Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март

    Много добре се представиха. Поздравления!

    Коментар


    • От: Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март

      Нека и аз да изкажа моите впечатления.
      По отношение на колчето ,Вальо беше прав ,че трябваше да е на едно и също място .Но не беше прав ,че трябва да се премести точно за последния екипаж -нашата Витара!Вижте внимателно класирането и ще установите ,че то им костваше второто място,разликата е 1 мин.,а Коко и Косьо караха на широкото .

      Искам да подчертая ,че бях поканен да бъда гост -контрольор на съдиите/за което благодаря и е добра идея за всяко състезание/ и това колче беше и мой пропуск.Просто след като Ваката изора тая дупка всички не обърнахме внимание къде точно е било и с ръка на сърцето заявявам ,че не е било умишлено,поне от моя страна.Просто всички ,които бяхме там ,зяпахме шоуто ,без да си свършим работата.Ама всички сме ентусиасти доброволци и за да има качествено съдийство трябва да се карат някакви курсове и да се тренират казуси и ситуации.А това струва кинти и темата е мноооого дълга !

      Искам да попитам при обръщането си Илиян не събори ли колчета ,скъса ленти и имаше ли излизане от трасето с 4 колела,защото не успях да присъствам.Подчертавам ,че не е заяждане ,просто инфо!

      Не последно място искам да благодаря на организаторите за това чудесно мироприятие като цяло,за положения труд,похабено време и нерви .И както каза бай Матьо вчера ,нека си поискаме прошка и да сме живи и здрави!
      0887/400121 Антон Донев

      Коментар


      • От: Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март

        Искам да благодаря на всички колеги, които се отзоваха на призива на Захари тази вечер след работа да отидем на трасето и да почистим боклука оставен от обидчивата ни публика. Кофти се получи накрая когато нямаше кой да ми полее да си измия ръцете.
        ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
        ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
        0896 846 246

        Коментар


        • От: Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март

          Първоначално публикуван от Mars Donev Преглед на мнение
          Поздрави и от мен за положените усилия.Състезанието беше хубаво,специални поздрави на съдиите и организаторите.Като фен на траяла трасето ми хареса,но мисля,че трябваше да бъде една идея по-леко и по-лесно за преминаване.Трудността на трасето трябва да е съобразена със възможностите на екипажите и машините им.Това което видях беше,че наистина подготвената машина (онова зеленото чудо) стигна до финала,а за останалите джипки беше непосилно.Публиката негодуваше,беше студено,ветровито и хората чакаха над час за видят нещо(визирам около караваната с кебапчета) и след час премина първия и последния който можеше да се види от там.Лично мое мнение като зрител.
          Извинявай , колега , че ти ползвам мнението за да се доизкажа. На първо място искам да поздравя ВСИЧКИ , които са виновни за този офф празник. Като първо с-е за годината то си стана едно регионално такова , за това недей да съдиш , дали друга машина освен "зеленото чудо" е щяло да мине цялото трасе . Относно публиката и организацията на трасетата тип траял това което е в Русе го няма никъде в Бг. Мисля , че е много престарано охраната от полиция , достъпа до трасето от участници , асистенция и зрители до вторите ленти - публиката е много в страни от състезанието /на другия полюс на това в Лазарово , където публиката тича пред и зад джипа и всеки опъва ленти /. На мен лично не ми стана ясно как от двудневно с-е стана победител най-добрия от втория ден , при положение , че първия не е завършил . Поздрави на Всички от Русе и бъдете все така задружни.
          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

          Коментар


          • От: Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март

            Иване, приятел си, затова приятелски те съветвам-не коментирай състезание на което не си бил, и имаш впечатления само от написаното. Или казаното от някого.

            Състезанието си беше съвсем истинско, със сериозни препятствия, и добро съдийство. Естествено, има пропуски, но нека да се изправи този организатор който е направил състезание без забележки. Щом има хора-човешките грешки са неизбежни. То във Формула 1 не могат да решат справедливо някои казуси, какво остава за нас. Относно класирането на "зеленото чудо"-всичко е според правилника. Щом никой не протестира-значи е вярно. Ако не разбираш защо се е получило така-кажи, щети обясня.

            Напълно подкрепям Вальо за това, че коловете трябва да бъдат поставяни на същото място на което са били и за първия състезател. Както и за всички други естествено.
            На мястото на което Илиян се обърна аз загубих 10 минути да правя маневри за да мина чисто, без да съботя кол или да скъсам лента. Развих невероятни мускули на раменете... Чичо Митко се намеси, и разшири трасето, ама аз вече бях загубил минутите. Иначе щях да имам мината още една зона.

            За компенсация на това пък в неделя карах по разширеното трасе за което Вальо недоволства. Аз така и така щях да мина през кола и лентата(тактическо нарушение), защото щях да загубя повече време в осигуряване и буксуване, отколкото ще ми е наказанието за събаряне на кола и лентата. В случая спестих 2 минути, които за класирането ми са без значение.
            Но важен е принципа-трасето трябва да остане вколкото може по-еднакъв вид за всички участници. Разбира се, че ще има изглаждане на някои препятствия, издълбаване на други, трасето ще се промени, няма как. Но поне човешките грешки трябва да се намалят колкото може. Т.е-коловете и лентите да остават на едно и също място за всички състезатели.

