Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ново издание на трофи-маратон+рали-крос Средна кула 12-13 ноември 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ново издание на трофи-маратон+рали-крос Средна кула 12-13 ноември 2011

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
    Има една поговорка: "В чуждо село и керемидите бият!"
    Но такива съмнения имаше и за варнрнските, бургаските, шуменски и всякакви състезания.
    Истината е, че дори и всеки ден да си карал в района, не знаеш как организатора е завъртял трасето. Обикновено месните могат да познаят трасето 2-3 картинки по-напред в роудбука, но не и повече. Без съмнение месните имат предимството да знаят с какви гуми се кара в района, но това си е част от играта.
    И за гумите да кажа, или сме съсъ старите или сме с новите. То по Варна няма много възможности или гуми за сухо или за кал(много кал). Няма интермедия.
    Аз и така постъпвам с Шуменското и т.н. Зимата с бутонки, лятото с муд-терени. Ако е кално с бодливите.
    Само да подчертая, лебедка ако се ползва при наличие на гуми-пипони, значи че трасето никак не проходимо дори при нормални условия.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ееее, като се обяви един по-сериозен награден фонд, и всички се размърдаха.........

Нищо лошо по принцип. Но нали всички го правехме за удоволствието.
      Всеки си знае за себе си.
      Дано да стане добро състезание, Според написаното от Свилен би трябвало да стане, но като знам традициите в българските състезания-надали ще се размине без скандали(нали става въпрос за пари), и хубавата идея ще отиде по дяволите.
      Ама каквото дойде. Ние сме си такива като народ.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Ееее, като се обяви един по-сериозен награден фонд, и всички се размърдаха.........

Дано да стане добро състезание, Според написаното от Свилен би трябвало да стане, но като знам традициите в българските състезания-надали ще се размине без скандали(нали става въпрос за пари), и хубавата идея ще отиде по дяволите.
        Коле,ти я натовари Витарата на буса и ела да "покараме" заедно.Не сме го правили от Сливен
        Ще си направим перфектна съботна вечер-черпя......
        Чавдар Владимиров
        0887/912075
        Ленд Ровър Диско 1
        Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
          Не можах,да те разбера,но както и да е.Проблема е в това,че състезанието не е започнало ,а дразгите започнаха.
          Разшифровка какво искам да кажа с дългото изречение:

Колега Гена: 1. аз тъкмо да те подкрепя и поисках 2. да разбера от къде е колегата с мнооооого дългото име и какво да видя, то и 3. на модератора там отгоре вдясно няма като при теб - "Място: Русе", независимо, че му го има в името, та по тази причина той не може да му се скара и 4. да го помоли да си напише откъде е, както правят другите модератори обикновено, 5. евентуално да разберем що ли се притеснява пък чак толкова от местните участници.

Каскадьор, верно, че местните познават терена по принцип, ама колко от момчета имат гуми отделно за кал, за сухо, за рали, бутони, пипони, трактори и т.н. И друго - повечето обичаме калта и си имаме нашите си гуми за кал, които можем да си позволим. Друго - пише, че по трасето дълго 95км. може да се развиват и 110км. в час и ще има участъци с кал - тъй, че с какви гуми ще се кара - това си го решаваме ние на база нашия опит, независимо дали ще караме на Гниляне или в Русе.

Коле наградния фонд е добър, ама нали знаеш, че винаги и без награден фонд има хора които искат да спечелят на всяка цена и други които си караме за кеф.
          Последно редактирано от Tedo56; 31-10-11, 08:52.

Коментар

Първоначално публикуван от OnlyGodCanJudgeMe Преглед на мнение
            ... Единствено ме притеснява,че екипажите от русе малко или много познават месностите и ще им бъде много по лесно!
            Според мен те не трябва да участват в класирането(както направи Десо в Тетевен),но организатора си преценява.
            Добре, че никой не те пита кой да кара и кой не в шампионата, че иначе някои от състезанията щяха да са много постни без участието на половината екипажи. Защото, ако се направи състезание в София, всичките, дето сме тук, трябва да сме аут, че то няма начин за тези години каране да не сме минали поне по някои участъци от трасето. Същата работа и за Варна.

