Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ново издание на Николово Offroad - 31.10. 2010!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ново издание на Николово Offroad - 31.10. 2010!

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
    Трасето ми хареса максимално,макар че не завърших.Кой първи кой втори едва ли вече има значение.Важното е че си направихме кефа-за нас и за публиката.Клиповете от трапа с водата няма ли да се качат?Съдията ме снима ли снима докато се кисна там.А аз искам да разбера как точно ми се разбордира гумата там.
    Младене, ти N 13 ли беше ? Ако - да, що питаш как ти се е разбордирала гумата !

Коментар

Да,ама номер 13 сам си го избрах
      И за разбордирането на гумата сам съм си виновен-хем знам че ми са меки гумите,хем скочих в трапа от най-отвесното място.
      2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Дано пуснат клипове с тоя трап, че да те видя добре ли си се накиснал поне !

Коментар

Имаш предвид препятствие 7: Трап с изненада
          АТВ:

Милен Митсубиши Паджеро (7):

Матьо Нисан Патрол (22):

Ахмед Сака Сузуки (9):

Cherokee Варна ( 8 ):

Ахмед Къса (2):

Wrangler Networx (21):

Defender (13):

Бехайдин Тойота (10)
          Последно редактирано от tk3c-pyce; 04-11-10, 10:26.

Коментар

Благодаря Свилене!Тук нещо не се вижда,обаче в youtube го видях.
            2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
              Благодаря Свилене!Тук нещо не се вижда,обаче в youtube го видях.
              Е друго си е да караш по капли ! Следващият път си помпи гумите, няма да имаш особенна разлика, да не казвам никаква, в проходимостта, но поне няма да абортираш.

Коментар

Бай Матьо,поздравявам те с 1-то място.Все така и за напред.Бади жив,здрав,прав и корав. Благодаря,за помощта която ми се указа за непредвидената ситоация,която ми се случи по трасето(счупена задна полооска)До скорощтни срещти отново!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
                  Е друго си е да караш по капли ! Следващият път си помпи гумите, няма да имаш особенна разлика, да не казвам никаква, в проходимостта, но поне няма да абортираш.
                  Колега от опит ти казвам че разликата е огромна и съм готов да се обзаложа на бутилка Троянска
                  SUZUKI SAMURAI
                  http://htftp.domainbg.com/icofresh/a...m/new-logo.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от icofresh Преглед на мнение
                    Колега от опит ти казвам че разликата е огромна и съм готов да се обзаложа на бутилка Троянска
                    Не ми се спори, защото е безмислено ! Изписано е много по темата и са срявнявани много гуми.Ти не знаеш с какви гуми кара Младен, за да кажеш дали има значение или не, а за знам и карам същия таралясник, който тежи достатъчно. Факт е обаче, че кара по капли и според него е поради това, че гумите му не са били най-напомпани. И което е най-важно - всеки решева сам с какви и колко напомпани гуми да кара, съветите не важат, важно е собственото решение.

Коментар

Първоначално публикуван от shederski Преглед на мнение
                      Бай Матьо,поздравявам те с 1-то място.Все така и за напред.Бади жив,здрав,прав и корав. Благодаря,за помощта която ми се указа за непредвидената ситоация,която ми се случи по трасето(счупена задна полооска)До скорощтни срещти отново!!!
                      Браво, за две изречения толкова правописни грешки не бях виждал! Силно се надявам да си 12 годишен..........
                      --------------------------------------------------
                      [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
                      [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от kolio33 Преглед на мнение
                        Браво, за две изречения толкова правописни грешки не бях виждал! Силно се надявам да си 12 годишен..........
                        Въпросът е градивно интерферентен и се базира на стабилни фондаменти!
                        Освен това не съм на 12 години,а на година и два месеца и за толкова време...толкова успях да науча!

Коментар

ПРЕПЯТСТВИЕ 2 - ГОРСКИ ТЕРЕН - по ред на стартовите номера:

Коментар

Препятствие 4 - Горски терен, по ред на стартовите номера:

Коментар

И аз искам да благодаря на организаторите за отлично организираното състезание.
                              Свилене, благодаря и за специалната награда .

Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X