Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Любителско състезание с.Николово (Русе) - 15.11.2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Любителско състезание с.Николово (Русе) - 15.11.2009

Какво стана,някой няма ли да напише нещо,или някоя снимка

Коментар

Искам да благодарим на положения труд от организаторите.Мероприятието беше на ниво.
      FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
      BJ42 04 1982
      FJ62 11 1983 skipe blago4x4
      LZ 2 BHB

Коментар

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
        Колеги, днес след кратка консултация решихме да направим всичко възможно състезанието в Николово да стане факт следащата неделя (15.11.2009), защото трасето е доста сложно и ако падне сняг или по-сериозен дъжд, то минаването му ще стане невъзможно. Иначе става въпрос за едно много интересно място, с много предизвикателства. Всеки, който го е виждал ще потвърди. Ще направим всичко възможно да организираме състезанието и ще ви държим в течение.
        Най-сериозно трябва да подходим към рекламата. Всичко друго е уредено.
        Свилка браво!!!Евала...в Пиргово не успях да дойда да гледам ,но днес в Николово ми напълнихте душата.Имам само една забележка,и тя е към теб:даи малко повече хард на този джип за повече екстремност,защото това 4 място не ти ходи,не съм свикнал да те виждам в подобни ситуации,ти си само за номер 1...айде успех и на другите състезания

Коментар

Първоначално публикуван от blago4x4 Преглед на мнение

Искам да благодарим на положения труд от организаторите.Мероприятието беше на ниво.
          Много кофти, че остана само на предно, да ведят как вървят Кумхо-тата

Състезанието беше добро, трасето, доста интересно и с две думи, прекарахме добре Имаше и шмекери, които минаваха по преки пътища в гората, но бяха наказани
          [SIGPIC][/SIGPIC]THE FUTURE OF MOTORSPOTRS IS NO LONGER MOVING FORWARDS IT`S GOING...SIDEWAYS

Коментар

Айде, който има снимки да не ги стиска . И от интересните моменти от разходката и спасителната акция след състезанието.
            Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
            SSang Yong Kyron 2.0xdi
            Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
              Айде, който има снимки да не ги стиска . И от интересните моменти от разходката и спасителната акция след състезанието.
              Аз имам една единствена и ще започна с нея
              Прикачени файлове
              [SIGPIC][/SIGPIC]THE FUTURE OF MOTORSPOTRS IS NO LONGER MOVING FORWARDS IT`S GOING...SIDEWAYS

Коментар

Браво, добро състезание с максимално използване трудностите на релефа, съмненията за скъсяване на трасето от част от участниците не би трябвало да хвърлят сянка на добрата организация. Все пак се събирама за да се забавляваме а не да се надлъгваме. Предполагам, че краткият срок за подготовка не е позволил изграждането на изкуствени препятствия/пример Самоков/. Ето малко видео:
                http://vbox7.com/play:a8cfcb1d
                http://vbox7.com/play:164719c5
                http://vbox7.com/play:1be9aadd
                http://vbox7.com/play:af694195
                Забележете състоянието на задната броня на Витарата, а реве така защото шумозаглушителите останаха по трасето , купон..http://vbox7.com/play:b26ab04b
                Очаквах по-вече от Вранглера /да му имам мотора/ : http://vbox7.com/play:0404f79f
                И последсният участник :http://vbox7.com/play:da2f412d
                Гена, имаш потенциал който стои в гаража ....срамота, жалко че не се включи , от кого да се учим , но ти си знаеш най-добре.Следващият път на линия...Поздрави на всички.
                0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

малко снимки

Коментар

и аз съм изкефен от мероприятието имам забележка към организаторите казах я и на място казвам и тук доста кофти е когато заради липса на съдии и лента някои участници решиха да карат напряко през гората те си знаят кои са дано им тежи на съвеста
                    разходката след състезанието беше на ниво като изключим кофти случката с бялата фероза ма важно е че главите на пострадалите са цели джипката ще се оправи прилагам няколко снимки
                    имам и няколко кратки видеота които ще сглобим в цяло филмче и ще го пусна
                    Прикачени файлове
                    2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                    ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

и аз съм изкефен от мероприятието имам забележка към организаторите казах я и на място казвам и тук доста кофти е когато заради липса на съдии и лента някои участници решиха да карат напряко през гората те си знаят кои са дано им тежи на съвеста
                      разходката след състезанието беше на ниво като изключим кофти случката с бялата фероза ма важно е че главите на пострадалите са цели...
                      Не се обаждате... ходите да си играете сами... , а за колегата с ферозата ... по таван-не случайно има изписани десетки страници за ползата от ролбара..../или от разумното, ех този адреналин/.
                      0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

ааа не сме се крили стояхме докраи при фургона с кебапчета и тея които останахме там тръгнахме да продължим деня за съжаление точно тогава се обадиха че колегата е обърнал ферозата
                        2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                        ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
                          ЗА последното собственика си решава да прави публикации

в момента снимките се "промиват"
                          FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
                          BJ42 04 1982
                          FJ62 11 1983 skipe blago4x4
                          LZ 2 BHB

Коментар

И трасето и организацията бяха на ниво !
                            И от мен малко снимки
                            Прикачени файлове

Коментар

По всичко личи,че организаторите вече добиват много опит в организирането на състезания от този род!...........БРАВО! Много добро трасе за състезатели и с много добра видимост за публиката!В Русе вече са факт организирането на такива състезания,дано за в бъдеще да продължи така! В сряда ни се обади Матей и ни покани да караме и ние,с удоволтвие щяхме да бъдем заедно с вас,но баща ми кара на "Ендуро Шумен"!Жалко,че бай Матьо не е можал кара,защото той е един от най добрите и атрактивни състезатели в нашия град!
                              sigpic

Коментар

Гена, имаш потенциал който стои в гаража ....срамота, жалко че не се включи Следващият път на линия.[/QUOTE]
                                Ааа тя почива в гаража,а аз почивам на друго място.Съжалявам,но късно научих,а и нямаше как да откажа резервацийте,за другия път,ще гледам да се уредя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X