            И един последен съвет към организаторите:
            Когато се прави опознавателна обиколка, искайте мнения от състезателите за някакви промени по трасето. Така например в Русе всички негодуваха от тесните места за маневриране, даже се наложи едното място да се разширява. Преди състезанието доста участници ви казахме, че е тясно, ако бяхте послушали и да поразширите малко теснотиите-щеше да се получи по-приятно състезание.

            Почти всички организатори са и състезатели, та знаете кое е приятно за каране, и кое ще създаде трудности.
            То няма лошо да е трудно, никой не се оплака от сложността на трасето, там няма какво да се иска. Но сега се получи така, че се мери не проходимост а маневреност.

            Вслушвайте се в гласовете на състезателите, ние не искаме кой знае какво...
            Има ли желание-има и начин!

            Коментар


            • От: Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март

              Да, наистина се получи едно много добро състезание. Бях само първият ден, но си личеше че, и организатори и състезатели даваха всичко от себе си. Поздравления за всички взели участие в това начинание.
              Единствено лошо впечатление ми направи този нервен организатор( с Дикавари-то). Явно той наистина мисли (това си личи от по-горните постове), че състезанието е само за състезателите. Какъвто и да си, където и да си, не може да се отнасяш по този начин с хората около себе си. Дано и другите организатори не са съпричастни с този човек .Как ли ще изглежда състезание без публика?
              ,

              Коментар


              • От: Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март

                Благодарности от мен за добрата организация. За втори път участвам на състезание в Николово и определено ми допада, живот и здраве на следващото пак ще участвам.
                Честито на победителите!
                ТЛК-120 Николай Колев
                0898521295

                Коментар


                • От: Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март

                  Ей,че се сетих:Какво стана със заека?

                  Коментар


                  • От: Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март

                    Верно бе, къв беше този заек?

                    И верно, че човек бързо забравя лошото-бях забравил за супер бързото изпълняване на поръчките в ресторанта...
                    На моя навигатор му донесоха сача в 12:30. Както някой се изказа-май в заведението имат само три сача, и чакат някой да си изяде поръчката, та да измият съдинката, и пак да я приготвят, за следващия клиент.
                    То и за 4 най-обикновени овчарски салати чакахме почти час, какво остава за скара или готвени ястия...
                    Догодина ще си нося в кутийка от къщи
                    Има ли желание-има и начин!

                    Коментар


                    • От: Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март

                      А Вие май не сте виждали сачове,че всички си поръчваха само това.
                      Не са три,защото само на нашата маса бяха толкова.
                      Няма ли снимки?/от ресторанта/
                      Лошото е,че на младежите им се доспа много рано,пък аз им бях шофьор.

                      Коментар


                      • От: Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март

                        До година ще ви правя кетъринг на място, само някой да осигури палатките.. И сачове готвя и беарнез и много други, а на скарата съм бог, все пак в близкото минало на петте пътя съм изпекьл милиони кебапи(без да преувеличавам)..

                        Коментар


                        • От: Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март

                          Че то кой да снима там. Там само ядохме, пихме и се веселихме! Беше си всичко много якооооо..А пък който не можа да куса от моята кайсиика и от винцето на бай Илия, може само да съжелява!
                          Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp

                          0888 20 93 63

                          Коментар


                          • От: Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март

                            Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                            До година ще ви правя кетъринг на място, само някой да осигури палатките.. И сачове готвя и беарнез и много други, а на скарата съм бог, все пак в близкото минало на петте пътя съм изпекьл милиони кебапи(без да преувеличавам)..
                            Направи го на Сливен.
                            Аз пък си осигурих безплатен обяд в неделя,след като изтеглих Спринтера в събота,а момчетата не искаха да го оставят да нощува на трасето.

                            Коментар


                            • От: Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март

                              Малко късно, но и аз да благодаря на организаторите за свършената работа (спонсори, съдии, кебапчии, заекоубийци и други). Без да имам претенции за познаване на траяла като състезание, трасето беше бавно и технично, с хубави препятствия за отсяване на неподготвени машини/екипажи (за съжаление и ние бяхме от неподготвените). На победителите - честито, на останалите също - имаше какво да се научи и само с гледане на останалите участници. Така като чета, от мненията на орга-тима личи, че са се поучили от грешките си, така че това състезание е било полезно и за тях. За мен Русе си остава добра и разнообразна offroad дестинация, както благодарение на работата на всички от орга-тима, така и на мерака на участниците.

                              Коментар


                              • От: Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март

                                Карах, макар и кратко - английската техника отново не издържа - не мога да не изкажа мнение. Чудничко трасенце, имаше от всичко - местенца за обръщане , за правене на мускули с волана, калчица...красота. За съжаление аз продължавам с диференциалното броене /трети по ред диференциал/- използвам медицински термин ама по инжинерному не мога да обясня слабите касети на островните дифове - минаваме на вариант "Б" - елиминираме касетата .....докато издържат каретата и полуоските.
                                0897/833 689 - Николай Божков

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X