните че те били по ароматни.Пък ти ще почерпиш да видим у Шумен как преработвате тази сурувина.И другия път си наемай шофьор като идеш насам .Извинения няма да се приемат.
Остави коментар:
-
Даааааа пък аз се чудя що някъкви си мижави 30км се минават за 2часа......Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнениеЛъже,лъже,не бяха 100кг.,та той изяде още 20кг.,ама дали се е прибрал без да спира за ср...е,историята мълчи
!

Остави коментар:
-
Бе той и на мен обеща ама от късните че те били по ароматни.Пък ти ще почерпиш да видим у Шумен как преработвате тази сурувина.И другия път си наемай шофьор като идеш насам .Извинения няма да се приемат.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЧаро ми беше обещал кайсии за ракия като компенсация за нещо си там, и днес си изпълни обещаното. Не,ч е някога съм се съмнявал де, но да го кажа публично.
Ходих отново до Нова Черна и се върнах с над 100 кила ароматни кайсии.
Не ме карайте да черпя, щото вече съм пробвал веднъж-много е гадно, та съм се заклел да не повтарям...
Остави коментар:
-
Лъже,лъже,не бяха 100кг.,та той изяде още 20кг.,ама дали се е прибрал без да спира за ср...е,историята мълчиПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЧаро ми беше обещал кайсии за ракия като компенсация за нещо си там, и днес си изпълни обещаното. Не,ч е някога съм се съмнявал де, но да го кажа публично.
Не ме карайте да черпя, щото вече съм пробвал веднъж-много е гадно, та съм се заклел да не повтарям...
!
Остави коментар:
-
Чаро ми беше обещал кайсии за ракия като компенсация за нещо си там, и днес си изпълни обещаното. Не,ч е някога съм се съмнявал де, но да го кажа публично.
Остави коментар:
-
Отново отличен за оператора и уловените кадри.Дори има преминаването на част от трасето на двамата ентусиасти от кашишкия полк .Първоначално публикуван от Тодор Тодоров (Тошко) Преглед на мнение
Благодарим ти Тоше!Винаги си добре дошъл при нас.
Остави коментар:
-
Две малко закъснели снимки.
Финиширането на Тойотата номер 140 от Русе
И разбор на двата състезателни дни в Търновската група с "елементи" от Стара Загора
Остави коментар:
-
И тук на първа страница.Първоначално публикуван от dido6i Преглед на мнениеЕ дай да видим
Остави коментар:
-
-
Е дай да видим
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТя самурайката на Светли се движеше като малко самолетче в Лазарово. Ама не е от купето де...
Ако някой иска-май имам клип от минаването на купето по една от зоните.
Остави коментар:
-
Гост отговориОт: НОВА ЧЕРНА 2012
То това купе е на първа страница в списанието от Лазарово.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Остави коментар: