Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Любителско състезание с.Николово (Русе) - 15.11.2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Любителско състезание с.Николово (Русе) - 15.11.2009

Ето от мен (от нас)

http://www.youtube.com/results?searc...rch_type=&aq=0

Коментар

Аз присъствах на състезанията и в Пиргово и в Николово. Това в Пиргово определено беше по-интересно за зрителите според мен, защото:

- имаше разнообразни препятствия (минаване през брички, кална баня, стари гуми май имаше)
      - виждаше се доста по-голяма част от трасето
      - имаше ATVта, макар и само двечки

Коментар

Според мен състезанието беше отлично,с тази уговорка,че публиката много скучаеше.Голямата дължина на трасето не позволяваше пълна видимост и не се получи както в Пиргово или Юпер.
        Няколко снимки и от мен:
        Благо,приятелю,съжалявам,че трофеят от "Милка "не ти донесе късмет!
        Прикачени файлове
        Чавдар Владимиров
        0887/912075
        Ленд Ровър Диско 1
        Самуад в проект

Коментар

клипче от Николово

http://www.youtube.com/watch?v=ctCEOfJ3J-8

нещо май не се получава

Коментар

клипче от Николово
            http://www.youtube.com/watch?v=ctCEOfJ3J-8

Коментар

Аз пък за това събитие научих вчетра от весниците!
              Дори в календара(на форума) го нямаше!
              Много ми се ходеше на нещо такакова(предния път в Пиргово ), ама чак в такава дезинформационна дупка не бях изпадал!
              <Land Rover Discovery 300 tdi> <Bearmach/Pro Comp 2"> <Extreme Evolution 32">http://arhangel.run-bg.com/bg/index.pl

Коментар

Първоначално публикуван от Mortum Преглед на мнение
                Аз пък за това събитие научих вчетра от весниците!
                Дори в календара(на форума) го нямаше!
                Много ми се ходеше на нещо такакова(предния път в Пиргово ), ама чак в такава дезинформационна дупка не бях изпадал!
                Напълно си прав, че го нямаше, както и предишните в околността. Аз съм модератор на Календара и още преди помолих същия Организатор като се прави сътезние, да ми се пусне едно ЛС, че да го включа овреме. Но и този път разбрах не от това ЛС, а от случайно видяната във Форума тема, и то след края на състезанието. Та ако Организатора няма желание да го сложи в Календара, аз трудно мога да помогна, освен ако случайно не видя темата предварително, което с настоящия обем на Форума си е чист късмет.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Това е вярно, за което се извинявам. Просто пропуснах покрай суматохата. Ще взема мерки

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
                    и аз съм изкефен от мероприятието имам забележка към организаторите казах я и на място казвам и тук доста кофти е когато заради липса на съдии и лента някои участници решиха да карат напряко през гората те си знаят кои са дано им тежи на съвеста
                    разходката след състезанието беше на ниво като изключим кофти случката с бялата фероза ма важно е че главите на пострадалите са цели джипката ще се оправи прилагам няколко снимки
                    имам и няколко кратки видеота които ще сглобим в цяло филмче и ще го пусна

http://www.ruseinfo.net/news_category_0_40.html
                    Пътните полицаи са посетили инцидент, станал по време на офроуд състезанията в с. Николово. Случаят е от петък, полицията е сигнализирана около 17 часа. Служителите на реда са повикани в местността «Малки валове» в селото, където «Нисан Патрол», управляван от М.Г. на 52 г. от Русе, се е преобърнал на пистата за офроуд и в резултат на това мъжът е пострадал с контузия на главата, натъртване на на става и ключица. Водачът е бил отведен в МБАЛ – Русе и оставен за наблюдение в Неврохирургията, според първоначалните данни без опасност за живота.

Коментар

Първоначално публикуван от v12345s Преглед на мнение
                      http://www.ruseinfo.net/news_category_0_40.html
                      Пътните полицаи са посетили инцидент, станал по време на офроуд състезанията в с. Николово. Случаят е от петък, полицията е сигнализирана около 17 часа. Служителите на реда са повикани в местността «Малки валове» в селото, където «Нисан Патрол», управляван от М.Г. на 52 г. от Русе, се е преобърнал на пистата за офроуд и в резултат на това мъжът е пострадал с контузия на главата, натъртване на на става и ключица. Водачът е бил отведен в МБАЛ – Русе и оставен за наблюдение в Неврохирургията, според първоначалните данни без опасност за живота.
                      Въпросният М.Г. не се е преобърнал по време на състезание, а по време на самостоятелна тренировка. Още повечет той е от старата школа и си пие редовно хапчетата (ама този път ги е пропуснал) Здравословно той е добре и очаква да седне с нетърпение в своя Нисан да осъзнае къде е грешката, която е допусната в случая.Той все пак избяга от болницата за да присъства като зрител на състезанието иначе нищо му няма докато си пие редовно хапчетата
                      Последно редактирано от Гена; 17-11-09, 22:30.

Коментар

Инцидентите и контузиите са неизбежна част от моторните спортове,а и от всички видове спорт! Пожелаваме на колегата М.Г.бързо въстановяване и скоро да е на линия,защото той го може и когато е с групата купона е на 100%!
                        sigpic

Коментар

Хубаво мероприятие стана,но това ли са всички снимки
                          Георги Владимиров

Land Rover ‎Discovery 1 v8 3.5

Коментар

От: Любителско състезание с.Николово (Русе) - 15.11.2009

Здравейте,
                            Подготвяме ново издание на състезанието в Николово. Засега сме се ориентирали към дата 17.10.2010. Моля за мнения относно датата и кога е най-удобно да го направим?

Коментар

И да ми пишете после като решите, че да го сложа в Календара. И най-добре почнете отделна тема.
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Рудозем 4х4 - 2010
                                На 16-17 Октомври 2010 за четвърти път имаме удоволствието да Ви поканим на тазгодишното офроуд състезание в гр.Рудозем.Ще бъдат изградени две затворени трасета тип "траял" с естествени и изкуствени препятствия с малка и голяма степен на трудност. Това го прави подходящо и за автомобили без специална подготовка. Също така трасето е подходящо и за ATV-та и ендуро мотоциклети.

Такса за участие НЯМА !!!

Впоследствие ще публикуваме подробности и снимки на трасето, правилата и наградния фонд.

За справки и записвания, моля обадете се на тел. 0878 181866

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X