Че местните офроудъри ако не карат на състезанията, които се организират край техния град, къде да карат?!? Само на другия край на България ли? Дай всички мачове от футболни шампионат да се играят на неутрален терен, защото отборите познавали всякак бабунка на собствения си стадион, а публиката викала за местния отбор!

Вярно е, че като караш по-познати места можеш да държиш по-висока скорост, защото ще знаеш, примерно, че след онази трънка има дупка и т.н. Но познаването на терена може и да е нож с 2 остриета, защото познатият терен може да те подлъже да допуснеш грешка, като не знаеш как организаторът е завъртял трасето.

Който може да кара и се оправя с навигацията, няма да има никакви притеснения от това, че конкуренцията познавала пътищата.

Няма никакъв проблем с това, стига да не участват хора, които са взимали участие в изготвянето на трасето.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
              Коле,ти я натовари Витарата на буса и ела да "покараме" заедно.Не сме го правили от Сливен
              Ами така де, хайде малко по весело, по позитивно ,всички много сериозни станахме.Състезание като състезание, Аз съм сигурен ,че колегите ще се справят с организацията, сигурен съм че и трасетата ще са интересни... остава само да си направим веселото ..то наградния фонд е ясен все някой ще го спечели, важното е накрая всички да се разделим с усмивка и хубави спомени.
              Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
              "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Ами навигатора си ще черпиш ли.........
                ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                  Ами навигатора си ще черпиш ли.........
                  Ако ме докара до финала,без да ходя за гъби,ще го почерпя.Ама ако ме прати за гъби,ще прави тренировки с пътната карта пеша!
                  Чавдар Владимиров
                  0887/912075
                  Ленд Ровър Диско 1
                  Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Кольо,при този награден фонд е сигурно ,че първите няколко места ще се спечелят от "профитата" ,които са подготвени именно за такъв тип състезания ...нали знаеш защо ходим аз ,ти и доста други по състезанията - да си направим кефа ,да се видим на маса с приятелите ,да покараме ...не съжалявай че няма да можем да достигнем да наградния фонд - ние ще си направим нашия купон,парите ги остави на "професионалистите" те затова участват .
                    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Ако ме докара до финала,без да ходя за гъби,ще го почерпя.Ама ако ме прати за гъби,ще прави тренировки с пътната карта пеша!
                      Еми слушай си навигатора по-често.....ама не го наказвай хептен така .
                      ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                        Кольо,при този награден фонд е сигурно ,че първите няколко места ще се спечелят от "профитата" ,които са подготвени именно за такъв тип състезания ...нали знаеш защо ходим аз ,ти и доста други по състезанията - да си направим кефа ,да се видим на маса с приятелите ,да покараме ...не съжалявай че няма да можем да достигнем да наградния фонд - ние ще си направим нашия купон,парите ги остави на "професионалистите" те затова участват .
                        Абсолютно подкрепям- нали основната цел е да се поокаляме, да се видим, да се наговорим на глупости и така....
                        На сърбела майката му е чесането.
                        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                          Без съмнение месните имат предимството да знаят с какви гуми се кара в района...
                          А някои дето имаме едни гуми и за живо и за умряло...

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                            Позаинтересувай се за победителите на Шумен 2005(мисля че беше) и сравни с имената на всички участващи в състезанието.
                            "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
                            „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

Адаш, пак имаш видения от паралелната звездна система. Ти в този състав няма да участваш. Отново.
                              Ще си с мен, ако караме...нали?

И имам въпрос, че спекулации с темата мноого:
                              -Как по класирането е разпределен наградния фонд и от какво е съставен!

Колкото до това кой и как ще кара, най-харесваме да караме със състезатели знаещи трасето (извадката, която цитирам е от Добрич 2011).
                              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Въпрос:
                                Някакви плакати или други рекламни материали за състезанието и програма за двата дни ще има ли?
                                Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X